Gear S2

Gear S2

SM-R720

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

Gear S2 (SM-R720)

Rrjeti/bartësi
 • Infra Vetëm Bluetooth
Lidhja
 • ANT+ Jo
 • Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz
 • NFC Po
 • Versioni Bluetooth Bluetooth v4.1
 • Profilet Bluetooth A2DP,AVRCP
OS
Tizen
Ekrani
 • Teknologjia (Ekrani kryesor) Super AMOLED
 • Madhësia (Ekrani kryesor) 1.2" (30.2mm)
 • Rezolucioni (Ekrani kryesor) 360 x 360
Procesori
 • Shpejtësia e CPU 1GHz
 • Lloji i CPU Dual-Core
Memorja
 • Madhësia e RAM (MB) 512 MB
 • Madhësia e ROM (GB) 4 GB
 • Memoria e disponueshme (GB)* 1.9 GB
Sensorët
Akselerometër, barometër, sensor xhiroskopik, sensor HR, sensor drite
Specifikimi fizik
 • Përmasat (LxGjxTh) 49.8 x 42.3 x 11.4 mm
 • Pesha (g) 47 g
Bateri
 • Kapaciteti standard i baterisë 250 mAh
 • E çmontueshme Jo
 • Koha tipike e përdorimit 2~3 ditë
 • Koha e përdorimit të ulët Deri në 4 ditë
Audio dhe video
 • Formati i luajtjes së audios MP3,M4A,AAC,OGG
Shërbimet dhe aplikacionet
 • S-Voice Po
 • Veçori shtesë Mesazhet, S Health, Vrapim, Cilësimet, Programi, Moti, Alarmi, Lexuesi i muzikës, Miqtë, Gjej telefonin tim, Memo zanore, Kronometri, Kohëmatësi

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush