Samsung health monitor

Samsung Health Monitor

Een vrouw van middelbare leeftijd, glimlachend, kijkt naar haar Galaxy Watch en zal een vingergebaar maken. Een vrouw van middelbare leeftijd, glimlachend, kijkt naar haar Galaxy Watch en zal een vingergebaar maken.
Een Galaxy Watch-scherm met de meetresultaten voor bloeddruk, hartslag en de waarschuwing die de gebruiker adviseert om de meetwaarden niet te gebruiken voor zelfdiagnose. Een Galaxy Watch-scherm met de meetresultaten voor bloeddruk, hartslag en de waarschuwing die de gebruiker adviseert om de meetwaarden niet te gebruiken voor zelfdiagnose.

Controleer je bloeddruk en ECG altijd en overal met Galaxy Watch.

Een vrouwtje controleert haar bloeddruk met een draagbare, digitale bloeddrukmeter. Een vrouwtje controleert haar bloeddruk met een draagbare, digitale bloeddrukmeter.
Een Galaxy-smartphone en -horloge tonen het proces van het meten van de bloeddruk. Aan de linkerkant meet het horloge de bloeddruk en hartslag. Aan de rechterkant wacht de Galaxy-smartphone op de meting die bezig is, en adviseert de gebruiker om stil te zitten en te ontspannen. Een Galaxy-smartphone en -horloge tonen het proces van het meten van de bloeddruk. Aan de linkerkant meet het horloge de bloeddruk en hartslag. Aan de rechterkant wacht de Galaxy-smartphone op de meting die bezig is, en adviseert de gebruiker om stil te zitten en te ontspannen.

De Samsung Health Monitor moet met een op een manchet gebaseerde bloeddrukmeter worden gekalibreerd, zodat je Galaxy Watch de bloeddruk kan meten en resultaten en geschiedenisgrafieken op je smartphone kan weergeven.

Een ouder koppel, beide in wit gekleed. Ze kijken allebei naar en inspecteren iets op de Galaxy-smartphone dat de man vasthoudt. Een ouder koppel, beide in wit gekleed. Ze kijken allebei naar en inspecteren iets op de Galaxy-smartphone dat de man vasthoudt.
Twee overlappende schermen van de Galaxy-smartphone tonen de meetresultaten van de Samsung Health Monitor-app, waaronder sinusritme, bloeddruk, hartslag en meer. Twee overlappende schermen van de Galaxy-smartphone tonen de meetresultaten van de Samsung Health Monitor-app, waaronder sinusritme, bloeddruk, hartslag en meer.

Bloeddruk- en ECG-gegevens worden automatisch op je telefoon opgeslagen voor eenvoudige controle en beheer. Je kunt ze ook als pdf met je arts of familie delen.

Een jonger koppel van middelbare leeftijd glimlacht. De man zit op de bank en kijkt naar zijn Galaxy-scherm en de vrouw staat achter hem, kijkt naar het Galaxy-scherm over zijn schouder met zijn handen op zijn schouders. Een jonger koppel van middelbare leeftijd glimlacht. De man zit op de bank en kijkt naar zijn Galaxy-scherm en de vrouw staat achter hem, kijkt naar het Galaxy-scherm over zijn schouder met zijn handen op zijn schouders.
Een Galaxy Watch toont de meetresultaten voor een elektrocardiogram (ECG), met de waarschuwing aan de onderkant die aangeeft: "App detecteert nooit hartaanval." Een Galaxy Watch toont de meetresultaten voor een elektrocardiogram (ECG), met de waarschuwing aan de onderkant die aangeeft: "App detecteert nooit hartaanval."

De Galaxy Watch voert ECG-metingen uit, controleert de resultaten op onregelmatige hartslagen en meldt deze overeenkomstig.

Vind een Galaxy Watch die bij jouw behoeften past

Meet je bloeddruk met je Galaxy Watch

Volg je bloeddruk op met de bloeddrukapp. Met de interne fotoplethysmogram (PPG)-sensor in je Galaxy Watch meet de bloeddrukapp zowel je systolische en diastolische druk als je hartslag. De bloeddrukapp is beschikbaar op de Galaxy Watch 3 en de Galaxy Watch Active 2, en zal beschikbaar zijn op latere modellen.

Hoe meet ik mijn bloeddruk?

Hoe te gebruiken

1. Samsung Health Monitor instellenVoordat je Samsung Health Monitor gebruikt

Voordat je kunt beginnen met het meten van je bloeddruk via Samsung Health Monitor, moet je je profiel instellen en je Galaxy Watch kalibreren.

1) Zorg ervoor dat je Galaxy Watch Samsung Health Monitor ondersteunt.

* Ondersteunde horloges: Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active2 en Galaxy Watch en Active modellen die later op de markt komen (behalve Galaxy Fit)

2) Zorg ervoor dat je Galaxy Watch via Bluetooth met de Galaxy smartphone is gekoppeld.

3) Verbind je Galaxy Watch met de Galaxy Wearable app op je smartphone om naar de nieuwste software te updaten.

4) Als Samsung Health Monitor op je Galaxy Watch is geïnstalleerd, open je de app en volg je de installatie-instructies op het scherm.


Je profiel instellen


1) Open de Samsung Health Monitor app op je horloge en volg de instructies om de Samsung Health Monitor app op je telefoon te downloaden.

2) Activeer de Samsung Health Monitor op je telefoon. Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid, ga ermee akkoord en stel je profiel in.

3) Kalibreer je horloge volgens de aanwijzingen in de app.

2. Je Galaxy Watch kalibrerenVoorzorgsmaatregelen vóór gebruik

Ga als volgt te werk om een nauwkeurigere kalibratie te garanderen:

1) 30 minuten voor de kalibratie geen alcohol of cafeïne gebruiken, en niet roken, sporten of baden.

2) Zorg ervoor dat je arm en polsen droog zijn en vrij van overmatige transpiratie of bodylotion.

3) Voer de kalibratie binnenshuis uit op een rustige plaats.

4) Zet een comfortabele stoel naast een tafel.

5) Ga op de stoel zitten met je rug goed ondersteund, je benen niet gekruist en je voeten plat op de grond.

6) Laat je handen en onderarmen op de tafel rusten.

7) Laat deze positie ten minste 5 minuten rusten voordat je de kalibratie start.

8) Wanneer je de kalibratie start, blijf dan stilstaan en beweeg je arm niet en praat niet terwijl de bloeddrukmeter met manchet de meting uitvoert.

9) Adem tijdens de meting normaal. Probeer je adem niet te verdiepen of te vertragen.

Je Galaxy Watch kalibreren

1) Plaats de bloeddrukmanchet op een bovenarm.

2) Draag de Samsung Galaxy Watch aan de pols van de andere arm. Zorg ervoor dat de Galaxy Watch-band stevig om je pols zit, maar niet te strak.

3) Plaats je Galaxy-smartphone op tafel, binnen handbereik.

4) Open Samsung Health Monitor op je Galaxy-smartphone en volg de instructies op het scherm om het volgende te doen.

* Opmerking: Meet binnen 30 minuten in totaal 3 keer om de kalibratie te voltooien. Om je bloeddrukmetingen nauwkeurig te houden, moet je elke 28 dagen opnieuw kalibreren.
Je kunt op elk moment opnieuw kalibreren, ongeacht de cyclus, door Opnieuw kalibreren te selecteren in het menu op het scherm.

* Opmerking: Meet binnen 30 minuten in totaal 3 keer om de kalibratie te voltooien. Om je bloeddrukmetingen nauwkeurig te houden, moet je elke 28 dagen opnieuw kalibreren.
Je kunt op elk moment opnieuw kalibreren, ongeacht de cyclus, door Opnieuw kalibreren te selecteren in het menu op het scherm.

3. Je bloeddruk meten met je Galaxy Watch

Metingen uitvoeren na voorbereiding

Nadat je je Galaxy Watch hebt gekalibreerd met een op een manchet gebaseerde bloeddrukmeter op de bovenarm, ben je klaar om je bloeddruk te meten met de Samsung Health Monitor op je Galaxy Watch. De meter op de manchet moet je pas weer gebruiken bij de volgende kalibratie over 28 dagen.


Om een nauwkeurigere bloeddrukmeting te garanderen, doe je het volgende:

1) Draag je Galaxy Watch om dezelfde pols als tijdens de kalibratie en zorg ervoor dat de Galaxy Watch band goed om je pols zit, maar niet te strak.

2) 30 minuten voor de meting geen alcohol of cafeïne gebruiken, en niet roken, sporten of baden.

3) Zorg ervoor dat je arm en polsen droog zijn en vrij van overmatige transpiratie of bodylotion.

4) Voer de meting binnenshuis uit op een rustige plek.

5) Zet een comfortabele stoel naast een tafel.

6) Ga op de stoel zitten met je rug goed ondersteund, je benen niet gekruist en je voeten plat op de grond.

7) Laat je handen en onderarmen op de tafel rusten.

8) Ontspan ten minste 5 minuten in deze positie voordat je met de meting begint.

9) Wanneer je de meting start, blijf dan stilzitten en beweeg je arm niet en praat niet terwijl de Galaxy Watch de meting uitvoert.

10) Adem tijdens de meting normaal. Probeer je adem niet te verdiepen of vertragen.

* Er wordt een foutmelding weergegeven op het horlogescherm in geval van beweging of zwakke signalen tijdens de meting.

* Er wordt een foutmelding weergegeven op het horlogescherm in geval van beweging of zwakke signalen tijdens de meting.

4. Je bloeddrukmetingen bekijken

Op je Galaxy Watch

Nadat Samsung Health Monitor op de Galaxy Watch met succes je bloeddruk meet, geven de Galaxy Watch en de Galaxy smartphone de volgende resultaten weer:

· Systolische bloeddruk (BD)
· Diastolische bloeddruk (BD)
· Puls (hartslag)

Wijzig je medicatie of dosering niet op basis van deze cijfers. Overleg altijd eerst met je arts.

· Meetbereik: systolisch 70-180 mmHg, diastolisch 40-120 mmHg
· Kalibratiebereik: systolisch 80-170 mmHg, diastolisch 50-110 mmHg

Op je Galaxy-smartphone

Wanneer er een Bluetooth-verbinding is tussen je Galaxy Watch en de Galaxy-smartphone die je hebt gebruikt om de Galaxy Watch te kalibreren, worden je meetresultaten gesynchroniseerd met de Samsung Health Monitor-app op de Galaxy-smartphone. Je kunt deze informatie delen met je arts voor controle of raadpleging.

* Personen met systolische BD en diastolische BD in 2 categorieën moeten worden toegewezen aan de hogere BD-categorie.

* Personen met systolische BD en diastolische BD in 2 categorieën moeten worden toegewezen aan de hogere BD-categorie.

Dingen die je moet weten voordat je de bloeddrukapp gebruikt:

1. De bloeddrukapp mag niet worden gebruikt om diagnoses in verband met hypertensie of andere hartaandoeningen te stellen. De bloeddrukapp is niet bedoeld als vervanging van traditionele diagnose- of behandelingsmethoden door een gekwalificeerde zorgverlener.

2. Gebruik de bloeddrukapp niet als je een van de volgende aandoeningen hebt:
- Aritmie
- Eerder hartfalen of hartaanval
- Perifere vaatziekte of verstoorde bloedsomloop
- Valvulaire ziekte (ziekten in verband met de aortaklep)
- Cardiomyopathie
- Andere bekende vaatziekte
- Nierziekte in het eindstadium (ESRD)
- Diabetes
- Neurologische aandoening (d.w.z. tremoren)
- Stollingsstoornis of als je voorgeschreven bloedverdunners gebruikt
- Tatoeage(s) op de pols waar je de Galaxy Watch draagt

3. De bloeddrukapp gebruikt optische signalen die zijn verzameld van een sensor op de Galaxy Watch en heeft een signaal van goede kwaliteit nodig om de bloeddruk te berekenen. De kwaliteit van het signaal kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de zuiverheid van de sensor op het horloge of de optische eigenschappen van het gemeten gebied.

4. Wijzig je medicatie of doseringen NIET zonder eerst je arts te raadplegen.


Gebruiksaanwijzing (Bloeddruk) : IFU

 • Je hebt een Galaxy Watch (Galaxy Watch4 en later uitgebrachte modellen)* en Samsung Galaxy-smartphone (besturingssysteem versie Android N of hoger) nodig om de Samsung Health Monitor-app te gebruiken. Vanwege landbeperkingen bij het verkrijgen van de goedkeuring/registratie als medisch apparaat werkt de Samsung Health Monitor-app alleen op horloges en smartphones die zijn gekocht in de landen waar de dienst momenteel beschikbaar is. De service kan echter beperkt/niet beschikbaar zijn wanneer gebruikers naar niet-servicelanden reizen en de telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen of de Samsung Health Monitor-app verwijderen en opnieuw installeren.
 • * Service is alleen in bepaalde landen beschikbaar op Galaxy Watch Active2 en Watch3. Controleer onderstaande lijst.
 • De Samsung Health Monitor-bloeddrukapp is beschikbaar in 71 landen/regio's** (vanaf eind januari 2023)
 • Argentinië, Australië, Azerbeidzjan, België, Bolivia, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Christmaseiland, Cocoseilanden, Costa Rica, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, El Salvador, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Guatemala, Hongarije, Honduras, Hongkong, Ierland, IJsland, Indonesië, Israël, Italië, Korea, Kroatië, Letland, Litouwen, Mayotte, Nederland, Nicaragua, Noorwegen, Norfolk, Oekraïne, Oostenrijk, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Rusland, Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Taiwan, Tsjechië, Turkije, VAE, Venezuela, Vietnam, VK, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland – beschikbaar met Galaxy Watch Active 2, Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 en later uitgebrachte modellen (excl. Galaxy Fit)
 • Macau, Luxemburg, Maleisië, Malta, Filipijnen, Thailand - verkrijgbaar met Galaxy Watch4 en later uitgebrachte modellen (excl. Galaxy Fit)
 • ** Service niet beschikbaar in andere/buitenlandse gebieden of regio's, tenzij anders vermeld naast het betreffende land.
 • De Samsung Health Monitor bloeddruk-app is een 'medisch apparaat' in landen waar registratie/goedkeuring vereist is en verkregen werd. Denk eraan dat de beschikbaarheid van de bloeddruk-app per land kan verschillen. Gebruik na het lezen van de 'Voorzorgsmaatregelen voor gebruik' en 'Hoe te gebruiken' stappen 1-4.
 • De Samsung Health Monitor bloeddruk-app is niet bedoeld voor diagnostische doeleinden met betrekking tot hypertensie of andere hartaandoeningen, of voor gebruikers jonger dan 22 jaar. Gebruikers mogen geen conclusies trekken uit de resultaten of klinische actie ondernemen op basis van de output van het apparaat zonder een gekwalificeerde zorgverlener te raadplegen. De bloeddruk-app is niet bedoeld ter vervanging van traditionele methoden voor diagnose of behandeling.
 • Toestel- en schermafbeeldingen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

Een elektrocardiogram maken met je Galaxy Watch

Een elektrocardiogram (ECG) is een test die de elektrische activiteit van het hart meet, en de informatie wordt in een grafiek opgenomen. Een ECG is momenteel de beste manier om onregelmatige ritmes te detecteren. De Samsung Health Monitor ECG-app detecteert ECG-signalen (vergelijkbaar met een Lead I ECG) met behulp van de ECG-sensor op je Galaxy Watch en bepaalt of er sprake is van atriumfibrilleren of een normaal sinusritme. De Samsung Health Monitor ECG-app creëert, registreert, bewaart en exporteert ECG-gegevens.

Hoe meet ik mijn elektrocardiogram (ECG) met de Samsung Health Monitor-app?

Hoe te gebruiken

1. Koppel je toestellen

Om een ECG (elektrocardiogram) te maken met deze app, moet je je Galaxy Watch als volgt koppelen met een Galaxy-smartphone.

1) Zorg ervoor dat je Galaxy Watch Samsung Health Monitor ondersteunt.

*Ondersteunde horloges: Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active2 en Galaxy Watch en Active modellen die later op de markt komen (behalve Galaxy Fit)

2) Zorg ervoor dat je Galaxy Watch via Bluetooth met de Galaxy smartphone is gekoppeld.

3) Verbind je Galaxy Watch met de Galaxy Wearable app op je smartphone om naar de nieuwste software te updaten.

4) Als Samsung Health Monitor op je Galaxy Watch is geïnstalleerd, open je de app en volg je de installatie-instructies op het scherm.

2. Voorzorgsmaatregelen vóór gebruik

1) Draag de Galaxy Watch strak om je pols.

2) Zorg ervoor dat je pols (het huidgebied dat in contact komt met de horlogesensor) niet te droog is.

3) Vermijd zware inspanning vanaf 5 minuten vóór de meting.

4) Voer metingen uit terwijl je op een stoel zit met je rug goed ondersteund, en met je handen en armen comfortabel op de tafel.

5) Beweeg je armen en vingers niet en praat niet tijdens de meting.

3. Een ECG opnemen met je Galaxy Watch

1) Open de app Samsung Health Monitor op je Galaxy Watch.

2) Zorg ervoor dat de Galaxy Watch goed om je pols zit.

3) Leg je onderarmen comfortabel op een tafel en laat vervolgens een vingertop van de andere hand gedurende 30 seconden lichtjes op de bovenste knop van de Galaxy Watch rusten. Blijf stil liggen en praat niet terwijl de Galaxy Watch de meting uitvoert. Als het opnameproces is voltooid, verschijnen de ECG-resultaten op je horloge. Opmerking: Druk niet op de bovenste knop tijdens de opname; als je tijdens de opname op de bovenste knop drukt, wordt de opname gestopt.

4) Scroll omhoog en omlaag om je ECG-resultaat te zien. Als je symptomen ervaart, tik je op Toevoegen en op het scherm Symptomen, blader door de lijst en tik op elk symptoom dat je ervaart. Tik vervolgens op Opslaan om de symptomen aan je ECG-rapport toe te voegen en terug te keren naar het scherm Resultaten.

5) Tik op Klaar om terug te gaan naar het Startscherm. Je kunt je ECG-rapport bekijken in de ECG Monitor-app op je telefoon. (Voor synchronisatie moeten de horloge en telefoon via Bluetooth worden gekoppeld.)

4. Je ECG-rapporten bekijken op je Galaxy

Nadat je een ECG hebt gemaakt, worden de ECG-gegevens gesynchroniseerd met de gekoppelde Galaxy-smartphone waar een PDF-rapport wordt gemaakt.

1) Het resultaat van de ECG-analyse wordt na de meting meteen van de Galaxy Watch naar de Galaxy smartphone gestuurd.

2) Op de telefoonapp kun je gedetailleerde resultaten ophalen die via de Galaxy Watch zijn gestuurd, en kun je de geclassificeerde resultaten als volgt zien.

∙ Sinusritme: Een sinusritme is wanneer het hart in een consistent ritme klopt. Dit gebeurt wanneer de bovenste en onderste kamers van het hart synchroon kloppen. Sinusritme als resultaat is alleen gebaseerd op die specifieke ECG-opname en betekent niet dat je hart de hele tijd gelijkmatig klopt. Sinusritme als resultaat garandeert ook niet dat je geen aritmie of andere gezondheidsaandoening hebt. Als je je niet goed voelt, neem dan contact op met je arts - ongeacht je resultaat.

∙ Atriumfibrillatie: Atriumfibrillatie of AFib is wanneer het hart in een onregelmatig ritme klopt. Dit gebeurt wanneer de bovenste kamers van het hart niet synchroon met de onderste kamers kloppen. AFib is de meest voorkomende vorm van onregelmatige hartslag. Indien niet behandeld, kan dit leiden tot bloedstolsels, beroerte, hartfalen en andere gezondheidsproblemen.

∙ Niet beslissend: Een niet beslissend resultaat betekent dat de ECG-opname niet kon worden geclassificeerd. Dit kan gebeuren als:
- De hartslag tijdens de opname minder dan 50 bpm was
- De hartslag tijdens de opname meer dan 100 bpm en het ritme geen AFib was
- Het hartritme AFib en de hartslag meer dan 120 bpm was
- Het hartritme geen sinusritme of AFib was

Als je dit resultaat herhaaldelijk krijgt, neem dan contact op met je arts.

∙ Slechte opname: een slecht opname als resultaat betekent dat de Samsung Health Monitor de gegevens niet kon analyseren. Een slechte opname gebeurt meestal omdat je lichaam tijdens de opname bewoog of omdat de Galaxy Watch niet genoeg huidcontact met je pols of vinger had.

Als je dit resultaat herhaaldelijk krijgt, raadpleeg dan het gedeelte Problemen oplossen in de gebruiksaanwijzing.

Dingen die je moet weten voordat je de ECG-app gebruikt:

1. De ECG-app mag niet worden gebruikt om diagnoses te stellen. De ECG-app kan geen hartaandoeningen diagnosticeren of tekenen van een hartaanval opsporen.

2. De ECG-app is niet bedoeld als vervanging van traditionele diagnose- of behandelingsmethoden door een gekwalificeerde zorgverlener. Als je denkt dat je een medisch noodgeval hebt, neem dan onmiddellijk contact op met je lokale spoeddiensten.

3. Wijzig je medicatie of dosering NIET zonder eerst je arts te raadplegen.

4. Trek GEEN conclusies of onderneem GEEN klinische actie op basis van de metingen van de ECG-app zonder eerst een gekwalificeerde zorgverlener te raadplegen.

5. Gebruik de ECG-app NIET als je een geïmplanteerde pacemaker, geïmplanteerde hartdefibrillator of andere geïmplanteerde elektronische apparaten hebt.

6. Gebruik de ECG-app NIET als je lijdt aan andere aritmie dan atriumfibrilleren.


Gebruiksaanwijzing (ECG): IFU

 • Je hebt een Galaxy Watch (Galaxy Watch4 en later uitgebrachte modellen)* en Samsung Galaxy-smartphone (besturingssysteem versie Android N of hoger) nodig om de Samsung Health Monitor-app te gebruiken. Vanwege landbeperkingen bij het verkrijgen van de goedkeuring/registratie als medisch apparaat werkt de Samsung Health Monitor-app alleen op horloges en smartphones die zijn gekocht in de landen waar de dienst momenteel beschikbaar is. De service kan echter beperkt/niet beschikbaar zijn wanneer gebruikers naar niet-servicelanden reizen en de telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen of de Samsung Health Monitor-app verwijderen en opnieuw installeren.
 • * Service is alleen in bepaalde landen beschikbaar op Galaxy Watch Active2 en Watch3. Controleer onderstaande lijst.
 • De Samsung Health Monitor ECG-app is beschikbaar in 72 landen/regio's** (vanaf eind januari 2023)
 • Argentinië, Australië, Azerbeidzjan, België, Bolivia, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Christmaseiland, Cocoseilanden, Costa Rica, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, El Salvador, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Guatemala, Hongarije, Honduras, Hongkong, Ierland, IJsland, Indonesië, Israël, Italië, Korea, Kroatië, Letland, Litouwen, Mayotte, Nederland, Nicaragua, Noorwegen, Norfolk, Oekraïne, Oostenrijk, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Rusland, Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Taiwan, Tsjechië, Turkije, VAE, Venezuela, Vietnam, VK, VS, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland – beschikbaar met Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 en later uitgebrachte modellen (excl. Galaxy Fit)
 • Macau, Luxemburg, Maleisië, Malta, Filipijnen, Thailand - verkrijgbaar met Galaxy Watch4 en later uitgebrachte modellen (excl. Galaxy Fit)
 • ** Service niet beschikbaar in andere/buitenlandse gebieden of regio's, tenzij anders vermeld naast het betreffende land.
 • De Samsung Health Monitor ECG-app is een 'medisch apparaat' in landen waar registratie/goedkeuring vereist is en verkregen werd. Denk eraan dat de beschikbaarheid van de ECG-app per land kan verschillen. Gebruik na het lezen van de 'Voorzorgsmaatregelen voor gebruik' en 'Hoe te gebruiken' stappen 1-4.
 • De Samsung Health Monitor ECG-app is niet bedoeld voor gebruikers met andere bekende soorten aritmie dan atriumfibrilleren of voor gebruikers jonger dan 22 jaar. Gebruikers mogen geen conclusies trekken uit de resultaten of klinische actie ondernemen op basis van de output van het apparaat zonder een gekwalificeerde zorgverlener te raadplegen. De ECG-app is niet bedoeld als vervanging van traditionele methoden voor diagnose of behandeling.
 • Toestel- en schermafbeeldingen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
 

Galaxy S23 Ultra

Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S23 Ultra-smartphone. Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S23 Ultra-smartphone.
 

Apps & services

Een Galaxy-smartphone geeft verschillende pictogrammen voor apps en services weer. Aan beide zijden van de smartphone zijn personen te zien die Galaxy-apparaten gebruiken en in poses die te maken hebben met Galaxy-apps en -services. Een Galaxy-smartphone geeft verschillende pictogrammen voor apps en services weer. Aan beide zijden van de smartphone zijn personen te zien die Galaxy-apparaten gebruiken en in poses die te maken hebben met Galaxy-apps en -services.