Samsung global goals

Samen de wereld veranderen voor 2030

In september 2015 beloofden wereldleiders op de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties de wereld tegen 2030 drastisch te transformeren. De Duurzame ontwikkelingsdoelen, bekend als de werelddoelen, is een plan om honger te elimineren, ongelijkheid te bestrijden en de planeet op te ruimen.
Samsung werkt samen met deze beweging en we willen dat u met ons samenwerkt om een verschil te maken.

* Partnerschap met het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties.

Doe mee met de strijd tegen COVID-19

De coronapandemie is de grootste wereldwijde gezondheidscrisis van onze tijd, maar bij Samsung geloven we dat technologie kan helpen om deze uitdaging te overwinnen. We zullen onze technologie en middelen blijven inzetten voor de dringende behoeften van mensen die tegen de dreiging en effecten van COVID-19 strijden. Met de app 'Global Goals' kan je nu doneren aan het COVID-19 Solidariteitsfonds van de Wereldgezondheidsorganisatie.

De betekenisvolle impact van één app

De Samsung Global Goals-app biedt iedereen de mogelijkheid om bij te dragen aan het bouwen van een mooiere toekomst. Leer meer over de 17 doelen en hoe deze van invloed zijn op de gemeenschappen over de hele wereld. Met elke advertentie in de app die u ziet, wordt geld ingezameld dat kan worden gebruikt voor een doel naar keuze. Samen kunnen we een gezondere, duurzamere wereld maken.

Volg statistieken en de voortgang van werelddoelen

Ondersteun een speciaal doel

Of het nu gaat om schoon water, toegankelijk onderwijs of een vreedzame samenleving, wij willen dat u opkomt voor een zaak waarin u gelooft. Kies elke keer als u geld stuurt, aan welk doel u die donatie wilt schenken. Uw bijdrage wordt gebruikt om actie te ondernemen voor dat doel. De app blijft u daarna op de hoogte houden van de projecten die hebben geprofiteerd van uw hulp.

Verdien met advertenties of geef rechtstreeks


De Samsung Global Goals-app is gratis. Door eenvoudig naar advertenties te kijken, kunt u geld inzamelen dat kan worden gedoneerd aan een doel naar keuze. Maar u hoeft niet te wachten tot er geld is verzameld. Geef de voortgang van een doel een boost met rechtstreekse betalingen. Om je eerdere donaties te bekijken, zelfs als je een nieuwe app Global Goals hebt geïnstalleerd, hoef je alleen maar in te loggen op je Samsung Account.

Samsung verdubbelt uw impact


Als wereldwijd opererend bedrijf zijn we er bij Samsung trots op dat we uw donatie van het bekijken van de advertenties nu zullen evenaren. Laten we samenwerken om voor innovaties te zorgen die barrières voor vooruitgang trotseren en waarden creëren die in lijn zijn met de werelddoelen. De toekomst is dichtbij, dus doneer vandaag.

Pas uw vergrendelingsscherm aan


Maak van het scherm van uw telefoon een reclamebord voor verandering. Schakel de functie van het vergrendelingsscherm in en de Global Goals-app geeft een nieuw, interessant bericht weer van de meest invloedrijke leiders van de wereld elke keer dat u uw telefoon pakt.

Neem deel aan een wereldwijde beweging

Download de app en begin vandaag nog met het ondersteunen van een doel.

Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S22 Ultra smartphone. Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S22 Ultra smartphone.

Galaxy S22 Ultra

Afbeelding van vijf keer verschillende services op het scherm. Afbeelding van vijf keer verschillende services op het scherm.

Apps & Services

  • * Afgebeelde apparaten en schermen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
  • * De beschikbaarheid van de service kan afwijken per land/serviceprovider/taal/apparaatmodel/besturingssysteemversie.
  • * De gebruikersinterface en advertenties in de app kunnen veranderen en verschillen per apparaat.