Gaming Hub

Open je gaming-universum


Til je mobiele gaming naar een hoger niveau. Gaming Hub is het alles-in-één platform om de games te beheren waar je al van houdt, nieuwe favorieten te ontdekken, trending games te vinden en speciale voordelen te ontvangen, speciaal voor een geweldige game-ervaring.

Alles draait om games.
Overal en altijd.


Gaming Hub is de ultieme bestemming voor je mobiele game-avonturen. Open en orden je gedownloade games moeiteloos of ontdek een uitgebreide collectie nieuwe games in verschillende genres op Instant Plays.

Gewoon kiezen en spelen.
Zo eenvoudig is het.


Geniet van verschillende games van een breed scala aan genres, van klassieke kaartspelletjes tot multi-player schietspelletjes, zonder dat je er ook maar één hoeft te downloaden. Instant Plays biedt een divers assortiment games die je met één klik kunt starten, zonder installatie.

Er wordt een assortiment games getoond dat beschikbaar is in de Gaming Hub. Games zoals Kitten Force en Spin Down bewegen. Er wordt een assortiment games getoond dat beschikbaar is in de Gaming Hub. Games zoals Kitten Force en Spin Down bewegen.

Weet wat er speelt


Blijf altijd op de hoogte. Gaming Hub zit vol trending games, realtime game-rangschikkingen en zelfs exclusieve aanbiedingen voor Galaxy Store-gebruikers. Gedaan met schakelen tussen verschillende apps voor betrouwbare updates, ze staan allemaal hier.

* Voordelen kunnen verschillen per game en inhoud

 

Galaxy S23 Ultra

Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S23 Ultra-smartphone. Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S23 Ultra-smartphone.
 

Apps & Services

Galaxy smartphone toont verschillende pictogrammen voor apps en services. Aan beide zijden van de smartphone zijn personen weergegeven die Galaxy-apparaten gebruiken en in poses die zijn gekoppeld aan Galaxy apps en services. Galaxy smartphone toont verschillende pictogrammen voor apps en services. Aan beide zijden van de smartphone zijn personen weergegeven die Galaxy-apparaten gebruiken en in poses die zijn gekoppeld aan Galaxy apps en services.
  • * UX/UI onderhevig aan verandering.
  • * De beschikbaarheid van upgrades en functies van het Android besturingssysteem kan per toestel en per land verschillen.
  • * Toestel- en schermafbeeldingen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.