Samsung Kids Home

De eerste stappen van kinderen in de digitale wereld

Samsung Kids Home schept een veilige omgeving waarin jouw kind met plezier de wereld kan verkennen en verbinding kan maken. De gezinsvriendelijke activiteiten van Kids Home zijn niet alleen bedoeld om te spelen, maar stimuleren de kinderen ook om te leren, zich te ontwikkelen en te groeien tijdens hun veilige ontdekkingstocht in de digitale wereld.

Smartphone voor een geïllustreerde achtergrond met een gesimuleerde afbeelding van Kids Home en een scherm met de apps Dorp Crocro's vrienden, Bobby’s canvas, Lisa’s muziekband, Cooki’s video, Mijn Magic Voice en Crocro avontuur. Samen met de figuren Cooki, Crocro, Bobby en Lisa uit het dorp van Kids Home, kunnen kinderen spelenderwijs leren.

Eenvoudige toegang

Jouw kind kan binnen een paar seconden aan de reis beginnen. Tik op 'Kids Home' in het Quick panel en gebruik dezelfde pincode of biometrie die je voor jouw apparaat hebt ingesteld om de app te openen en af te sluiten. Zo heb je niet nog een wachtwoord om te onthouden. Druk lang op de knop 'Kids Home' als je de instellingen wilt aanpassen.

Gesimuleerde afbeelding van een moeder met kind in de woonkamer. De moeder houdt een smartphone vast en op de gesimuleerde schermoverlay is het Kids Home-pictogram vergroot weergegeven, zodat u kunt zien hoe u via het Quick panel eenvoudig Kids Home opent.

Maak je geen zorgen

Zorg dat jouw kind goede digitale gewoonten ontwikkelt met Kids Home. Stel limieten aan de speeltijd en sta toegang toe tot specifieke contacten en apps. Controleer het gebruiksrapport om te zien wat jouw kind doet of zorg dat ze alleen zien wat je geschikt vindt. Kids Home is een veilige omgeving waarin jouw kind kan leren en spelen.

Gesimuleerde afbeelding van het vergrendelscherm met pincode van Kids Home waarin u ziet hoe u een beveiliging instelt. Met daaronder een knop voor noodoproepen.

Vergrendeling met pincode

Gesimuleerde afbeelding van het scherm Ouderlijk toezicht van Kids Home waarin u ziet hoe u een limiet voor de speeltijd instelt.

Limiet speeltijd

Gesimuleerde afbeelding van het scherm Gebruiksrapport van Kids Home, met daarin de activiteitstrackers die aangeven hoe uw kind de telefoon gebruikt.

Gebruikersrapportage

Gesimuleerde afbeelding van het Kids Home-scherm met de limieten die u kunt instellen voor Apps, Contacten en Media.

App/Contact/Media toestaan

Nieuwe vriendjes

De creativiteit van jouw kind wordt gestimuleerd door hun nieuwe vriendjes. De app beschikt over een kindvriendelijke camera en internet. Samen met de stijlvolle Crocro, kookkunstenaar Cooki, muziekliefhebber Lisa en de creatieve Bobby staan zij garant voor eindeloos plezier in Kids Home.

Gesimuleerde afbeelding van Crocro de krokodil in het Kids Home-dorp met het pictogram van de app Dorp Crocro’s vrienden.

Crocro

Begroet de leider van de groep, die dol is op mode en design! Je kind kan Crocro en zijn vrienden helpen bij het ontwerpen van hun huis in het dorp van de digitale vrienden.

Gesimuleerde afbeelding van Cooki de luiaard in het Kids Home-dorp met het pictogram van de app Cooki’s video.

Cooki

Cooki houdt erg van koken en snoepen en kan overal en altijd een dutje doen. Zoek uit wat een gezond dieet voor Cooki zou zijn. (Maar donuts blijven zijn favoriet.)

Gesimuleerde afbeelding van Lisa de vogel in het Kids Home-dorp met het pictogram van de app Lisa’s muziekband.

Lisa

Zin om te gaan zingen en dansen? Dan zit je goed bij Lisa. Zing en neem liedjes op met de stem van elk vriendje of speel ze af met verschillende instrumenten.

Gesimuleerde afbeelding van Bobby de bever in het Kids Home-dorp met het pictogram van de app Bobby’s canvas.

Bobby

De kunstenaar van de groep! Bobby maakt graag kunstwerken op verschillende ondergronden, of dat nu zand of papier is. Dat is zijn favoriete tijdverdrijf.

Meer werelden ontdekken met LEGO

Je kind kan nog meer uitdagingen ontdekken met een reeks nieuwe games op het apparaat. Veeg naar rechts en laat hun fantasie aan het werk gaan. LEGO-thema's zijn een geweldig tijdverdrijf. Jouw kind leert bouwen en creëren en oefent nieuwe technische en rekenkundige vaardigheden met aantrekkelijke, op de leeftijd afgestemde projecten.

Gesimuleerde afbeelding van een tablet op een tafel vol papier en LEGO-blokken. De handen van een kind zijn dichtbij en de rechterhand raakt het tabletscherm aan. De LEGO-app staat op het scherm met verschillende leuke functies die uw kind kan uitproberen.

Kids Home instellen

Gesimuleerde afbeelding van een scherm dat laat zien hoe u het Quick panel opent.

Stap 1.
Intro bij Quick panel

Sleep omlaag om het Quick panel te openen.

Gesimuleerde afbeelding van het scherm Quick panel waarop te zien is hoe u Kids Home opent.

Stap 2.
Quick panel

Tik op Kids Home in het Quick panel.


* Veeg naar beneden voor toegang tot het Quick panel. Pas de locatie van de Kids Home-knop aan via de instellingen voor het Quick panel rechtsbovenin.

Gesimuleerde afbeelding op het welkomstscherm voor Kids Home met de knop Volgende voor het verwerken van de volgende stap.

Stap 3.
Welkom bij Kids Home

Tik op Volgende op de welkomstpagina Kids Home.


* U kunt het pictogram Samsung Kids Home toevoegen aan de welkomstpagina of aan de instellingen voor Ouderlijk toezicht.

Gesimuleerde afbeelding van het scherm Beveiliging in Kids Home waarin u wordt gevraagd om een viercijferige pincode in te stellen.

Stap 4.
Beveiliging

Stel een pincode in en bevestig. Van daaruit hebt je toegang tot Kids Home.


* je wordt niet gevraagd om een pincode in te stellen als je een apparaatvergrendeling hebt ingesteld. Jouw bestaande vergrendelmethode wordt gebruikt om Kids Home te openen.

Gesimuleerde afbeelding van het scherm Kids Home waarin u ziet dat u op het pictogram rechtsboven kunt tikken om Ouderlijk toezicht aan te passen.

Stap 5.
Instellingen Ouderlijk toezicht

Tik op de menuknop rechtsboven om de limieten voor de dagelijkse speeltijd in te stellen, de apps en contacten op te geven waartoe jouw kind toegang heeft. Dat is alles, jouw kind kan dan veilig op onderzoek uit.

Illustratie van Crocro die een tablet gebruikt.

Pagina Kids Mode

Voor huidige gebruikers van Kids Mode.

Illustratie van Cooki die in een microfoon zingt.

Veelgestelde vragen over Kids Home

Hier vindt je antwoord op veelgestelde vragen.

U kunt het upgradeschema voor Samsung Kids Home bekijken in het gedeelte Meldingen (Meldingen van P OS-update) in de Samsung Members-app.
U kunt de Samsung Members-app downloaden en installeren via Galaxy Store.

Samsung Members

Galaxy Store

* De beschikbaarheid van de functies van Kids Home varieert per land, het apparaat en het uitgevoerde onderhoud.
** Vereist Android 9.0 of hoger voor toegang tot Kids Home vanuit Quick panel.
*** Voor apparaten met een lagere versie dan Android 9.0, kunt u vergelijkbare functies gebruiken die beschikbaar zijn in Kids Mode, dat u kunt downloaden of bijwerken via Galaxy Store.
**** Afgebeelde apparaten en schermen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.