50" The Frame QLED 4K (2022)

50" The Frame QLED 4K (2022)

QE50LS03BAUXXN

 • 50" QLED 4K
 • Nieuw Matte Display
 • AirSlim design (slechts 27mm)
 • Slechts 1 kabel voor stroom en data (Slim One Connect)
 • Art Mode & verwisselbare lijst
 • Samsung account vereist voor het gebruik maken van apps

Kies jouw Schermdiagonaal

 • The left side of the screen with the word †Conventional' shows The Frame displaying an artwork full of reflections. The right side of the screen with the words †Matte Display' shows The Frame with the same painting that has no glare. A glare-free certified logo is on the lower left side.
  Matte Display
 • The Frame is hanging on the wall along with other picture frames, which makes The Frame look like a photo on the wall.
  Modern Frame Design
 • A variety of The Frame's customizable bezels are displayed.
  Customizable Frame
 • The Frame's Art Store page is displayed on the center. Surrounding it are many artworks that can be found in the Art Store.
  Art Mode
Techfi Award Techfi Award

TECHFI.NL

November 2022

“Dé troef van The Frame is uiteraard zijn mat afgewerkte scherm en unieke functie als omlijsting van kunst uit een grote collectie”

The Frame TV when it's on. ART when it's off.

Belangrijkste vier kenmerken

Matte Display icon

Nieuwe Matte Display

Optimaal beeld zonder weerkaatsingen

Modern Frame Design icon

AirSlim Design (25mm)

Ontworpen als minimalistische schilderijlijst

Customizable Frame icon

Gepersonaliseerde lijsten

Gepersonaliseerde lijsten afgestemd op jouw interieur

Art Mode icon

Art Mode

ART when it's off.

Optimaal beeld zonder
weerkaatsingen

Nieuwe Matte Display

Schilderijen uit de Art Store geven meer dan ooit de indruk dat je ze echt op een canvas met een realistische structuur bekijkt. Ervaar de kunst zoals de kunstenaar voor ogen had.

* "Conventional" verwijst naar het vorige model van The Frame. * Maak het scherm van The Frame alleen schoon met een licht vochtige, schone (thee)doek. Vermijd schoonmaak- en schermreinigingsmiddelen en water.

Ontworpen als minimalistische
schilderijlijst

AirSlim Design (25mm)

Het elegante, moderne design vormt een harmonieus geheel met je interieur en geeft het een extra dimensie.

Gepersonaliseerde lijsten
afgestemd op jouw interieur

Gepersonaliseerde lijsten

The Frame biedt een ruime keuze in gepersonaliseerde, magnetische lijsten. Kies de lijst die het beste bij je interieur past of ga juist voor een nieuwe favoriete kleur.

* Ga naar samsung.com/be/promo en vraag jouw Frame lijst aan

ART when it's off.

Art Mode

Maak van The Frame een echt schilderij als je geen TV kijkt en geniet van prachtige meesterwerken.

Art

Transformeer je woonkamer tot galerie met wereldberoemde kunstwerken

Art Store

In de Art Store kun je kiezen uit meer dan 1600 kunstwerken van wereldberoemde galerieën. Kies uit de collecties van onder andere het Van Gogh museum, het Louvre, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, het Prado, Magnum Photos, National Geographic, Yellow Korner.

* Een abonnement op Art Store is vereist voor toegang tot de complete selectie. Er zijn kosten verbonden aan het abonnement. * Kunstwerken in de Art Store kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Omlijst je favoriete momenten

My Photo

Je kunt gemakkelijk je eigen foto's of een nieuw familieportret uploaden en tentoonstellen. Stuur je foto's eenvoudig naar The Frame via je telefoon of met een USB-stick.

* Voor het uploaden van je foto's van je telefoon naar je TV moet je de SmartThings-app downloaden en installeren.
* Samsung account vereist voor het gebruik maken van apps

Jouw kunst op jouw manier

Mat Canvas

Laat je foto of kunstwerk nog beter uitkomen met een mat canvas als achtergrond. Kies uit 5 matte achtergronden en 16 kleuren voor de perfecte match.

Voelt je aanwezigheid

Bewegingssensor

The Frame gaat automatisch aan en toont je kunstwerken zodra je de kamer inkomt. Als je de kamer verlaat, gaat hij automatisch uit om energie te besparen.

* Vink de bewegingssensor aan bij de instellingen om hem te activeren.

Helderheid afgestemd op jouw kunstwerk

Helderheidsensor

De helderheidssensor detecteert het omgevingslicht en past automatisch de helderheid en kleurtonen van het scherm aan voor een natuurlijke belichting van je kunst.

Design

Strak tegen de muur

Slim Fit Wall Mount

Met de meegeleverde Slim Fit Wall Mount hang je de TV strak tegen de wand, zodat hij er vanuit elke hoek goed uitziet. Bovendien heb je maar één slimme kabel, de One Invisible Cable, voor stroom en data.

* De afstand tussen de TV en muur kan variëren afhankelijk van de soort muur en de montage. * One Connect Box is vereist voor installatie. * Slim Fit Wall Mount, One Invisible Connection (5m) en de One Connect Box zijn inbegrepen bij aankoop van The Frame. * One Connect Cable (15m) is apart verkrijgbaar.

Een hoogte die past in jouw woonruimte

In hoogte verstelbare standaard

Plaats The Frame op voorkeurshoogte en maak ruimte vrij voor een Soundbar en randapparatuur.

* Soundbar wordt apart verkocht. Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding, afhankelijk van het model. * De in hoogte verstelbare standaard is niet compatibel met The Frame 32''. * De hoogte van de standaard kan tot 25mm variëren. Raadpleeg hiervoor de specificaties (instellingen met en zonder standaard).

Op maat

Draai het scherm

Auto Rotating Wall-Mount

Draai je TV - horizontaal of verticaal - met de Auto Rotating Wall Mount en geniet van je favoriete content vanuit jouw ideale kijkpositie.

* Controleer of de muur vlak is: bij oneffenheden in de muur wordt het roteren belemmerd. * TV-bekabeling verwerkt in muren wordt niet ondersteund: deze kabels kunnen klem komen te zitten en het roteren belemmeren. * Alleen de bezel van The Frame mag worden geplaatst, geen andere accessoires (bijv. webcam) * Afbeeldingen zijn gesimuleerd en puur voor illustratieve doeleinden. * Auto Rotating Wall Mount is apart verkrijgbaar. * Auto Rotating Wall Mount is alleen verkrijgbaar voor schermformaat 43~65''.

Horizontaal of verticaal? De keuze is aan jou

Auto Rotating Stand

Met de Auto Rotating Stand bepaal je zelf je favoriete kijkpositie en kun je het scherm horizontaal of verticaal draaien.

* Er mogen geen andere accessoires dan de lijst voor The Frame worden bevestigd. (bijv. een webcam, etc.)
* Deze Auto Rotating Stand is beschikbaar voor de 43~55''-uitvoering van The Frame.
* De Auto Rotating Stand is apart verkrijgbaar.
* De Auto Rotating Stand kan alleen worden geïnstalleerd op compatibele modellen. In de specificaties staat een overzicht van alle compatibele modellen.
* Beelden zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden.

Maak van je TV een ware blikvanger

Studio Stand

Plaats The Frame los van de muur en zet hem waar je maar wilt op een schildersezel als een echt kunstwerk.

* Studio Stand is apart verkrijgbaar. * De Studio Stand is beschikbaar voor de 50~65''-uitvoering van The Frame.

Beeldkwaliteit

Een miljard kleurtonen

100% kleurvolume met Quantum Dot

Quantum Dot biedt 100% kleurvolume en zet licht om in adembenemende kleuren die levensecht zijn bij elk helderheidsniveau.

* 100% kleurvolume gemeten volgens DCI P3 Standard, gecertificeerd door VDE.

Intelligentie achter prachtig beeld en geluid

Quantum Processor 4K

* De kijkervaring kan variëren afhankelijk van de content en het formaat. Upscaling is niet altijd van toepassing op pc-verbindingen en Game Mode.

* De kijkervaring kan variëren afhankelijk van de content en het formaat. * Upscaling is niet altijd van toepassing op pc-verbindingen en Game Mode.

Slim beeld voor een optimale kijkervaring

Eye Comfort Mode

Helderheid en kleuren van beeldweergave van The Frame worden automatisch aangepast door Eye Comfort Mode en gecorrigeerd bij zonsopkomst en zonsondergang om je ogen te beschermen.

Smart TV

Smart TV apps binnen handbereik

Smart Hub

In de nieuwe Samsung Smart Hub is de navigeerfunctie geoptimaliseerd: je favoriete content heb je nu nog sneller gevonden en dus kun je er langer van genieten.

* Streamingdiensten en aanbevelingen kunnen verschillen per regio. Vóór het eerste gebruik dien je de voorwaarden van de Smart Hub en het privacybeleid te accepteren.
* Samsung account vereist voor het gebruik maken van apps

Jouw telefoon content op The Frame

Mobile Mirroring

Geef content van je mobiele apparaten via SmartThings synchroon weer op het grotere scherm voor een betere kijkervaring, of doe dit via AirPlay voor iOS.

* Deze dienst werkt alleen als de TV en het mobiele toestel zijn ingeschakeld. * Vereist download en installatie van de SmartThings-app. * Apple en AirPlay zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. AirPlay vereist iOS 12.3 of een latere versie of macOS 10.14.5 of een latere versie. * Apple AirPlay wordt mogelijk niet ondersteund afhankelijk van het model apparaat of geografisch gebied.
* Samsung account vereist voor het gebruik maken van apps

Meerdere schermen op het grote scherm

Multi View

Kijk wat er op TV is en houd tegelijkertijd je mobiel in de gaten op hetzelfde scherm. Je hoeft alleen maar je telefoon te verbinden en content toe te voegen om naar meerdere schermen tegelijk te kijken.

* Compatibel met Android- en iOS-smartphones.
* Samsung account vereist voor het gebruik maken van apps

Geluid

Geluid dat meebeweegt met de actie

Object Tracking Sound (Dolby Atmos®)

Geniet van de nuances in elke scène met geluid dat elke beweging volgt. Dankzij de opwaartse speakers ervaar je realistisch 3D-geluid waarin je helemaal kunt opgaan.

* Alleen beschikbaar voor schermformaat 85/75/65/55".

Soundbar en TV in harmonie

Q-Symphony

Omring jezelf met geluid van de TV en Soundbar in perfecte harmonie. De speakers van je Soundbar en TV worden tegelijk gebruikt voor een beter surround-effect zonder de TV-speakers te hoeven dempen.

* Soundbar wordt apart verkocht. Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding, afhankelijk van het model.

Specificaties

 • Product QLED
 • Resolutie 3,840 x 2,160
 • Processor Quantum Processor 4K
 • HDR (High Dynamic Range) Quantum HDR
 • Contrast Dual LED
 • Kleur 100% Colour Volume with Quantum Dot

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • e-Manual
  ENGELS
 • e-Manual
  NEDERLANDS
 • e-Manual
  FRANS
 • e-Manual
  DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

Gratis levering

Installeren

Kosteloze bezorging en installatie (vanaf 49 inch)

14 dagen bedenktijd

14 dagen bedenktijd

Binnen 14 dagen gratis ruilen of retourneren

Reparatie aan huis

Reparatie aan huis

Reparatie aan huis (vanaf 49 inch)

Klantenservice

Klantenservice

24/7 bereikbaar voor alle vragen

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.


Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.