RH7000JC Foodshowcase ,Frigorifer me derë të dyfishtë, 555 L

Zgjidhje e Këshilla

Tema
Lloji i Përmbajtjes
Rendit sipas : Më të Përshtatshme

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

RH7000JC Foodshowcase ,Frigorifer me derë të dyfishtë, 555 L (RH56J6917SL)

Kapaciteti
 • Neto për ngrirësin (litra) 179 
 • Totali neto (litra) 555 
 • Totali bruto (litra) 583 
 • Neto për frigoriferin (litra) 376 
Specifikimi fizik
 • 20/40/40H (Enë) 18 / 36 / 36
 • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 1.794 
 • Lartësia neto e kasës pa menteshën (mm) 1.794 
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 732 
 • Thellësia neto pa dorezën e derës (mm) 712 
 • Thellësia neto pa derën (mm) 600 
 • Pesha neto (kg) 133 
 • Gjerësia neto (mm) 912 
 • Thellësia e paketimit (mm) 770 
 • Lartësia e paketimit (mm) 1.910 
 • Pesha e paketimit (kg) 137 
 • Gjerësia e paketimit (mm) 960 
Veçoria e ftohjes
 • Multi Flow Po
 • No Frost Po
 • Lloji i ftohjes Twin Cooling +
Veçoria e jashtme
 • Ngjyra ALF (Çelik që pastrohet lehtë)
 • Shpërndarësi me filtër uji Po
 • Ekrani dhe kontrolli (frigorifer dhe ngrirës) Llambat digjitale LED me ngjyrë të kaltër akulli
 • Doreza e derës Të fshehura (dekorative)
Veçoria e frigoriferit
 • Drita e brendshme LED Po
 • Numri i xhepave të derës 5 EA
 • Numri i rafteve (total) 5 EA
 • Numri i sirtarit të zarzavateve dhe frutave 2 EA
 • Materiali i raftit Xham i fortë
 • Mbajtësja e vezëve (vasketa e vezëve) Po
Veçoria e ngrirësit
 • Prodhuesi i akullit ClearView (I brendshëm)
 • Drita e brendshme LED Po
 • Numri i xhepave të derës 3 EA
 • Numri i rafteve (total) 4 EA
 • Numri i sirtarit 2 EA
Veçori të përgjithshme
 • Agjenti ftohës R-600a
 • Alarmi i derës Po
 • Izolimi me ciklopentan PF-5056 [GWP > 150] i përdorur
 • Kompresori Kompresor me inverter digjital
Performanca
 • Kategoria klimatike SN, N, ST, T
 • Kapaciteti ngrirës 12 kg/24hr
 • Konsumi i energjisë 452 kWh/year
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+
 • Niveli i zhurmës 42 dBA
Kategoria
 • Lloji i frigoriferit FSR
 • Konstrukti Me qëndrim të lirë
 • Thellësia Thellësia e pultit

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush