Zgjidh vendndodhjen dhe gjuhën tënde.

Krahasoni

  • DIZAJNI
Ekrani1
Galaxy Note10+

6.3" FHD+ Dynamic AMOLED Infinity-O Display (2280x1080)
401 ppi
Infinity-O Display

Dimensioni
Galaxy Note10+

71.8 x 151.0 x 7.9 mm

Pesha
Galaxy Note10+

168g

Ngjyra
Galaxy Note10+

Aura Glow
Aura Black
Aura White
A1:X18 Pink
Aura Red

Mbështetje për S Pen2
Galaxy Note10+

Po
Kapacitet me Bluetooth
Veprime në ajër

  • PERFORMANCA
Kapaciteti i baterisë3
Galaxy Note10+

3500mAh (tipike)2

Karikim super i shpejtë4
Galaxy Note10+

Po

Wireless PowerShare5
Galaxy Note10+

Po

Fast Wireless Charging 2.06
Galaxy Note10+

Po

Memoria7
Galaxy Note10+

256GB hapësira e brendshme ruajtëse me 8GB RAM

AP8
Galaxy Note10+

7㎚ 64-bit Octa-Core Procesori ※ 2.7㎓ (Shpejtësia maksimale e orës) + 2.4㎓ + 1.9㎓
7㎚ 64-bit Octa-Core Procesori ※ 2.8㎓ (Shpejtësia maksimale e orës) + 2.4㎓ + 1.7㎓

Rezistent ndaj ujit dhe pluhurit9
Galaxy Note10+

IP68

Sistemi operativ
Galaxy Note10+

Android 9 (Pie)

  • Kamera
Kamera e përparme
Galaxy Note10+

Dual Pixel 10MP AF, Apertura: F2.2

Kamera e pasme
Galaxy Note10+

Triple Camera me Dual OIS
·Kamera Telephoto (PDAF 12MP, Apertura: F2.4)
·Kamera me kënd të gjerë (Super Speed Dual Pixel 12MP AF, Aperturë e dyfishtë: Regjim F1.5/ Regjim F2.4)
·Kamera Ultra Wide (16MP, Apertura: F2.2)

Video me fokus live
Galaxy Note10+

Po

Mikrofon Zoom-In
Galaxy Note10+

Po

Super i qëndrueshëm
Galaxy Note10+

Po

Aperturë e dyfishtë
Galaxy Note10+

Po
Lentja e pasme me kënd të gjerë mbështet regjimet F1.5 dhe F2.4

Shkrepje Ultra Wide
Galaxy Note10+

Po
Kamera Ultra Wide regjistron foto, video dhe panorama të gjera