Samsung Sporthorloge

Home > Samsung Smartwatch > Samsung Sporthorloge

Samsung Sporthorloge

Ben je op zoek naar een Samsung sporthorloge? We hebben er meerdere voor je in het assortiment. Zo is er de supersportieve Gear Fit2, hebben we de comfortabele Gear S2 voor je, en bieden we de luxe Gear S3 in verschillende varianten aan.

Samsung sporthorloges

Gear S2

Een dun en comfortabel sporthorloge, dat is de Gear S2 . Hij heeft een roestvrij stalen ronde behuizing, is draadloos op te laden en heeft een intuïtieve bediening. Je draait aan de ring en tikt op de wijzerplaat om 'm in te stellen voor jouw sportprogramma. Die wijzerplaat kun je trouwens zelf kiezen uit een breed scala aan achtergronden.
Via de S Health-app kun je je dagelijkse beweging, je hartritme en je slaapritme bijhouden. Alles wordt keurig bijgehouden in je persoonlijke logboek. Om je Samsung sporthorloge Gear S2 op te laden, leg je het simpelweg op je oplaaddock.
Jouw Samsung sporthorloge is trouwens compatibel met vrijwel alle mobiele telefoons van Samsung. Ook de meeste andere Android-toestellen kun je koppelen aan de Gear S2.

Gear S2

Gear S3

De naam zegt het al. De Samsung Gear S3 is de verbeterde (nieuwere) versie van de Gear S2. Dit horloge werkt dagen achter elkaar zonder 'm op te hoeven laden. Ook heb je er geen telefoon bij nodig, behalve als je ermee wilt bellen. Daardoor is de Gear S3 het ideale Samsung sporthorloge voor als je je helemaal vrij wilt voelen.

De Gear S3 ziet eruit als een 'gewoon' horloge. Als een mooi horloge weliswaar, maar toch als een gewoon horloge. De mogelijkheden met dit sporthorloge zijn echter vrijwel eindeloos. Met de roterende ring blader je heel intuïtief door de apps of door je berichten. Je horloge heeft een eigen intern geheugen van maar liefst 4 GB. In combinatie met de draadloze bluetooth-oordopjes luister je naar al je favoriete muziek, zonder tussenkomst van een smartphone.

Gear S3

Gear Fit2

Waar de Gear S2 en de Gear S3 sporthorloges zijn die je ook gewoon als een dagelijks horloge kunt gebruiken, is de Gear Fit echt op sport gericht. Het is een fitnessband die perfect zit en waarmee je kunt gaan lopen of fietsen, terwijl je je smartphone lekker thuis laat.

Jouw Gear Fit2 houdt nauwkeurig bij waar je bent en hoe snel je gaat, dankzij de ingebouwde GPS. Met de ingebouwde hartslagmonitor houd je letterlijk een vinger aan de pols. Hij helpt je de lat op een veilige manier nóg hoger te leggen.

Dit Samsung sporthorloge heeft een mooie sportieve uitstraling en een groot scherm dat duidelijk afleesbaar is. Een must voor tijdens het sporten. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende ontwerpen en een grote en een kleine variant.

Gear Fit2

De Gear Fit2 kun je koppelen met de S Health-app voor nog meer gegevens over jouw sportieve prestaties. Via de app kun je het ook één-tegen-één opnemen tegen een vriend. Dit Samsung sporthorloge is uiteraard compatibel met een groot aantal Android-telefoons, waaronder vrijwel alle Samsung-telefoons.

Sporthorloge met GPS

Ga lekker hardlopen, fietsen of golfen met de Gear S3. Dankzij de ingebouwde GPS vind je altijd de weg terug, zonder je telefoon. Ook de afgelegde routes en de afstanden worden keurig voor je bijgehouden. Zoek je een superslim sporthorloge met GPS, zoek dan niet verder dan de Samsung Gear S3.

De Samsung Gear S3 is als Classic, Frontier en als BALR. Special Edition.

Sporthorloge met hartslagmeter

Alle Samsung sporthorloges (zowel de Gear S2, de Gear S3 en de Gear Fit2) hebben een ingebouwde hartslagmeter. De hartslagmeter meet.