Samsung Batibouw

Ervaar Samsungs Connected way of life op Batibouw

De geconnecteerde woning, iets van de toekomst? Nee, hoor! Omdat we tegenwoordig altijd en overal verbonden zijn, zowel thuis als op het werk, is connectiviteit ook uit onze woningen niet meer weg te denken. Zo verbindt de SmartThings-app onder andere de koelkast, de televisie, de oven, de verlichting of zelfs de thermostaat. En zo wordt jouw leven veel simpeler. Op Batibouw kan je daarom van 21 februari tot 3 maart het Connected Home van Samsung ervaren.

100% naadloze connectiviteit

Op jouw leven staat geen ‘pauze’-knop, dus staat SmartThings altijd klaar

Via ‘on screen notification’ op je QLED TV een melding krijgen wanneer de was klaar is? De verlichting of verwarming vanaf je pols bedienen met de Galaxy Watch? Je POWERbot™ aan het werk zetten waar je ook bent? Of een waarschuwing krijgen als de deur van je Family Hub™ openstaat? De Samsung SmartThings-app verbindt al je apparaten met je smartphone die altijd in je broekzak zit. Enjoy the connected way of life !

Samsung Connected Home

Come and meet us @ Batibouw!

Vind ons op stand 415 in Paleis 7!

Bekijken, aanraken en uittesten… niets gaat boven een persoonlijke ervaring, toch? Op Batibouw kan je van 21 februari tot 3 maart ons Connected Home ervaren in Paleis 7 (stand 415). Kom kennismaken met de geconnecteerde levensstijl die Samsung creëert en ontdek onze nieuwste innovaties in huishoudtoestellen. Mis de 60ste editie van Batibouw niet. Koop je ticket via onze Samsung Members app en krijg een mooie korting. Download de app hier .

Samsung Batibouw 2019