Mësoni këshilla të shpejta praktike për Note10

Note10 dhe Note10+ të vendosur përbri njëri-tjetrit Note10 dhe Note10+ të vendosur përbri njëri-tjetrit

Me funksionet e reja të Galaxy Note10, mund të bëni edhe më shumë. Mësoni këshilla të shpejta praktike dhe merrni ndihmën që ju nevojitet për Galaxy Note10.

Zbuloni funksionet e reja të Galaxy Note10

1 Hidhuni një sy funksioneve të reja që i janë shtuar kamerës në Note10
2 Krahasoni dallimet midis Note10 dhe Note10+
3 Caktimi i funksioneve të tasteve në Note10
4 Çfarë është “Link to Windows” (lidhja me Windows)?
5 Si ta regjistroni dhe fotografoni çfarë shfaqet në ekranin e Note10
Karikimi i orës Galaxy Watch me “Wireless PowerSharing” të Note10

Shikoni dhe mësoni si ta përdorni Galaxy Note10

1 Si ta përdorni “PowerShare” të telefonit Galaxy
2 Si ta lokalizoni pajisjen Samsung Galaxy
3 Si të përdorni funksionin “AR Doodle” në Note10
Ora e shfaqur në mbrojtësen LED të Note10

Bëhuni gati për ta zbukuruar Galaxy Note10

1 Çfarë aksesorësh të përdorni për telefonin Note10
2 Çfarë e bën S Pen kaq të veçantë?