Bye-bye ergernissen met de POWERstick PRO

Samsung Nederland, 29-8-2018

Een tijdje geleden onderzochten we wat jullie grootste ergernissen zijn tijdens het stofzuigen. Benieuwd wat de top 3 inhoudt? Lees snel verder!

Net te kort


Waar ergeren we ons het meest aan tijdens het stofzuigen? Het snoer (54%), zo blijkt. Stofzuigers hebben verschillende snoerlengtes, maar optimale bewegingsvrijheid heb je toch nooit helemaal. Je kent het wel: je bent druk aan het stofzuigen maar dat laatste hoekje kan je net niet meepakken… Want, tja, dat snoer is a-l-t-i-j-d net iets te kort!

Veel te groot, veel te zwaar


Je trap lijkt nooit zo hoog als wanneer je maar blijft sukkelen met die onhandige stofzuiger van je. Brak jou al eens het zweet uit toen je met een veel te zwaar en groot exemplaar de trappen probeerde te stofzuigen? We feel you! Uit onze poll blijkt dat jullie je massaal ergeren aan het gebrek aan flexibiliteit van de vaak veel te zware en grote toestellen (50%). Wij zijn helemaal voor power trainings, maar die houden we het liefst in de sportzaal. Toch?

Botsen maar


Maandagavond. Je ploft na een lange dag eindelijk in je zetel als je een telefoontje van je moeder krijgt. Of ze binnen een halfuurtje mag binnenspringen? ‘Tuurlijk!’, klinkt het heel enthousiast. Maar mentaal ben je al een actieplan aan het samenstellen met wat je nog snel moet doen voor je mams binnenvalt. Je haakt in en begint in een haast op te ruimen. Snel stofzuigen? Snel stofzuigen! Maar dan blijft je stofzuiger maar overal tegenaan botsen, wat alles natuurlijk vertraagt en je spullen beschadigt. Uit onze poll blijkt dat dit punt, met 34%, hoog in jullie top 3 afsluit.

Bye-bye ergernissen!


Alle innovaties van Samsung zijn direct door jullie geïnspireerd en ontworpen om jullie leven simpeler te maken. Een stofzuiger ontwerpen die komaf maakt met jullie grootste ergernissen? Challenge accepted! En toen was er de POWERstick PRO™. Deze stick stofzuiger is compact en heeft geen irritant snoer. Bovendien is hij met 150W aan zuigkracht bij de krachtigste in de branche. Dankzij zijn 32.4V lithium-ion batterij werkt de steelstofzuiger tot 40 minuten, wat voldoende is om je huis in één enkele beurt te stofzuigen. De gepatenteerde ergonomische Flex Handle, die met een simpele klik op de knop tot 50° opvouwt, zorgt ervoor dat je eenvoudig moeilijk bereikbare hoekjes kan schoonmaken. Of je nu lage meubels hebt of hoge kasten, geen enkel stofdeeltje kan nog ontsnappen met de POWERstick PRO™. Bovendien werd het handvat zo vorm gegeven dat het druk op polsen, spieren en rug tot een minimum beperkt.

Meer weten over deze onvervalste game-changer? Ga dan snel naar de POWERstick PRO.