S Pen

De slimme tool die de Galaxy Note9 uniek maakt.

Met Bluetooth

Hiermee heb je de ultieme controle

Voor de allereerste keer is de S Pen uitgerust met Bluetooth-technologie waardoor je die als afstandsbediening kunt gebruiken voor je Galaxy Note9. Foto's nemen, naar de volgende slide gaan, YouTube-video's pauzeren, je doet het allemaal met één druk op de knop – of je kunt je eigen gepersonaliseerde bediening instellen.1 Je laadt de S Pen op door die eenvoudigweg terug te schuiven in de Galaxy Note9. Na 40 seconden kun je weer 30 minuten vooruit.2

  • S Pen die rechtop staat

Precisie

Een natuurlijk verlengstuk van jezelf

De S Pen is gevoelig, responsief en nauwkeurig, zodat je kunt schetsen, ontwerpen en je ideeën tot leven kunt brengen. Dankzij de fijne punt van 0,7 mm en de 4096 drukpunten kun je precieze lijnen trekken en heb je het gevoel dat je met pen en papier werkt.

PUNT
0.7mm
Drukpunten
4096

Bedien de camera vanop afstand

Leg momenten vast zoals niemand anders dat kan

Neem de mooiste foto's door de camera met de S Pen op afstand te bedienen. Je hoeft je niet meer te haasten voor de zelfontspanner, of allerlei onhandige trucjes uit te halen voor die geweldige selfie of wefie.1

Afstandsbediening bij presentaties

Blader door de slides van je presentatie zonder je telefoon aan te raken

Verbind je Galaxy Note9 met Samsung DeX, haal je presentatie tevoorschijn en blader door de slides met de S Pen.1, 2 Maak enorme indruk met een eenvoudige druk op de knop.

Je favoriete apps

Ontdek apps op een nieuwe manier

Ontdek de voordelen van de S Pen met de verschillende apps van Samsung en van derde partijen.3 Van foto's in de Galerij tot YouTube-video's, je kunt de stylus gebruiken om af te spelen, te pauzeren of door te schakelen, tot op een afstand van 10 meter.1 En voor nog meer bedieningsmogelijkheden kun je je persoonlijke functies instellen.

Screen-off memo

Altijd stand-by

Haal de S Pen erbij om Screen-off memo te activeren en je Galaxy Note9 om te toveren tot een handig notitieblok – en dat alles zonder je telefoon te ontgrendelen. In een kleur die overeenstemt met dat van de stylus schrijf je alles op wat er maar in je opkomt, zoals to-do-lijstjes of reminders, wanneer je maar wil. Als je die dan later nodig hebt, plak je ze op het Always On Display of kan je ze vinden in de Samsung Notes-app.

Samsung Notes

Productiviteit altijd binnen handbereik

Ontdek een eenvoudige manier van organiseren De Samsung Notes-app heeft genoeg power om jouw gedachten en brainstorms bij te houden. Je Screen-off memo's worden hier meteen opgeslagen en je kunt categorieën aanmaken om aantekeningen van vergaderingen, projecttekeningen of andere belangrijke ideeën te groeperen en te consulteren.

Galaxy Note9 met gesimuleerde afbeelding van Samsung Notes-app op het scherm

Live message

Een echte persoonlijke touch voor je berichten

Gebruik AR Emoji en de S Pen om jouw chats nog levendiger te maken. Personaliseer je eigen emoji of druk je uit met een handgeschreven notitie.4

Gesimuleerde afbeelding van een AR Emoji-sticker van een vrouw die naar haar horloge wijst met daarboven een tekst.
Gesimuleerde afbeelding van een AR Emoji-sticker van een dansende vrouw met erboven een tekst.