Ervaar Samsungs Connected way of life op Batibouw

De geconnecteerde woning, iets van de toekomst? Nee, hoor! Omdat we tegenwoordig altijd en overal verbonden zijn, zowel thuis als op het werk, is connectiviteit ook uit onze woningen niet meer weg te denken. Zo verbindt de SmartThings-app onder andere de koelkast, de televisie, de oven, de verlichting of zelfs de thermostaat. En zo wordt jouw leven veel simpeler. Op Batibouw kan je daarom van 29 februari tot 8 maart
"Connected living" van Samsung ervaren.

100% naadloze connectiviteit

Ervaar hoe Connected Living jouw leven makkelijker maakt!

Op jouw leven staat geen ‘pauze’-knop, dus staat Smart Things altijd voor je klaar. Van een digitaal lijstje op de koelkast naar een heerlijk gerecht? Of een berichtje op je smartphone dat aangeeft dat de was klaar is zodat je zorgeloos naar je werk kan vertrekken? Of ‘s avonds letterlijk tot jezelf komen in een huis dat er perfect uitziet? De Samsung SmartThings-app verbindt al je apparaten met je smartphone die altijd in je broekzak zit. Enjoy the connected way of life!

Infinite Line

Een nieuwe visie op keukentoestellen:
uniek design & flexibiliteit

Op Batibouw stellen we ook trots de Infinite Line voor, onze nieuwe lijn keukentoestellen waar design en flexibiliteit centraal staan. Het mooi en doordacht Vertical Grid design toont dat koken naast functioneel ook een sensorische ervaring kan zijn. Dual Cook Steam staat je toe in éénzelfde toestel simultaan te bakken en te stomen, zonder dat er geuren of smaken met elkaar worden vermengd. De connectiviteit van de toestellen maakt koken nog gemakkelijker: stuur de instellingen van je favoriete recept naar je oven via de SmartThings app of krijg een melding wanneer je gerecht klaar is!

Come and meet us @ Batibouw!

Vind ons op stand 415 in Paleis 7!

Bekijken, aanraken en uittesten… niets gaat boven een persoonlijke ervaring, toch? Op Batibouw kan je van 29 februari tot 8 maart Connected living van Samsung ervaren in Paleis 7 (stand 415). Kom kennismaken met de geconnecteerde levensstijl die Samsung creëert en ontdek onze nieuwste innovaties in huishoudtoestellen. Koop je ticket via onze Samsung Members app en krijg 50% korting. Download de app hier.

Samsung Batibouw 2019 Samsung Batibouw 2019

Ontdek hier meer over onze sterproducten op Batibouw