De wereld van 5G

Welke apparaten zijn al 5G ready?

Ben jij een echte tech pionier en kan je niet wachten om 5G eigenhandig te ervaren? Kies dan een smartphone van Samsung die helemaal 5G ready is. De prestaties van een Samsung 5G smartphone zullen je versteld doen staan. Naast een krachtige processor en intelligente batterij hebben deze toestellen een enorm geheugen. Met de revolutionaire 8K Video Snap maak je de mooiste video’s en foto’s en met 5G snelheid deel je ze in een mum van tijd. En je data? Die zijn veilig dankzij Samsung Knox Security.

* 5G-diensten worden alleen ondersteund op locaties met een 5G-netwerk in landen die daarvoor klaar zijn. De beschikbaarheid kan verschillen per land, regio, provider, softwareversie, abonnementsvorm en gebruikersomgeving.

* De afbeeldingen op de schermen zijn gesimuleerde beelden en louter illustratief.

* Alle functies, features, specificaties, GUI en andere productinformatie in dit document wat betreft de voordelen, het design, de prijs, de componenten, prestaties, beschikbaarheid en capaciteiten van het product kunnen onderworpen zijn aan wijzigingen zonder voorafgaande waarschuwing.