• Ga online met een helderder en breder scherm
  Infinity Display
 • Dynamische stijl en een comfortabel ontwerp
  Device design
 • Klaar voor het leven met de drievoudige camera
  Triple camera
 • Je vingerafdruk als sleutel
  On-Screen fingerprint

Ga online met een helderder en breder scherm

Ga helemaal op in het grote 6,4'' Infinity-V Display van de Galaxy A30s. Door de brede beeldverhouding strekt de content zich uit over het hele scherm. Bekijk je favoriete video's, games en live streams in levendig HD+ Super AMOLED.

*Beelden gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. **Infinity Display: een vrijwel randloos, full-frontal, edge-to-edge scherm. ***Diagonaal gemeten, afmeting scherm 6,4'' als een volledige rechthoek en 6,2'' als je rekening houdt met de afgeronde hoeken. Het feitelijke weergavegebied is kleiner, vanwege de afgeronde hoeken en de camera-uitsparing.

Dynamische stijl en een comfortabel ontwerp

De Galaxy A30s heeft een schitterende prisma-uitstraling en een strak ontwerp. Dankzij de comfortabele grip en vloeiende vormgeving ligt hij comfortabel in de hand en kun je gemakkelijk navigeren op het scherm. Het holografische patroon heeft een glossy, dynamisch veranderende afwerking in Prism Crush Black of White.

Klaar voor het leven met de drievoudige camera

Met de drievoudige camera van de Galaxy A30s ben je voorbereid op alle momenten. Leg alledaagse details vast met de primaire 25MP-camera en grootse scènes met de 8MP Ultra Wide Camera met 123˚. Voeg achtergrondblur toe en leg de nadruk op wat echt belangrijk is met de 5MP Depth Camera.

*Beschikbaarheid van kleuren kan verschillen per land of provider.

Vergroot het frame van je foto

Laat de wereld in een breder perspectief zien met het bredere gezichtsveld van de Ultra Wide Camera. De primaire 25MP-camera van de Galaxy A30s brengt je verhaal helder en duidelijk over, dag en nacht.

Wide angle Wide angle
*Beelden gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
Ultra wide angle Ultra wide angle
*Beelden gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

Richt de aandacht op wat echt belangrijk is

Met de 5MP Depth Camera kun je de achtergrond aanpassen, voordat je de foto neemt of erna. Leg de focus op wat je wil benadrukken en blur de rest, zodat je foto's er nog professioneler uitzien.

Live focus on Live focus on
*Beelden gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
Live focus off Live focus off
*Beelden gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

Schitterende selfies in een handomdraai

Je wil flatterende selfies. Met de 16MP-camera aan de voorkant van de Galaxy A30s neem je heldere foto's met een hoge resolutie voor een onovertroffen overdaglook. En met Selfie Focus vervaag je de achtergrond subtiel en wordt jouw gezicht het stralende middelpunt.

Selfie Focus Selfie Focus
*Beelden gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
Smart Beauty Smart Beauty
*Beelden gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

Snel opladen en snel gebruiksklaar

Met een batterijcapaciteit van 4.000mAH (gemiddeld)* haal je alles uit ieder moment. Over het opladen hoef je je geen zorgen te maken. De Galaxy A30s laad je snel op met 15 W Fast Charging, zodat je de draad zo weer oppikt en niets hoeft te missen.

*Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die getest zijn volgens de IEC 61960-standaard. De opgegeven (minimum)capaciteit is 3.900mAh. De eigenlijke levensduur van de batterij kan verschillen afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

Krachtige prestaties, zodat jij meer kunt doen

De Galaxy A30s heeft een hoge verwerkingssnelheid en een ruime opslagcapaciteit, zodat jij je kunt richten op wat er nu gebeurt. De geavanceerde Octa-core processor en 4GB RAM staan garant voor soepele en efficiënte prestaties. Met een interne opslag tot 128GB kun je meer downloaden en hoef je minder te verwijderen. En met een 512GB microSD-kaart heb je zelfs nog meer mogelijkheden.

* RAM en interne geheugencapaciteit kunnen verschillen per land. ** Eigenlijke opslagruimte kan verschillen afhankelijk van vooraf geïnstalleerde software. *** MicroSD-kaart apart verkrijgbaar.

Met Game Booster ben jij altijd aan zet

Ga voor optimale prestaties met Game Booster. Met een speciale interface en een gemakkelijk bereikbaar menu word je niet afgeleid en speel je sneller. Frame Booster zorgt voor vloeiende, levensechte graphics. En je speelt op volle kracht, omdat Game Booster op basis van je gebruikspatroon batterij, temperatuur en geheugen optimaliseert.

IJzersterke beveiliging beschikbaar voor iedereen

Samsung Knox is ingebouwd in de hardware en software van je telefoon, om deze te beveiligen van zodra je hem aanzet. Dankzij de meerlaagse beveiliging beschermt deze je meest gevoelige informatie tegen malware en andere bedreigingen.

Je vingerafdruk als sleutel

De Galaxy A30s is uitgerust met hightech biometrische identificatie. De On-screen Fingerprint Scanner herkent jouw unieke vingerafdruk, zodat jij als enige met één beweging je telefoon kunt ontgrendelen.

*Een screenprotector kan de werking van de vingerafdrukscanner belemmeren.

Gemaakt om te focussen

One UI helpt je om je te richten op wat voor jou echt belangrijk is. Hardware en software werken samen, met content en functies binnen handbereik zodat je daar sneller toegang tot hebt. Met Night Mode gebruik je je telefoon zonder problemen als het donker is. Dankzij de heldere en intuïtieve beeldweergave hoef je nooit lang naar iets te zoeken.

*De beschikbaarheid, functies en apps van One UI kunnen verschillen per toestel, besturingssysteem en land. **Beelden van het toestel en op het scherm zijn gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

Bij ons hou je je toestel in topconditie

Als je een Galaxy-smartphone koopt, hoef je je nergens zorgen over te maken. Met de Interactive Diagnostics en Optimization op de Samsung Members-app hou je de prestaties van je toestellen op peil en je kunt altijd bij onze helpdesk terecht als je extra hulp nodig hebt.

*De beschikbare functies en features voor de Samsung Members-app kunnen verschillen per land en toestel. **Toestel gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

Bekijk de nieuwe Galaxy A-serie en vind jouw favoriete toestel

Wij introduceren een smartphone die voldoet aan de eisen van nu! Ontdek de nieuwe Galaxy A Built for the Era of Live.

Upgrade je Galaxy J met onze nieuwe

We hebben al je favorieten van de J genomen voor een nog betere serie – de nieuwe Galaxy A. Ontdek hoe de J is geüpgraded.

Specificaties

 • Processor 1.8 GHz, 1,6 GHz
 • Gewicht (g) 169
 • Audio afspelen (uur) Tot maximaal 77

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (Android 11)
  NEDERLANDS
 • User Manual (Android 11)
  ENGELS
 • User Manual (Android 11)
  FRANS
 • User Manual (Android 11)
  DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie & reparatie

Garantie & reparatie

Klantenservice

Klantenservice

* Diagonaal gemeten, de schermgrootte is 6.4" in de volle rechthoek en 6.2" met inachtneming van de afgeronde hoeken. Het eigenlijke te bekijken gebied is kleiner door de afgeronde hoeken en het cameragat.

* Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades.

* De batterij gebruikstijd is gebaseerd op onze eigen laboratorium metingen, en kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals apparaatinstellingen, gebruikspatronen en werkomstandigheden.

* Netwerk: De bandbreedte die wordt ondersteund door het toestel kan variëren afhankelijk van regio en provider.

* Afmetingen en gewicht kunnen variëren door de configuratie van het toestel en het productieproces.

*Wi-Fi: Wi-Fi connectie (modus) en snelheid kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomgeving.

*Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest onder de IEC 61960-standaard. Opgegeven (minimum)capaciteit is 3900 mAh. Daadwerkelijke levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

*Alle specificaties en beschrijvingen kunnen verschillen van de daadwerkelijke productspecificaties en -beschrijvingen. De beelden op het scherm zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Alle functionaliteiten, de beschikbaarheid, features, specificaties, GUI en andere productinformatie die beschreven worden, kunnen te allen tijde gewijzigd worden zonder voorafgaande aankondiging of verplichting.