Samsung free


Jouw one-stop bron van entertainment. Altijd gratis.


Je alledaagse mediabehoeften komen allemaal samen in één. Samsung Free combineert je TV, games, nieuws en podcasts in een vooraf geladen, zorgeloze en kosteloze bron van content die je met een enkele veegbeweging naar rechts kunt openen.

  • * Beschikbaarheid van Samsung Free, apps en services kan variëren afhankelijk van het toestel, de OS-versie en het land.
  • ** Alle services, kenmerken, functionaliteiten, inhoud, gebruikersinterfaces kunnen per land/regio, model toestel en OS-versie verschillen.

WATCH


Bekijk je favoriete shows onderweg met WATCH. Met een grote verscheidenheid aan gratis te bekijken kanalen en een intuïtief programmaschema volgt het comfort van je woonkamer je naar elke plek om te ontspannen en af te stemmen.

Wat te BEKIJKEN


Of je nu het nieuws wilt volgen tijdens het pendelen 's ochtends of wilt ontspannen in de zetel na een lange dag, WATCH heeft alles voor je klaarstaan. Ontdek welk kanaal het best bij je past.

*Ondersteund kanaal kan variëren afhankelijk van toestel, OS-versie en land.

LISTEN


Ontdek en personaliseer je podcast-afspeellijst met LISTEN. Met podcasts van topuitgevers over de hele wereld kan je nu je favoriete podcasts en shows beluisteren en volgen op een uitgebreid, vooraf geladen platform.

READ


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en trends. Stel je voorkeurscategorieën in om briefings en volledige originele artikelen van READ te ontvangen. Met frequente updates en nuttige samenvattingen blijf je altijd op de hoogte van de laatste onderwerpen.

PLAY


Haal het meeste uit je pauzes met PLAY. Met toegang tot je recent gespeelde games biedt PLAY een echte directe game-ervaring die casual, mobiel plezier maximaliseert zonder installatie of zoeken op de Game Launcher-app.

  • * De ondersteunde games kunnen variëren afhankelijk van het toestel, de OS-versie en het land.
  • ** Lijst met beschikbare games kan veranderen, afhankelijk van de omstandigheden van de contentprovider.

Wat te SPELEN


Heb je slechts 5 minuten om op te laden? Geniet van één van de vele casual spellen die op PLAY staan : arcades, sportspelletjes, puzzels en meer.

  • * Ondersteunde games kunnen variëren afhankelijk van toestel, OS-versie en land.
  • ** Lijst met beschikbare games kan veranderen, afhankelijk van de omstandigheden van de contentprovider.

Zo geniet je van Samsung Free

Voor apparaten vóór Galaxy S21

Ontdek Samsung Free door vanaf het startscherm direct te vegen om de tabbladen WATCH, LISTEN, READ, en PLAY te openen.

Twee Galaxy-toestellen tonen hoe je toegang krijgt tot Samsung Free vanaf het Galaxy-startscherm. Het linker veegpictogram tussen de toestellen illustreert dat een linker veeg vanaf het startscherm direct Samsung Free opent. Twee Galaxy-toestellen tonen hoe je toegang krijgt tot Samsung Free vanaf het Galaxy-startscherm. Het linker veegpictogram tussen de toestellen illustreert dat een linker veeg vanaf het startscherm direct Samsung Free opent.

Voor Galaxy S21 en later

Om toegang te krijgen tot Samsung Free veeg je naar rechts vanaf het startscherm naar de -1 pagina of open je de Samsung Free-app. In het vorige geval moet Samsung Free vooraf op je -1 pagina worden ingesteld om te kunnen worden gebruikt.

Twee Galaxy-toestellen tonen hoe je toegang krijgt tot Samsung Free vanaf het Galaxy-startscherm. Een veegbeweging omhoog tussen de toestellen toont dat je hiermee vanaf het startscherm de lijst met apps opent, van waar de gebruiker op het pictogram van de Samsung Free-app kan klikken om Samsung Free te openen. Twee Galaxy-toestellen tonen hoe je toegang krijgt tot Samsung Free vanaf het Galaxy-startscherm. Een veegbeweging omhoog tussen de toestellen toont dat je hiermee vanaf het startscherm de lijst met apps opent, van waar de gebruiker op het pictogram van de Samsung Free-app kan klikken om Samsung Free te openen.
Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S22 Ultra smartphone. Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S22 Ultra smartphone.

Galaxy S22 Ultra

Afbeelding van vijf keer verschillende services op het scherm. Afbeelding van vijf keer verschillende services op het scherm.

Apps & Services

*Toestel- en schermafbeeldingen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.