Over welke functies beschikt mijn stofzuiger?

Heb je net een nieuwe Samsung stofzuiger gekocht, of ben je van plan om er één te kopen?

Samsung biedt verschillende modellen aan die elk hun eigen voordelen hebben. Kies de stofzuiger die het beste bij jou past.

  • POWERbot, robot stofzuigers.
  • POWERstick , Steelstofzuigers.
  • Samsung Jet Steelstofzuigers.

Ontdek alle functies en specificities van elk model hieronder.

Samsung Jet
POWERbot stofzuiger

De POWERbot kan elk type vloeroppervlak binnenshuis reinigen en past zich automatisch aan hardhout en tapijt aan.

POWERbot stofzuiger

Je robotstofzuiger beschikt over vier verschillende reinigingsmodi en tal van extra reinigingsfuncties zodat hij perfect aangepast is aan je vloeren.

Let op: De robotstofzuiger mag enkel binnenshuis gebruikt worden.

Reinigingsstanden

Automatisch reinigen

De modus Automatisch reinigen maakt de geselecteerde gebieden één keer schoon (twee keer wanneer de cyclus in minder dan 15 minuten is afgewerkt) en keert automatisch terug naar het docking station wanneer hij klaar is.

Let op: De serie SR1*M701 blijft de gebieden schoonmaken tot de batterij leeg is. 

Wanneer de modus Automatisch reinigen is geactiveerd, volgt de robotstofzuiger automatisch het beste patroon om de geselecteerde gebieden schoon te maken.

Automatisch reinigen

Let op: De robotstofzuiger maakt eerst de gebieden schoon die het dichtst bij het docking station zijn gelegen.

Lokaal reinigen

De modus Lokaal reinigen is de oplossing bij uitstek om een specifiek gebied dat erg vuil is schoon te maken. Deze modus is speciaal bedoeld om brood- of koekkruimels te verwijderen.

Wanneer de modus Lokaal reinigen is geactiveerd, maakt de robotstofzuiger een specifiek gebied van ongeveer 1,5 vierkante meter schoon. 

Lokaal reinigen

Let op: Start de modus Lokaal reinigen met de afstandsbediening. Plaats de robotstofzuiger in de buurt van het gebied dat je wilt schoonmaken.  

Herhaald reinigen

In de modus Herhaald reinigen blijft de robotstofzuiger een geselecteerd gebied schoonmaken tot de batterij volledig leeg is.

Let op: Deze functie is niet beschikbaar op de serie SR1*M701.

Herhaald reinigen

Let op: De robotstofzuiger begint eerst met het schoonmaken van de gebieden die het dichtst bij het docking station zijn gelegen.

Handmatig reinigen

Met de modus Handmatig reinigen kunt je de POWERbot individueel bewegen met de afstandsbediening. 

Met de richtingknoppen kun je de robotstofzuiger voorwaarts laten bewegen en naar links of rechts doen draaien (niet achterwaarts). 

Wanneer de modus Handmatig reinigen is geactiveerd, moet je de POWERbot handmatig naar het docking station sturen aangezien hij niet automatisch terugkeert.

Let op: Deze functie is niet beschikbaar op de serie SR1*M701.

Speciale functies en kenmerken

POWERbot beschikt over enkele speciale functies die je helpen om jouw stofzuiger optimaal te gebruiken.

Intelligente zuigkrachtcontrole

Wanneer de stofzuiger in de modus Normaal staat, neemt de zuigkracht van de POWERbot automatisch toe wanneer het toestel een tapijt of extra vuil detecteert.

Edge Clean Master

Wanneer jouw POWERbot gebruikt wordt in de modus Automatisch reinigen of Lokaal reinigen, detecteert het toestel automatisch randen en hoeken en wordt de "Edge"-functie geactiveerd om deze te reinigen. De stofzuiger zal al het vuil uit randen en hoeken meenemen.

Let op: Edge clean is standaard ingesteld om rechte randen één keer en hoeken twee keer te reinigen.

Virtual guard

Je kunt deze tool gebruiken om het actiegebied van jouw POWERbot te beperken. De infraroodstralen van de Virtual guard voorkomen dat de robot een gebied van 2,5 meter rond de Virtual guard betreedt. Hiermee worden breekbare voorwerpen of specifieke vloeren beschermd die niet aangeraakt mogen worden door de robotstofzuiger.

Let op: De Virtual guard is enkel beschikbaar in de series SR2*M707 en VR2*K935. Voor andere series moet deze extra functie worden aangekocht.

Point Cleaning

De POWERbot 7090 beschikt over een extra functie die je toelaat om de afstandsbediening te gebruiken als een laserstip. je kunt de stip richten op gebieden waarvan je wilt dat deze door de robot worden gereinigd en ervoor zorgen dat de POWERbot de stappen volgt.

Let op: Het bereik van Point Cleaning is groter wanneer je rechtop staat.

POWERstick stofzuiger

POWERstick Pro

De POWERstick Pro brengt verschillende koppen samen om je te helpen verschillende oppervlakken te reinigen. Met de POWERstick Pro kunt je eenvoudig die moeilijk te bereiken plaatsen reinigen door de stofzuigerkop aan elke situatie aan te passen. De Flex Handle handgreep kan tot 50 graden buigen om lager gelegen gebieden schoon te maken.

POWERstick Pro

Dankzij het flexibele opzetstuk kun je lastige hoeken makkelijker bereiken, zoals bovenop kasten.

POWERstick Pro

Met het 2-in-1 design en de losse combinatieborstel kun je ook kleinere oppervlakken bereiken.    

POWERstick Pro

Daarnaast is de verwijderbare 32.4V Power Pack-batterij eenvoudig te verwijderen en aan te sluiten. Je kunt de gebruiksduur verdubbelen door een extra batterij aan te schaffen.

POWERstick VS6000

De draadloze Powerstick van Samsung is een 2-in-1 flexibele en gebruiksvriendelijke stofzuiger.

POWERstick VS6000

Speciale functies en kenmerken

2-in-1 accessoires

Deze stofzuiger kan gebruikt worden als een "steelstofzuiger" en als een draagbare stofzuiger.

Je kunt de kruimeldief loskoppelen door deze van de stick te klikken. En in combinatie met de 2-in-1 accessoire kun je de kruimeldief gebruiken om je meubilair, tafels en hoeken schoon te maken.    

2 in 1 accessoires

Flexibiliteit

De Powerstick kan zelf rechtop staan en is licht (minder dan 3 kg), waardoor hij gemakkelijk kan worden weggeborgen. Zijn Swivel Brush kan tot 180 graden draaien, waardoor hij, voor normale stofzuigers, onbereikbare plaatsen kan bereiken.

Dankzij het draadloze ontwerp kun je tijdens het schoonmaken vrij bewegen en de verwijderbare Lithium-Ion-batterij gaat tot 30-40 minuten mee, afhankelijk van de omstandigheden.

EZClean-technologie

Dankzij de EZClean-technologie is jouw Powerstick stofzuiger zeer gemakkelijk te onderhouden. De stofbak kan met één klik worden leeggemaakt en de borstel kan van de trommel worden verwijderd zodat deze naar behoren kan worden gereinigd.  

EZClean technologie

Sledestofzuiger

De sledestofzuiger beschikt over een groot vermogen en een hoge zuigkracht.

Sledestofzuiger

Cyclone Force-technologie

Cyclone Force maakt gebruik van Cycloon technologie om vuil te verwijderen naar een extern opvangsysteem zodat het filter schoon wordt gehouden en er geen zuigkracht verloren gaat.

Let op: Dit filter is beschikbaar op de modellen VC4100 en VC5100.

Speciale functies

Let op: De speciale functies hangen af van het respectieve model en zijn mogelijk enkel beschikbaar voor sommige series of zijn optioneel.

Afstandsbediening

De slede stofzuiger Is uitgerust met een bedieningspaneel op de handgreep. waardoor je de stofzuiger gemakkelijk kunt aan- en uitschakelen en de zuigkracht eenvoudig kunt aanpassen.

De controle heeft verschillende functies afhankelijk van het model.

Modellen SC07F80H, SC07F70H, SC08F70H en SC20F70H:

  • AAN/UIT - Met deze knop word jouw stofzuiger in- en uitgeschakeld.
  • Plus/min-symbolen - Selecteer de zuigkracht door te schakelen tussen "lagere" en "hogere" kracht.
  • Stille modus.
Afstandsbediening

Modellen SC07F80U, SC07F70U, SC08F70U en SC20F70U:

  • AAN/UIT - Met deze knop wordt jouw stofzuiger in- en uitgeschakeld.
  • Zuigen - Selecteer de zuigkracht door te schakelen tussen "lagere" en "hogere" kracht.
  • Borstel AAN/UIT.

Let op: Je kunt de "UV sterilisatie" activeren door zowel op de twee knoppen "Zuigen" en "Borstel" te drukken.

Afstandsbediening

Stofsensor

De groene en rode sensor geeft de hoeveelheid stof aan die wordt opgezogen door de stofzuiger. Deze sensor wordt automatisch geactiveerd wanneer de stofzuiger wordt ingeschakeld en kan helpen om de schoonmaakefficiëntie te verbeteren. 

Let op: Functies kunnen verschillen per model. De stofsensor is alleen beschikbaar op de Motion Sync. stofzuigers.

Stofsensor

Accessoires

Extra accessoires die optioneel verkrijgbaar zijn, zullen je helpen om elk oppervlak te reinigen. Voeg bijvoorbeeld een Parketborstel, 3-in-1 accessoire en Anti-Tangle tool toe aan je stofzuiger. 

Samsung Jet Steelstofzuiger
Samsung Jet

Met Samsung Jet, maak je verschillende soorten vloeren schoon met een maximale zuigkracht.

Belangrijkste kenmerken

Samsun Jet

• 2 batterijen inbegrepen met elk tot 60 minuten gebruiksduur (Jet 90).
• Extreem krachtig tot 200W zuigkracht (Jet 90).
• Ergonomisch comfort met Telescopische buis.
• Digitaal display: alles in één oogopslag.
• Lichtgewicht ontwerp.

Let op: Batterijduur en zuigkracht zijn afhankelijk van het model.

Ergonomisch opladen

Jet 90 en Z Station: Laad je stofzuiger makkelijk op met het praktische 'Z Station'. Dankzij het design met een kanteling van 7 graden, kun je de stofzuiger er makkelijker in- en uithalen. Het losstaande, slanke ontwerp zorgt ervoor dat je het overal kunt plaatsen. Bovendien is het voorzien van twee oplaadadapters, zodat je twee accu's* kunt opladen in slechts 3,5 uur**.Jet 60, 70, 75 en 2-in-1 oplaadstation: Dankzij het 2-in-1 oplaadstation heb je alle flexibiliteit bij het wegzetten en opladen van je stofzuiger. Het oplaadstation kan gemakkelijk aan elke omgeving worden aangepast. Als je ruimte wilt besparen, hang je het aan de muur. Het oplaadstation voor de batterij is ook staand te gebruiken. Hiervoor klap je de wall-mount om en plaats je hem waar je maar wilt. Zo kun je de batterij los van de steelstofzuiger opladen zonder gaten te boren.Volg de stappen in onze video om te leren hoe je de muurbeugel voor de Jet 70 en Jet 75 installeert en gebruikt.

Samsung Jet

Moeiteloos schoonmaken

Maak je huis moeiteloos schoon met een gebruiksvriendelijke en wendbare stofzuiger. Dankzij het lichtgewicht ontwerp heb je maximaal gebruiksgemak en belast je je polsen minder. De kruimeldief weegt slechts 1,48 kg, wat 21% lichter is dan conventionele Samsung-modellen. Je kunt dus gemakkelijk het hele huis schoonmaken.

Samsung Jet

De buislengte aanpassen: Druk op de knop op de achterzijde van de buis om de lengte van de buis in vier stappen aan te passen.


Borstel met zachte actie: Voor het schoonmaken van een vloer (hout en linoleum).


Turbo Action Brush: De Turbo Action Brush maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. De borstel roteert 3.750 keer per minuut*, en dankzij de 180 graden draaibare kop verander je gemakkelijk van richting om ieder hoekje schoon te maken. Je kunt de roterende trommel gemakkelijk schoonmaken door hem in één klik los te koppelen.


Mini-motoropzetstuk: Voor het schoonmaken van beddengoed.


Combinatie-opzetstuk: Voor het verwijderen van stof op gordijnen, meubelen als banken enz.


Opzetstuk voor kieren: Voor het verwijderen van groeven in kozijnen, spleten, hoekjes enz.


Flexibel opzetstuk: Voor het schoonmaken van plekken waar u moeilijk bij kunt, zoals boven of achter meubels, of plafonds.


Automatisch dweilen (optioneel): Houd harde vloeren veel gemakkelijker schoon met de optionele Spinning Sweeper. Dankzij de twee draaiende natte dweilen maak je moeiteloos optimaal schoon. Je kunt ook herbruikbare dweilen van microvezel gebruiken of wegwerpdweilen. De Spinning Sweeper werkt tot wel 80 minuten*, zodat je al je harde vloeren kunt dweilen.

Volledig wasbaar

Het hygiënisch schoonhouden en het legen van je stofzuiger is een fluitje van een cent. Het stofreservoir, inclusief het multicyclonische systeem, is volledig wasbaar. Zo kun je het altijd schoon en fris houden. Door aan de hendel te trekken haal je de opvangbak los en kun je het stof er uit halen.

Zie onze speciale pagina voor meer informatie over de stofzuigers in het Samsung Jet-assortiment.Samsung Community Samsung Community

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Samsung community
of deel je ervaringen met andere gebruikers.

Repair service Repair service

Repair Service

Je probleem niet kunnen verhelpen?
Bekijk onze reparatie services.

Klik op de verzendknop hieronder om feedback met ons te delen. Bedankt voor je deelname.

Bedankt voor je feedback!