*Afbeelding en model gesimuleerd. De beschikbaarheid van kleuren kan variëren afhankelijk van het land of de provider.

Awesome is for everyone

360°

De Galaxy A
showroom

Bekijk de telefoons vanuit nieuwe hoeken.

Bekijken in 360°
Vier Galaxy A52-telefoons uitgewaaierd in Awesome White, Awesome Black, Awesome Purple and Awesome Blue, van achteren gezien.

Benieuwd naar andere Galaxy A-modellen? Bekijk ze hier.

Een snelle blik op de nieuwe Awesome-functies

Infographic met nieuwe Awesome-functies van de nieuwe Galaxy A-serie. Een close-up van de achtercamera 64MP OIS van de Galaxy A72. Batterij-icoon omde twee-dagen batterij van de telefoon weer te geven. Close-up van Super AMOLEDInfinity-O Display met levendige kleuren op het scherm. Van super soepel tot echt soepel scrollen. Drie Galaxy A72-telefoons in Awesome White, Awesome Violet en Awesome Blue gezien vanaf de achterkant, om de verfijnde afwerking en de minimale camerabehuizing te tonen. Close-up van de hoeken van vijf Galaxy A72-telefoons in Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome White en Awesome Black. Galaxy A72 in Awesome Violet met water erop gespat om de waterbestendigheid van IP67 aan te tonen. Pictogrammen voor de interne opslagruimte van 128 GB en 256 GB en uitbreidbare opslagruimte tot 1 TB. Samsung Knox-logo om te tonen dat je gegevens en foto's veilig blijven. Infographic met nieuwe Awesome-functies van de nieuwe Galaxy A-serie. Een close-up van de achtercamera 64MP OIS van de Galaxy A72. Batterij-icoon omde twee-dagen batterij van de telefoon weer te geven. Close-up van Super AMOLEDInfinity-O Display met levendige kleuren op het scherm. Van super soepel tot echt soepel scrollen. Drie Galaxy A72-telefoons in Awesome White, Awesome Violet en Awesome Blue gezien vanaf de achterkant, om de verfijnde afwerking en de minimale camerabehuizing te tonen. Close-up van de hoeken van vijf Galaxy A72-telefoons in Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome White en Awesome Black. Galaxy A72 in Awesome Violet met water erop gespat om de waterbestendigheid van IP67 aan te tonen. Pictogrammen voor de interne opslagruimte van 128 GB en 256 GB en uitbreidbare opslagruimte tot 1 TB. Samsung Knox-logo om te tonen dat je gegevens en foto's veilig blijven.

*Afbeeldingen ter illustratie gesimuleerd.
*Kleurbeschikbaarheid kan per land of provider verschillen.
*Micro sd-kaart apart verkrijgbaar.
*Galaxy A52, A52 5G en A72 zijn beoordeeld als IP67. Gebaseerd op testcondities bij onderdompeling in maximaal 1 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten. Niet aanbevolen voor gebruik op het strand, in zwembaden en in zeepwater. Als je suikerhoudende vloeistoffen op de telefoon morst, spoel het toestel dan in schoon, stilstaand water terwijl je op de toetsen drukt. Alleen veilig tegen lage waterdruk. Hoge waterdruk, zoals stromend kraanwater of een douche, kan het toestel beschadigen.
*Super Smooth-functie alleen beschikbaar op Galaxy A52 5G.
*Real Smooth-functie alleen beschikbaar op Galaxy A32, A52 en A72.
*Super AMOLED Infinity-O Display alleen beschikbaar op Galaxy A52, A52 5G en A72.
*De beschikbaarheid van functie Knox kan variëren per model.
*Geschat op basis van het gebruiksprofiel van een gemiddelde/typische gebruiker Onafhankelijk beoordeeld door Strategy Analytics tussen 20.01.2021 – 31.01.20 in het Verenigd Koninkrijk met pre-release versies van SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 onder standaardinstelling met gebruik van LTE- en 5G Sub6-netwerken (NIET getest onder 5G mmWave-netwerk). De werkelijke batterijlevensduur varieert afhankelijk van de netwerkomgeving, de gebruikte functies en apps, de frequentie van oproepen en berichten, het aantal keren dat het toestel is opgeladen, en vele andere factoren.
*OIS: optische beeldstabilisatie.
*64 MP OIS-camera alleen beschikbaar op Galaxy A52, A52 5G en A72.

Vergelijk

Selecteer apparaten om de verschillen tussen de Galaxy-apparaten te bekijken.

Model

Samen staan we sterk

Haal het maximale uit je Galaxy A-ervaring met Galaxy Buds en Galaxy Watch.

Overzicht van de Galaxy Watch Active2 in Rose Gold met paarse horlogeband, Galaxy Buds Pro in Phantom Violet en Galaxy A72 in Awesome Violet. Overzicht van de Galaxy Watch Active2 in Rose Gold met paarse horlogeband, Galaxy Buds Pro in Phantom Violet en Galaxy A72 in Awesome Violet.

Spoor eenvoudig je Galaxy op met SmartThings Find

Spoor eenvoudig je Galaxy op met SmartThings Find

Oordopjes verborgen achter kussens op een bank, met de SmartThings Find gebruikersinterface die de locatie toont. Oordopjes verborgen achter kussens op een bank, met de SmartThings Find gebruikersinterface die de locatie toont.

*Alle apparaten moeten geregistreerd zijn bij SmartThings om slimme meldingen te ontvangen. Vereist inloggen met Samsung Account, verbinding met Wi-Fi of gegevensnetwerk en configuratie van instellingen in de SmartThings Find-app.