Aksesorët

* Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Vendosje shtrirë e aksesorëve të ndryshëm përfshirë Mbulesën e Shikimit LED, Galaxy Watch Active2, Galaxy Buds, Mbulesën prej Silikoni dhe Mbulesën Mbrojtëse me Këmbëz

PAJISJE QË MUND TË VISHEN

Futni stilin tek stili i jetesës së lidhur

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Galaxy Buds me Buds parë jashtë në kasën e karikimit dhe Galaxy Watch Active2

Galaxy Watch Active2 çiftohet lehtësisht me Galaxy Note10 dhe Note10+ për t’u dhënë regjistrim të volitshëm të shëndetit dhe kontroll të thjeshtë në një dizajn minimaliste që shkon me çdo gjë.

Galaxy Buds lidhen menjëherë me ekosistemin tuaj Galaxy për tingull me cilësi të lartë dhe kontroll të thjeshtë të muzikës pa përdorimin e duarve.

KASA

Shprehni vetveten me stilin që mbron

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Mbulesa e Shikimit LED e bardhë parë nga pas dhe Mbulesa Mbrojtëse me Këmbëz e zezë në regjimin peizazh me këmbëzën të hapur

Mbulesa LED ndriçon pjesën e pasme të telefonit tuaj me drita të gjendjes shpirtërore dhe imazhe të njoftimeve të thjeshta.1

Mbulesa Mbrojtëse me Këmbëz u reziston rënieve dhe rrëzimeve, gjithashtu duke mbështetur telefonin tuaj në dy kënde të shikimit.1

ENERGJI DHE AUDIO

Mënyra kompakte, të fuqishme për të karikuar telefonin tuaj — shpejt

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Platforma e Karikuesit me Valë me Galaxy Note10 plus të vendosur dhe duke u karikuar pranë Platformës së Karikuesit me Valë parë nga pas

Adaptori i udhëtimit 45W lidh në prizë Galaxy Note10+ për një shtysë të shpejtë të energjisë me Karikimin Super të Shpejtë 2.0.2

Platforma e Karikimit me Valë shfrytëzon Karikimin e Shpejtë me Valë 2.0 për të karikuar shpejt telefonin tuaj, duke e mbështetur atë në një kënd optimal, në mënyrë që të mund të vazhdoni bisedën, shikimin ose lojën.3

Duo Pad Karikuesi me Valë i jep telefonit tuaj një shtysë të shpejtë me Karikimin e Shpejtë me Valë 2.0 ndërsa karikon Galaxy Watch Active2 në të njëjtën kohë.3, 4

Adaptori i Llojit-C në 3.5mm ju lejon të përdorni kufjet tuaja të preferuara pa sakrifikuar cilësinë e audios.

Galaxy Note10
Galaxy Note10+

Ngjyra

Galaxy Note10
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë rozë
Galaxy Note10+
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë e bardhë

Madhësia e ekranit

Galaxy Note10 6.3”
Galaxy Note10+ 6.8”

Kamera e përparme

Galaxy Note10 Kamera e Selfie
Galaxy Note10+
 • Kamera e Selfit

Kamera e pasme

Galaxy Note10
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy Note10+
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjerë
 • Kamera DepthVision

Kapaciteti i Baterisë*

Galaxy Note10 3500mAh (zakonisht)
Galaxy Note10+ 4300mAh (zakonisht)

RAM

Galaxy Note10
 • 8GB
Galaxy Note10+ 12GB

Ruajta

Galaxy Note10
 • 256GB
Galaxy Note10+
 • 256GB
 • 512GB
 • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të varet nga shteti apo operatori.
 • 3500mAh dhe 4300mAh (zakonisht) i referohet vlerës së zakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3400mAh për Galaxy Note10 dhe 4170mAh për Galaxy Note10+. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy Note10.