Smart call

Smart Call

Met Smart Call kunt u oproepen eenvoudig rapporteren of blokkeren.

Gedaan met naar je telefoon staren, twijfelend of je wel of niet moet opnemen. Meld of blokkeer spamgesprekken met gemak.

Spam eenvoudig aanpakken

De Smart Call-functie laat u weten wie er belt, zelfs wanneer het nummer niet in uw contactenlijst staat.
Als het spam is, kunt u de oproep eenvoudig blokkeren en actie ondernemen door deze te rapporteren.

Actie ondernemen tegen spam

Voor- of nadat u op een spamoproep hebt gereageerd, kunt u kiezen of u het nummer wilt blokkeren of rapporteren zodat u niet twee keer wordt
lastiggevallen.

Een schermafbeelding die toont dat er zojuist een oplichtings- of fraudeoproep is beëindigd. Er staan pictogrammen voor zes beschikbare opties (Blokkeren, Rapporteren, Contacten aanmaken, Bellen, Bericht sturen, Videogesprek beginnen).
Een schermafbeelding van een inkomende oproep met oplichterij of fraude en opties waarmee de gebruiker het nummer kan blokkeren of rapporteren.
Een schermafbeelding met het nummer dat is geregistreerd als oplichterij of fraude in een lijst met recente oproepen van dat nummer.
Tik op ‘Blokkeren’ of ‘Rapporteren’ om te selecteren
Een schermafbeelding met het menu waarin de gebruiker een type beller kan selecteren en een opmerking voor een geblokkeerd spamnummer kan invoeren.
Als u spamnummers wilt rapporteren, selecteert u het type spam, schrijft u een opmerking en tikt u op de knop ‘Rapporteren’.

Activeren

Ga naar ‘Beller-id en antispambeveiliging’ en klik erop in Oproep-instellingen.

Een smartphonescherm waarin de gebruiker Beller-id en antispambeveiliging kan selecteren in Oproep-instellingen en Beller-id en antispambeveiliging op Aan kan instellen.
 

Galaxy S23 Ultra

Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S23 Ultra smartphone. Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S23 Ultra smartphone.
 

Apps & services

Galaxy smartphone toont verschillende pictogrammen voor apps en services. Aan beide zijden van de smartphone zijn personen weergegeven die Galaxy-apparaten gebruiken en in poses die zijn gekoppeld aan Galaxy apps en services. Galaxy smartphone toont verschillende pictogrammen voor apps en services. Aan beide zijden van de smartphone zijn personen weergegeven die Galaxy-apparaten gebruiken en in poses die zijn gekoppeld aan Galaxy apps en services.
  • De beschikbare functies en voorzieningen kunnen per land en apparaat verschillen.
  • De functies worden geleverd door Hiya. (www.hiya.com)
  • Als u mobiele gegevens gebruikt voor deze service, kan dat extra kosten met zich meebrengen.
  • Afgebeelde apparaten en schermen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.