Pse nuk vazhdon të prodhojë frigoriferi kuba akulli?

Shkaqe të mundshme

  • Është aktivizuar butoni ‘Ice off’.
  • Temperatura është vendosur në mënyrë të pasaktë.
  • Mbajtësi i kubave të akullit është vendosur keq.
  • Nuk ka furnizim me ujë.
  • Një shkak tjetër i Nivelit 2.

Masat

1 Sigurohuni që ‘Ice off’ është i aktivizuar.
2 Kontrolloni temperaturat.
3 Verifikoni që mbajtësi të jetë vendosur si duhet.
4 Kontrolloni nëse pajisja është e furnizuar mirë me ujë.
5 Kryeni një ‘Proces Testimi’ të akull-bërësit (kohëzgjatja: 3 minuta).

Procesi i testimit

1 Në fillim akull-bërësi merr unin që është hedhur në formë.
2 Vendosni përsëri depozituesin e akullit. Akull bërësi kalon në sistemin ftohjes për të ulur temperaturën dhe filluar procesin e ngrirjes.
3 Në fund krijohen kubat e akullit, dalin nga forma dhe bien në depozitues.

Nëse kjo nuk ndodh, jeni të lutur të kontaktoni Samsung support.

Ju lutemi, klikoni butonin "DERGO" më poshtë për të aplikuar komentet tuaja. Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj.

Faleminderit për komentin tuaj