Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Design

Close-up van de Galaxy Note10+ gezien vanaf de kant zonder knop zodat het dunne ontwerp zichtbaar is

De combinatie van vorm, gevoel en gebaar geeft een volledig nieuwe ervaring.

STYLE

Het design is even mooi als krachtig

Power bestaat nu in twee formaten

De perfecte, ergonomische grip en het lichtgewicht ontwerp zijn de nieuwe standaard voor smartphones.

Handen die de Galaxy Note10+ en de Galaxy Note10 vasthouden met een abstracte afbeelding op beide schermen. Naast de Galaxy Note10+ is een tekst te zien met 6,8-inch Infinity-O Display, 498 PPI, gewicht 196 gram. Naast de Galaxy Note10+ is een tekst te zien met 6,3-inch Infinity-O Display, 401 PPI, gewicht 168 gram

Kleuren geïnspireerd door het licht

Kies uit verschillende intense en levendige kleurtinten. Het gepolijste glas, gemaakt van duurzaam Gorilla Glass 6, vangt het licht op en geeft een futuristische, premium uitstraling.

* De daadwerkelijke kleur kan afwijken van de afbeelding omwille van de belichting. Beschikbaarheid van kleur en model kan verschillen per land of provider.

One UI helpt je om je te concentreren op wat echt belangrijk is

Dankzij onze intuïtieve en geavanceerde One UI-interacties kan je de Galaxy Note10 en de Note10+ probleemloos gebruiken.

Galaxy Note10+ van voren gezien, met de Berichten-GUI op het scherm. Op het scherm wordt een ander venster getoond met sms-gesprekken en een ontvangen bericht van Sarah Smith die vraagt 'Ben je nu aan het klimmen?' En een verzonden reactie 'Kijk eens naar het uitzicht hier'. Daaronder is in het verzendvenster een foto te zien van een persoon die aan het wandelen is. De Galerij is uitgeschoven om afbeeldingen te selecteren.
Een vrouw kijkt op de Galaxy Note10+ die ze in haar handen heeft. Op het scherm staan drie One UI-meldingen boven elkaar. De eerste melding is Snel contact: Katie bellen. De tweede melding is Wekker: 06.00 uur, castinggesprek om 07.30 uur. Bij de laatste melding staat 20 minuten, komende gebeurtenis: overleg opnamelocatie, grote vergaderzaal

Display

Een bioscoopscherm in de palm van je hand

On-screen Ultrasonic Fingerprint Scanner voor extreme beveiliging

De Ultrasonic Fingerprint Scanner is verborgen in het scherm. Met behulp van trillingen worden de hoogte- en diepteverschillen in de richels van je vingerafdruk in 3D geregistreerd voor een onzichtbare beveiliging.

Hand die de Galaxy Note10+ vasthoudt met een geïllustreerde afbeelding van een persoon die springt als schermvergrendeling met daarboven de GUI van de Ultrasonic Fingerprint Scanner

Het Infinity-O Display garandeert een ononderbroken weergave

De camera aan de voorkant is klein en is onopvallend gemonteerd voor een minimum aan hinder op het scherm. En omdat de randen weggewerkt zijn, kan je genieten van een fenomenale weergave.

Vergroot of verberg de kleine camera-uitsparing. Met onze selectie van unieke, voor de Note 10 ontworpen achtergronden haal je alles uit je display - zelfs als het scherm vergrendeld is.

Handen die de Galaxy Note10+ vasthouden. Het scherm is ingeschakeld en toont de ononderbroken weergave van het Infinity-O Display.

Dynamic AMOLED

Perfect tot op de pixel voor schitterende kleuren, tinten en comfort

Een bioscoopervaring op je mobiele telefoon

Buiten bij helder daglicht of in het donker, je kunt altijd genieten van een bioscoopervaring. De Galaxy Note 10+ is HDR10+ gecertificeerd en heeft Dynamic Tone Mapping voor afspelen in levensechte kleuren en contrasten, voor een ongekende levendige en spannende kijkervaring van HDR10+ content op YouTube.

De Galaxy Note10+ in tweeën verdeeld met een lachende vrouw op het scherm. De ene helft heeft een nachtelijke hemel als achtergrond en de andere helft toont de lucht overdag. Dit toont de levensechte kleuren van het scherm van de HDR10+, dag en nacht.

VDE-logo *Het Dynamic AMOLED display van de Galaxy Note10 en Note10+ zijn door VDE Germany gecertificeerd voor 100% mobiel kleurvolume in het DCI-P3-kleurbereik. Dat betekent dat je afbeeldingen nooit vervagen en dat kleuren nog nooit zo levendig weergegeven zijn, zelfs bij verschillende helderheidsniveaus. Het display heeft een maximale helderheid van 1200 nits, waarbij het contrast tussen donkere en lichte details van digitale content is verbeterd voor een helderdere beeldkwaliteit met een 2.000.000:1 contrastverhouding voor een nog beklijvendere mobiele ervaring.

Dankzij Eye Comfort Display worden je ogen minder belast zonder afbreuk te doen aan de kleuren

Het display gaat vermoeide ogen en moeilijk in slaap vallen tegen omdat schadelijk blauw licht op pixelniveau wordt verwijderd zonder dat de beeldkleuren erdoor worden aangetast.

Een vrouw die haar telefoon in landschapsmodus vasthoudt in een donkere omgeving om het beperkte blauwe licht van het display van de Galaxy Note10 en Note 10+ weer te geven.

Logo TUV Rheinland *TUV Rheinland, een wereldwijd erkend certificeringsinstituut, heeft het beeldscherm van de Galaxy Note10 en Note10+ gecertificeerd met de Eye Comfort Certification, gebaseerd op het vermogen om de schadelijke effecten van blauw licht drastisch te verminderen. Deze certificering kan je vinden op www.tuv.com met als ID 1419071436.

Verpakking

Alles wat je nodig hebt, zit in de doos

Met alle accessoires ben je overal klaar voor

Pak uit wat je nodig hebt om meteen goed van start te gaan met je Galaxy Note10 en Note10+, zoals de nieuwe Type-C-oortjes en de reserve S Pen-tips.

Pak alle meegeleverde accessoires van de Galaxy Note10 en Note10+ uit en leg ze voor je neer: S Pen, datakabel, reisadapter, uitwerppinnetje, Type-C-oortjes met AKG-geluid en penpuntjes

*Welke onderdelen daadwerkelijk worden bijgeleverd, inclusief cover, beschermende folie en USB Connector, is afhankelijk van het gekochte model en het land/de regio van huisvesting. Afgezien van de cover worden witte onderdelen uitsluitend geleverd bij witte toestellen, en bij alle toestellen in andere kleuren worden zwarte onderdelen meegeleverd in de doos.

Galaxy Note10
Galaxy Note10+

Kleuren

Galaxy Note10
 • Aura Glow
 • Aura Black
 • Aura Pink
Galaxy Note10+
 • Aura Glow
 • Aura White
 • Aura Black

Schermafmetingen

Galaxy Note10 6,3”
Galaxy Note10+ 6,8”

Camera voorkant

Galaxy Note10 Selfie Camera
Galaxy Note10+
 • Selfie Camera

Camera achterkant

Galaxy Note10
 • Telephoto Camera
 • Wide-angle Camera
 • Ultra Wide Camera
Galaxy Note10+
 • Telephoto Camera
 • Wide-angle Camera
 • Ultra Wide Camera
 • DepthVision Camera

Batterijcapaciteit*

Galaxy Note10 3500mAh (gemiddeld)
Galaxy Note10+ 4300mAh (gemiddeld)

RAM

Galaxy Note10
 • 8GB
Galaxy Note10+ 12GB

Opslagruimte

Galaxy Note10
 • 256GB
Galaxy Note10+
 • 256GB
 • 512GB
 • Beschikbaarheid van modellen en kleuren kan verschillen per land en/of provider.
 • 3500mAh en 4300mAh (gemiddeld) verwijzen naar de gemiddelde batterijcapaciteit zoals getest in een extern laboratorium. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest volgens de IEC 61960-standaard. De opgegeven (minimum)capaciteit is 3400mAh voor de Galaxy Note10 en 4170mAh voor de Galaxy Note10+. De eigenlijke levensduur van de batterij kan verschillen afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

Uitrollen om de verschillen te zien tussen de Galaxy Note10-modellen.