Galaxy Z Fold4 of Galaxy Z Flip4 besteld?

Claim nu jouw extra inruilwaarde!

Heb jij van 10 augustus t.e.m. 5 september 2022* jouw nieuwe Galaxy Z Fold4 of Galaxy Z Flip4 ge(pre-)orderd bij een deelnemende winkel?
Registreer je dan via deze pagina en ontvang tot €200 extra inruilwaarde.

Galaxy Z Fold4 5G

Als je de Galaxy Z Fold4 5G hebt ge(pre-)orderd, ontvang je €200 extra inruilwaarde voor je oude smartphone.

Galaxy Z Flip4 5G

Als je de Galaxy Z Flip4 5G hebt ge(pre-)orderd, ontvang je €150 extra inruilwaarde voor je oude smartphone.

Hoe claim ik de extra inruilwaarde?

De stappen die je door moet lopen zijn afhankelijk van bij welke winkel je het product hebt ge(pre-)ordered. Sommige winkels verrekenen de inruilwaarde direct bij aankoop. Klik hieronder op 'Deelnemende winkels' om te zien welke winkels dat zijn.

Bij andere winkelpunten is registratie via deze pagina nodig om de inruilwaarde te claimen. Doorloop daarvoor de volgende stappen:

Deelnemende winkels

Deze promotie is alleen geldig indien je de Galaxy Z Fold4 of Z Flip4 5G hebt ge(pre-)orderd bij een winkel in België of Luxemburg, met uitzondering van Amazon en Bol.com.

De volgende handelaren zullen de extra inruilwaarde onmiddellijk verrekenen bij de aankoop, wanneer je een inruiltoestel in de winkel inlevert. Hiervoor kun je dus geen aparte aanvraag indienen:
- Samsung Experience Store
- Samsung.com/be
- Orange
- Coolblue
- Mediamarkt
- Webshop Mediamarkt
- Vandenborre
- FNAC
- Krefel
- Lanckriet
- Post Telecom
- Orange Lux
- HiFi International

Deelnemende modellen

Bekijk of jouw model- en EAN-code geldig is binnen deze promotie.*

Voorwaarden extra inruilwaarde

* Let op: Sommige retailers verrekenen de extra inruilwaarde direct bij aankoop, wanneer je een oud toestel inlevert. Voor deze retailers is het dus niet noodzakelijk en mogelijk om een afzonderlijke aanvraag in te dienen. Bekijk hier welke winkels de extra inruilwaarde onmidellijk verrekenen.

* Let op: Vraag aan de verkoper om een toestel met deelnemende EAN-code. Sommige winkels verkopen uit het buitenland geïmporteerde producten in plaats van de officiële producten uit België of Luxemburg. Deze producten hebben een afwijkende EAN-code en komen niet in de aanmerking voor deze promotie.

* Exclusief verkrijgbaar via samsung.com/be

* Samsung Electronics Benelux B.V. is een bedrijf dat geregistreerd staat onder KVK-nummer 27157139, Evert van de Beekstraat 310, 1118 CX Schiphol, Nederland, met een Belgische vestiging, 1831 Machelen, Leonardo Da Vincilaan 19E, met VAT-nummer 0472.450.079.