Cinematic Q-series soundbar HW-Q950T

Cinematic Q-series soundbar HW-Q950T

HW-Q950T/XN

 • Kosteloze Premium Installatieservice mogelijk l tijdvak naar keuze I ma t/m vrij
 • 546W, 9.1.4Ch
 • Dolby Atmos, DTS:X
 • Q-Symphony

Kies jouw Kleur

 • Immersing you in captivating sound
  Echt 9.1.4ch-geluid
 • Inclusief opwaarts gerichte achterspeakers
  Inclusief opwaarts gerichte achterspeakers
 • Q-Symphony
  Q-Symphony

Beleef de bioscoop thuis

Samsung Soundbar HW-Q950T

The perfect match for QLED. The perfect match for QLED.

*Beelden zijn gesimuleerd en louter voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk, het ontwerp en de GUI (Graphic User Interface) die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving. *Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Zie onze productgalerij. *TV wordt apart verkocht. *Applied years (2014-2019) ⓒ2020 Futuresource Consulting

HW-Q950T Awards HW-Q950T Awards


Experts op het gebied van geluidsinnovatie

Samsung Audio Lab

Getest en afgestemd in het California Audio Lab, waar onze vooraanstaande audio-engineers de meest geavanceerde akoestische technologieën en toonaangevende computermodellen gebruiken om je een perfect uitgebalanceerd, kamervullend geluid te geven.

Samsung Audio Lab Samsung Audio Lab

"Onze primaire focus ligt op het gehoor van de luisteraar en daarna op de luisteromgeving – de transducers (woofers en tweeters), versterkers, en digitale signaalprocessors (DSP's)."

Echt 9.1.4ch-geluid

Laat je onderdompelen in adembenemend geluid

Dankzij de 9 kanalen, 1 subwooferkanaal en 4 opwaarts gerichte kanalen van de Q950T soundbar en achterspeakers word je omringd door geluid. De soundbar is aan beide zijden en op de hoeken uitgerust met extra kanalen. Deze vullen de ruimte tussen de soundbar en de achterspeakers met geluid voor een nog betere surround sound-beleving. Hij is uitermate geschikt voor je QLED TV.

Echt 9.1.4ch-geluid Echt 9.1.4ch-geluid

Laat je meeslepen door het geluid

Inclusief opwaarts gerichte achterspeakers

De meegeleverde draadloze achterspeakers van Samsung met opwaarts gerichte drivers weerkaatsen het geluid vanaf het plafond en voegen hiermee een verticaal element toe voor driedimensionaal geluid. Dankzij het adembenemende geluid van bovenaf is het alsof je thuis in de bioscoop zit.

Inclusief opwaarts gerichte achterspeakers Inclusief opwaarts gerichte achterspeakers

Subliem geluid van alle kanten

Laat je verrassen door de geluidsdiepte van Dolby Atmos en DTS:X. Deze twee zorgen ervoor dat je omringd wordt door het geluid en alles hoort net als in het echte leven.

Subliem geluid van alle kanten Subliem geluid van alle kanten

Q Soundbar en QLED TV, de perfecte harmonie

Q-Symphony

De soundbar Q950T synchroniseert met je Samsung TV en zorgt voor een meeslepend geluid. Hij combineert en verbetert het geluid via de naar voren, zijwaarts en naar boven gerichte luidsprekers, evenals de TV-luidspreker. Dit zorgt voor een ongekende akoestische ervaring.

*Functies zijn mogelijk niet compatibel met alle Samsung TV's. *Functies verschillen per TV-model. *Functie vereist alleen een bedrade verbinding met de TV, niet inclusief draadloze verbinding met de TV.
*Functies zijn mogelijk niet compatibel met alle Samsung TV's. *Functies verschillen per TV-model. *Functie vereist alleen een bedrade verbinding met de TV, niet inclusief draadloze verbinding met de TV.

Geoptimaliseerd geluid voor iedere scène

Adaptive Sound

De Samsung-soundbar analyseert het audiosignaal om het geluid voor iedere scène te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk, zodat ook stillere gesprekken goed te verstaan zijn.

Adaptive Sound Adaptive Sound

Hoor beter. Speel beter.

Game Mode Pro

Bereid je voor op een overweldigende game-ervaring met subwoofers die iedere scène tot leven brengen en verticaal gericht geluid voor een ongeëvenaarde surround sound. Als je de soundbar aansluit op je Samsung TV schakelt hij automatisch over op Game Mode, zodat je geen tijd verliest met het instellen en je direct kan beginnen met gamen.

Game Mode Pro Game Mode Pro

*Alleen compatibele TV's en gameconsoles. (hoger dan Xbox one, PS4, Nintendo Switch) *Gameconsole wordt apart verkocht. *Compatibele toestellen kunnen verschillen.

Een boost voor je geluidsconnectie

HDMI eARC

Met HDMI eARC kun je van hoogwaardig, lossless geluid genieten, zelfs als je via je TV verbonden bent met andere toestellen, zoals dvd-spelers of gameconsoles.

HDMI eARC HDMI eARC

Geluid even goed als de beeldkwaliteit

Naadloze HDR 10+-ervaring

Ervaar de geluidssensatie in HDR 10+-content zoals het hoort. Als je HDR 10+-content aansluit op de soundbar via andere toestellen, kun je genieten van lossless, genuanceerd geluid dat past bij de gedetailleerde beeldkwaliteit.

Naadloze HDR 10+-ervaring Naadloze HDR 10+-ervaring

*HDR 10+-beeldkwaliteitoutput beschikbaar met gelijkwaardige input. *Compatibiliteit met alle HDR-content niet gegarandeerd.

Een wereld aan geluid met slechts één afstandsbediening

One Remote Control

Je hebt echt maar één afstandsbediening nodig. Bedien de belangrijkste soundbarfuncties, zoals de aan-uitknop, het volume en de geluidseffecten met de Samsung TV-afstandsbediening, rechtstreeks vanaf je TV.

*Functie en ontwerp van de afstandsbediening kunnen verschillen per tv-model en regio. *Compatibel met geselecteerde Samsung TV's. Controleer de specificatie van de Samsung TV.
One Remote Control One Remote Control

Tik en speel af

Tap Sound

Als je favoriete nummer voorbijkomt hoef je alleen je smartphone tegen de soundbar aan te tikken: Tap! De soundbar trilt omdat je smartphone wordt verbonden, waarna het afspelen van je muziek naadloos doorloopt, maar dan met de weergaloze audiokwaliteit van de soundbar: Sound!

Tik en speel af Tik en speel af

*Tap Sound werkt via Bluetooth en is compatibel met mobiele apparaten van Samsung met Android 8.1 of hoger. Deze dienst is mogelijk nog niet beschikbaar op moment van aankoop van dit product.

Vakmanschap dat verdergaat dan geluid

Kvadrat-stof

Een geluidssysteem met uitzonderlijk geluid en een hoogwaardig ontwerp. De full-body soundbar en bijpassende speakers zijn afgewerkt met Kvadrat-stof: een tijdloze stof die je geluidssysteem voorziet van een luxe uitstraling. Deze verfijnde beleving past naadloos in iedere ruimte van het huis.

Kvadrat-stof Kvadrat-stof

Eén app voor een slimme luisterervaring

SmartThings-app

Til connected living naar een hoger niveau. Met de SmartThings-app kun je luidsprekers aan je netwerk toevoegen, voor meer controle over het geluid in je hele huis.

*Ieder toestel moet verbonden zijn met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk. *Download en installatie van de SmartThings-app is vereist. *Voor interoperabiliteit via SmartThings dienen alle toestellen geregistreerd te zijn op één Samsung-account. *De beschikbare functies kunnen verschillen per regio, provider, netwerkomgeving of mobiel toestel en kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

SmartThings-app SmartThings-app

*Ieder toestel moet verbonden zijn met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk. *Download en installatie van de SmartThings-app is vereist. *Voor interoperabiliteit via SmartThings dienen alle toestellen geregistreerd te zijn op één Samsung-account. *De beschikbare functies kunnen verschillen per regio, provider, netwerkomgeving of mobiel toestel en kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Specificaties

 • Total Power 546W
 • Number of Channel 9.1.4 Ch
 • Number of Speaker 20
 • Subwoofer Type ( Active / Passive / Wireless, Built-in ) Wireless Active
 • Dolby Dolby Digital Plus,Dolby True HD,ATMOS
 • Bluetooth Ja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

  {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Gratis levering

Gratis levering

Zonder extra kosten bezorging aan huis

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Binnen 30 dagen gratis ruilen of retourneren

Garantie & reparatie

Reparatie service

Reparatie volgens hoge kwaliteitsnormen door Samsung opgeleide specialisten

Klantenservice

Klantenservice

24/7 bereikbaar voor alle vragen