Ontdek YouTube Premium

Bij aankoop van een Samsung Galaxy Smartphone of Tablet ontvang je nu een YouTube Premium proefperiode tot 4 maanden. Kies jouw favoriete device en ontdek hoe je de proefperiode kunt activeren.

De voordelen van YouTube Premium

Activeer de YouTube Premium proefperiode in de YouTube app*

1 Ga naar de YouTube app op je Samsung device
2 Druk rechtsboven op je Account
3 Druk op “Neem YouTube Premium”
4 Druk op “Proefperiode starten”
5 Bevestig je bestelling. Wil je na de proefperiode geen YouTube Premium tegen betaling? Zeg YouTube Premium binnen de proefperiode op via de app.

*4 maanden

Dit aanbod van een kosteloze proefperiode van vier maanden voor YouTube Premium is alleen beschikbaar voor deelnemers in België die een Samsung Galaxy S23 (S23, S23+, S23 Ultra) kopen en activeren tussen 1 februari 2023 en 4 maart 2024 om 8:59 uur CET. Voor deelnemers in België die een Z Fold4, Z Flip4 of Tab S8 Series kopen en activeren tussen 1 maart 2023 en 1 september 2023 om 8:59 uur CET. Voor deelnemers in België die een nieuwe Z series and Tab S series kopen en activeren tussen 1 februari 2023 en 4 maart 2024 om 8:59 uur CET. De aanbieding is alleen beschikbaar voor klanten die momenteel geen abonnement hebben op YouTube Premium, YouTube Music Premium of Google Play Muziek, geen abonnement hebben gehad op YouTube Premium, YouTube Music Premium of Google Play Muziek, en niet eerder hebben deelgenomen aan een proefperiode voor YouTube Premium, YouTube Music Premium of Google Play Muziek. De aanbieding moet uiterlijk 1 september 2023 of 1 April 2024 om 8:59 uur CET zijn ingewisseld afhankelijk van het device. Bij het aanmelden moet je een geldige betaalmethode opgeven, maar er worden tijdens de proefperiode geen bedragen afgeschreven. Na afloop van de proefperiode worden de kosten van een persoonlijk abonnement automatisch in rekening gebracht. Op dit moment bedragen deze € 11,99 per maand tot de opzegging van het abonnement. Je kunt het proefabonnement op elk moment binnen de proefperiode opzeggen. Terugbetaling van gedeeltelijk verstreken factureringsperioden is niet mogelijk. Je hebt een Google-account nodig om van de aanbieding gebruik te maken. Aanbieder: Samsung Electronics Co., Ltd., 129 Samsung-ro, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do, Korea.

*2 maanden

Dit aanbod van een proefperiode van twee maanden voor YouTube Premium is alleen beschikbaar voor deelnemers in België die een A-series 2023, M-series 2023, Tab A-series, 2023 kopen en activeren tussen 1 februari 2023 en 1 maart 2024 om 8:59 uur CET. Voor deelnemers in België die een 2022 Flagship device S-series, Z- series of Tab S- series kopen en activeren tussen 1 september 2023 en 1 maart 2024 om 8:59 uur CET. Voor deelnemers in België die een S22 series kopen en activeren tussen 1 maart 2023 en 1 maart 2024 om 8:59 uur CET. De aanbieding is alleen beschikbaar voor klanten die momenteel geen abonnement hebben op YouTube Premium, YouTube Music Premium of Google Play Muziek, geen abonnement hebben gehad op YouTube Premium, YouTube Music Premium of Google Play Muziek, en niet eerder hebben deelgenomen aan een proefperiode voor YouTube Premium, YouTube Music Premium of Google Play Muziek. De aanbieding moet uiterlijk 1 april 2024 om 8:59 uur CET zijn ingewisseld. Bij het aanmelden moet je een geldige betaalmethode opgeven, maar er worden tijdens de proefperiode geen bedragen afgeschreven. Na afloop van de proefperiode worden de kosten van een persoonlijk abonnement automatisch in rekening gebracht. Op dit moment bedragen deze € 11,99 per maand tot de opzegging van het abonnement. Je kunt het proefabonnement op elk moment binnen de proefperiode opzeggen. Terugbetaling van gedeeltelijk verstreken factureringsperioden is niet mogelijk. Je hebt een Google-account nodig om van de aanbieding gebruik te maken. Aanbieder: Samsung Electronics Co., Ltd., 129 Samsung-ro, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do, Korea.