Gratis verzending

Op zondag t/m vrijdag voor 22:59 besteld, volgende dag in huis.

Achteraf betalen

Betaal binnen 14 dagen na aankoop met Klarna

Gratis retourneren

Binnen 30 dagen gratis te retourneren

Klantenservice

24/7 bereikbaar voor alle vragen

Galaxy Buds+

Galaxy Buds+

SM-R175NZBAEU2

 • 11 uur lang muziek, films en series met 1 keer laden
 • AKG premium geluid
 • Soepele gebruikservaring
 • Op zondag t/m vrijdag voor 22:59 besteld, volgende dag in huis

Kies jouw Kleur

Kleur :
 • &nbsp
  2-Way Speaker
 • 2 buitenmicrofoons 1 binnenmicrofoon
  3 Mics
 • Snel opladen voor korte pauzes
  Batterij
 • Draadloze oordopjes, draadloos opladen
  Qi-compatibel draadloos opladen
Twee uitvergrote Galaxy Buds plus oordopjes komen vanaf beide kanten het beeld in zweven. Het linkeroordopje vervaagt en het rechteroordopje voegt zich in het oor van een vrouw die naar rechts kijkt. De vrouw gaat los op muziek en aan haar gezicht zie je dat ze schreeuwt.
Twee uitvergrote Galaxy Buds plus oordopjes komen vanaf beide kanten het beeld in zweven. Het linkeroordopje vervaagt en het rechteroordopje voegt zich in het oor van een vrouw die naar rechts kijkt. De vrouw gaat los op muziek en aan haar gezicht zie je dat ze schreeuwt.

De oordopjes
die voorgoed
jouw geluidservaring veranderen.

Maak kennis met Galaxy Buds+.
Onze allereerste draadloze oordopjes bieden een premium
luisterervaring: de 2-way speakers zorgen voor een AKG-geluid
met rijke hoge tonen en een diepe bas en het instelbare
3-microfoonsysteem staat garant voor duidelijke gesprekken.
Daarnaast hebben de oordopjes een lange batterijduur.

Ben je van plan de oortjes te gebruiken tijdens het sporten, op kantoor of tijdens de reis? Dan zijn deze oortjes ideaal.

WANT.nl

Een oplaadcassette met zwarte Galaxy Buds+ gaat open en de oordopjes zweven omhoog boven de cassette.

AUDIO

Ga helemaal op in je muziek

Het rijke, natuurlijke geluid wordt nu versterkt door een nieuw, dynamisch 2-way speakersysteem met verrijkt volume. Dankzij de krachtige bas en de heldere hoge tonen volg jij overal je eigen ritme.

Een man draagt witte oordopjes. Hij draait zijn gezicht naar links en lacht. De onderkant van zijn gezicht gaat verborgen in zijn coltrui.
De binnenkant van het ene oordopje vouwt open en de binnenmicrofoon en de Tweeter (heldere hoge tonen) en de Woofer (rijke en krachtige bas) van het 2-way speakersysteem worden zichtbaar. De buitenkant van het andere oordopje vouwt ook open, waardoor de twee buitenmicrofoons zichtbaar worden.

Praten zonder
dat je
hoeft te roepen

Geniet van duidelijke telefoongesprekken en een ongeëvenaarde stemkwaliteit, dankzij de 2 innovatieve buitenmicrofoons die je stem oppikken en achtergrondruis wegdrukken.

Een man draagt zwarte Galaxy Buds+ en lacht als hij een vrouw naast hem ziet met witte Galaxy Buds+. De vrouw heeft haar handen achter haar hoofd en lacht.

Past zich aan de ruis aan,
zodat jij dat niet hoeft te doen

Het instelbare 3 microfoonsysteem van de Galaxy Buds+ zorgt ervoor dat jij goed te horen bent en de achtergrondruis niet. De 2 buitenmicrofoons werken samen met de binnenmicrofoon en onderdrukken omgevingsgeluiden als jij aan de telefoon bent.

Een vergrote weergave van de buitenkant van een linkeroordopje waarbij de twee buitenmicrofoons zijn aangeduid. Een vergrote weergave van de binnenkant van een rechteroordopje wordt doorzichtig en toont waar de binnenmicrofoon zit.

Hoorbare geluidskwaliteit

Mis geen enkel detail van je muziek en video's dankzij het uitgebalanceerde en ruimtelijke AKG-geluid. Het geluid is van studiokwaliteit en puur en natuurlijk voor meer luisterplezier bij podcasts en audiobooks en ontspannen bellen.

Een vergrote weergave van blauwe Galaxy Buds+ die horizontaal uit elkaar zweven. Op de achtergrond verschijnt in het midden "Sound by AKG" en een animatie van geluidsgolven verschijnt vanuit de naar binnen gerichte speakers.

BATTERIJ

Power waarmee je eindeloos kunt doorgaan

Speel je muziek af zonder je zorgen te maken over de levensduur van de batterij. Met één keer opladen kun je 11 uur lang onafgebroken muziek luisteren en met de oplaadcassette van de Galaxy Buds+ zelfs 22 uur. 1

 • Alleen oordopjes 11 uur Met oplaadcassette 22 uur
Een portretopname van een man die zijn Galaxy Buds+ met een big smile draagt en zijn hoofd schuin naar rechts draait.

Snel opladen
voor korte pauzes

 • 3 minuten opladen Zo'n 1 1 uur afspeeltijd
Een vergrote weergave van zwarte Galaxy Buds plus in de dock in een open oplaadcassette.

Draadloze oordopjes
draadloos opladen

Laad je batterij op elke Qi-compatibele draadloze oplader op of doe het zonder oplader en deel gewoon de power van je Galaxy-telefoon. 2

Witte Galaxy Buds+ in een open oplaadcassette op een ronde zwarte Wireless Charging Pad met een animatie van elektriciteitsgolven die uit de oplader komen.

Weten wanneer
je weer moet opladen

Gebruik je smartphone om te controleren hoeveel batterijduur je nog hebt op je oordopjes en je oplaadcassette, zodat je weet wanneer je terug moet opladen.

Een Galaxy-telefoon met een GUI van de batterijduur van de oordopjes en de oplaadcassette overzichtelijk op het scherm afgebeeld.

DESIGN

Val op met
een vleugje kleur

De Galaxy Buds+ hebben een slanke, compacte uitvoering in verschillende kleuren. De speciale ergonomische ear- en wingtips zitten comfortabel in je oor en kun je de hele dag blijven dragen. Geniet van onbeperkte beweegruimte met oordopjes die je muziek in je oren af blijven spelen. 3

GEBRUIKSGEMAK

Hoor wat jij
wil horen

samsung laboratory logo

Stel zelf in hoeveel je van de buitenwereld wil opvangen om verbonden te blijven. Zet Ambient sound volume aan wanneer je in contact wil blijven met je omgeving zonder dat je je oordopjes hoeft uit te doen. 4

Een close-up van drie vrienden die elkaar stevig omhelzen. De man links draagt witte oordopjes, kijkt omhoog en zegt wat. De vrouw in het midden draagt zwarte oordopjes. Ze heeft haar ogen dicht en lacht. De vrouw links draagt blauwe oordopjes, leunt met haar hoofd op de schouder van de vrouw in het midden en lacht met haar ogen dicht. De GUI van het Ambient sound volume staat op de hoogste stand.

Tik om te bedienen

Tik op je oordopjes om door je afspeellijst te gaan, oproepen te beantwoorden en het volume te regelen. Stel je eigen tikcommando's in voor nog meer controle over je telefoon en meer vrijheid.

Een uitvergroot paar Galaxy Buds plus oordopjes. Het scherm is in drieën verdeeld: het linkerdeel heeft een blauwe toplaag, het middengedeelte een zwarte toplaag en het rechterdeel is transparant. Daaronder vier lijntekeningen die de tikcommando's laten zien. Tik één keer om af te spelen of te pauzeren. Tik twee keer om door te gaan naar het volgende nummer of telefoongesprekken aan te nemen of te beëindigen. Tik drie keer om het vorige nummer af te spelen. Houdt ingedrukt om de zelf ingestelde functie uit te voeren.

GALAXY ECOSYSTEM

Probleemloos verbinden

Koppel je Galaxy Buds+ probleemloos aan compatibele toestellen via je je Samsung Cloud-account. Je hoeft de verbinding niet eerst te verbreken, met Bluetooth schakel je gemakkelijk over van je telefoon op je tablet of andere Samsung-toestellen.

Vier Samsung-toestellen worden naast elkaar afgebeeld: een Galaxy-tablet, Galaxy Buds+, een Galaxy Watch en een Galaxy-telefoon. Wanneer de cirkelvormige Bluetooth-signalen op de achtergrond blauw kleuren, toont de tablet de Samsung Cloud-GUI, de Galaxy Watch toont een muziek-GUI en de Galaxy-telefoon toont de GUI met de Bluetooth-verbinding van de Galaxy Buds+.

Verbind met een PC om gemakkelijk te kunnen werken

Verbind je Galaxy Buds+ met een Windows 10 PC om thuis te kunnen werken. Je hoeft alleen de oordopjes in 'pairing mode' te zetten in de buurt van een PC, dan worden ze via Swift Pair herkend en verbonden. Zo is het eenvoudig en gemakkelijk om samen te werken, zelfs als je ver van elkaar af bent. 6

Een man is thuis aan het werk met witte Galaxy Buds plus oordopjes in zijn oren en neemt deel aan een team conference call op zijn Windows PC.

Compatibel met Android en iOS

Verbind via Bluetooth met slimme apparaten. Gebruik de Galaxy Wearable app voor Android en de Galaxy Buds+ app voor iOS om het maximale uit je oordopjes te halen.7

Zwarte Galaxy Buds plus naast compatibele Galaxy-apparaten, waaronder één telefoon waarop het Bluetooth-verbindingsscherm en de tijd te zien zijn.
 1. 1) Gebaseerd op interne tests. De afspeeltijd voor audio is getest met pre-productie Galaxy Buds+ gekoppeld aan een recente Galaxy smartphone met standaard instellingen (Ambient sound functie uitgeschakeld). Er is een Samsung reisadapter gebruikt voor het opladen. De daadwerkelijke levensduur van de batterij en de oplaadtijd kunnen worden beïnvloed door verschillen in gebruiksomstandigheden, aantal keren opladen en vele andere factoren.
 2. 2) De compatibiliteit van Galaxy Buds+ met de draadloze Powershare functie geldt voor de Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Z flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, S10 5G en Fold.
 3. 3)Beschikbare kleuren kunnen verschillen per land.
 4. 4) Aanvullende functies beschikbaar in het laboratoriummenu. Functies uit het laboratoriummenu kunnen worden toegevoegd of verwijderd.
 5. 5) Een fluittoon kan het gevolg zijn van slechtzittende of losse eartips. Vervang in dit geval de eartips door eartips die comfortabel in je oor passen of pas het Ambient sound volume aan.
 6. 6)Compatibel met PC's met Windows 10, versie 1803 of nieuwer. Voor het instellen van Swift Pair op je computer ga je naar "Bluetooth en andere apparaten" en zorg je dat "Toon notificaties om te verbinden via Swift Pair" is aangevinkt.
 7. 7)Compatibel met smartphones en tablets met Android 5.0 of hoger en meer dan 1,5 GB RAM. Ook compatibel met iPhone 7 en nieuwere modellen met iOS 10 of hoger.

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual
  FRANS
 • User Manual
  NEDERLANDS
 • User Manual
  ENGELS
 • User Manual
  DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie & reparatie

Garantie & reparatie

Klantenservice

Klantenservice

* Afbeelding van Galaxy Buds Pro oordopjes ter illustratie gesimuleerd.

SM-R175 Batterij: 85 mAh (standaard) * * Typische waarde getest onder laboratoriumomstandigheden van Samsung. Typische waarde is de geschatte gemiddelde waarde, rekening houdend met de afwijking in batterijcapaciteit tussen de batterijmonsters die zijn getest volgens de IEC 61960-norm. De opgegeven (minimum) capaciteit is 82 mAh. De werkelijke batterijduur kan variëren, afhankelijk van de netwerkomgeving, gebruikspatronen en andere factoren. Ga voor meer informatie naar www.samsung.com