Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you
Extreme close-up van een cameralens van de Galaxy S10 plus met het grafische S10-logo eroverheen gelegd.

Camera

De camera van de volgende generatie waarmee je als een professional kunt fotograferen zonder een professional te zijn

Performance check

S10-updates

Ontdek de nieuwste updates en geniet van de ongekende mogelijkheden van de pro-grade camera van de S10

Werk je telefoon bij voor de nieuwste Galaxy-ervaring. Update je software en ontdek alle nieuwe functies.

*Update-schema kan verschillen per land.

 • Single Take

  De burst-modus is de beste modus ooit. Tik op de sluiter. Beweeg ten minste 3 tot 10 seconden om de volledige scène op te nemen, ga naar de Galerij en zie meteen welke verschillende formaten automatisch opgenomen werden.1

  Ga naar Single Take
 • Night Mode

  Ook 's nachts maak je schitterende heldere opnames. De vernieuwde Night Mode brengt zelfs de donkerste scènes tot leven en zorgt ervoor dat kleuren zelfs bij weinig licht eruit springen.

 • Night Hyperlapse

  Geef een nieuwe dimensie aan je nachtopnames. Beelden met een lange sluitertijd vloeien over in videokunst met licht- en bewegingssporen.

  Ga naar Night Hyperlapse
 • PRO
  Pro Video

  Met Pro Video heb je alle video-opties binnen handbereik. Instellingen zoals ISO, sluitersnelheid en belichtingsniveau kun je volledig naar wens handmatig instellen.

 • Aangepaste filter

  Geef je foto's een compleet eigen twist. Verwerk de kleuren en stijlen van je favoriete foto's in een filter die je kan toevoegen aan je opnames.

 • Front/Rear Camera Conversion Recording

  Zowel met de voor- als de achtercamera maak je video's van topkwaliteit en je kan tijdens het opnemen probleemloos tussen de camera's schakelen.

 • Quick Share

  Delen is nu gemakkelijker dan ooit. Kijk wie van je contacten in de buurt is. Je kunt met meerdere mensen tegelijkertijd video's en foto's delen. Je hoeft niets te koppelen.2

  Ga naar Quick Share

Multi-camera

Vijf lenzen. Geen zakjes

Multi-camera met Ultra Wide Camera brengt een revolutie teweeg in de manier waarop je fotografeert.

Het is een volledige set lenzen die je op zak hebt. Er is een telefoto-camera voor geweldige zoommogelijkheden, een groothoekcamera voor alledaagse momenten en een ultrabreed camera voor panoramische landschappen.

Twee Galaxy S10 plus-telefoons. Een telefoon vanaf de achterkant gezien, met de drievoudige camera aan de achterzijde inclusief 12 MP groothoekcamera, 12MP groothoekcamera en 16MP ultrabreed camera. De andere telefoon vanaf de voorzijde gezien en toont de dubbele camera aan de voorzijde inclusief 10MP selfie-camera en 8MP dieptecamera.
Twee Galaxy S10 plus-telefoons. Een telefoon vanaf de achterkant gezien, met de drievoudige camera aan de achterzijde inclusief 12 MP groothoekcamera, 12MP groothoekcamera en 16MP ultrabreed camera. De andere telefoon vanaf de voorzijde gezien en toont de dubbele camera aan de voorzijde inclusief 10MP selfie-camera en 8MP dieptecamera.

* Vijf camera's uitsluitend beschikbaar op de Galaxy S10+. 8-MP RGB Depth Camera uitsluitend beschikbaar op de Galaxy S10+. De Galaxy S10 heeft 3 camera's aan de achterkant en 1 aan de voorkant, en de Galaxy S10e heeft 2 camera's aan de achterkant en 1 aan de voorkant.

Camera essentials

De buitengewone camera met Dual Aperture, zodat je niet bang bent voor het donker

Dual aperture en Multi-frame composition brengen het licht in het donker naar voren.

Met dual aperture neem je dag en nacht foto's, dankzij de optie voor dag- en nachtlichtinstellingen: licht aanpassen en optimaliseren voordat je op de knop drukt. Bovendien combineert de krachtige processor meerdere opnames van hetzelfde onderbelichte moment tot één prachtig shot.

* Dual aperture ondersteunt f/1,5 en f/2,4.

 • Foto gemaakt met Galaxy S10 plus van een skyline bij helder daglicht, tegen een blauwe lucht die weerkaatst op enkele gebouwen.
  F2.4 diafragma-modus

  Helpt je om de foto scherp te krijgen in helder daglicht.

  *Afbeelding gemaakt met Galaxy S10+. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

 • Dezelfde foto gemaakt met Galaxy S10 plus van een skyline, maar nu 's nachts, met de verlichte gebouwen tegen een nachtelijke lucht.
  F1.5 diafragma-modus

  Haalt meer licht binnen om taferelen bij weinig licht helderder te maken.

  *Afbeelding gemaakt met Galaxy S10+. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

Camera achterzijde

Not just Wide, Ultra Wide

Telefoto-, groothoek- en Ultra Wide lenzen krachtig genoeg om jouw blik vast te leggen.

Dankzij de krachtige 16-MP Ultra Wide Camera van de nieuwe generatie leg je meer vast in één beeld. En in combinatie met de 12-MP Wide-angle Camera en de Telephoto Camera kun je 2x zoveel optisch zoomen.

*Telefotocamera beschikbaar op Galaxy S10 en S10+.

*Afbeeldingen gemaakt met Galaxy S10+. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

Hoe neem je foto's met de Wide-angle en Ultra Wide Camera's?

Ultra Wide Camera legt het tafereel vast zoals je hem ziet.

De Ultra Wide Camera legt een nóg breder beeld vast dan de Wide-angle Camera: maar liefst 123 graden. Bijna evenveel als je met je eigen ogen ziet.

Foto gemaakt met Galaxy S10 plus van een vrouw die tijdens de dag in het midden van een boom in een bos zit. Het trekt terug om meer van het tafereel te tonen, met de Ultra Wide angle.
Foto gemaakt met Galaxy S10 plus van een vrouw die tijdens de dag in het midden van een boom in een bos zit. Het trekt terug om meer van het tafereel te tonen, met de Ultra Wide angle.

*Afbeeldingen gemaakt met Galaxy S10+ met gesimuleerde deklaag voor illustratiedoeleinden. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

Ultra Wide Panorama verbreedt jouw perspectief.

Maak bredere, hogere panorama's, met groter perspectief, met de ultrabreed camera. Het toestel maakt een opname van een veel groter tafereel in één enkel beeld, horizontaal en verticaal, dus zelfs als je minder beweegt, legt het meer vast.

Panoramafoto gemaakt met Galaxy S10 plus van de skyline van een stad en de rivier. Terwijl je scrolt, wordt het tafereel breder en hoger.

*Afbeeldingen gemaakt met Galaxy S10+ met gesimuleerde deklaag voor illustratiedoeleinden. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

Camera voorzijde

De camera aan de voorzijde die andere camera's aan de achterzijde overtreft

Camera voorzijde getransformeerd om je selfies te verbeteren.

Ervaar een camera aan de voorzijde die boordevol baanbrekende mobiele innovaties zit, waaronder 4K UHD-opnames, en dubbele camera's voor artistieke selfies met Live Focus.

*Dubbele camera aan de voorzijde alleen beschikbaar op Galaxy S10+. Galaxy S10 en S10e hebben een camera aan de voorzijde.

 • Selfie gemaakt met Galaxy S10 plus van een vrouw in een omgeving met weinig licht waarbij een regenboog licht over haar gezicht gloeit.
  Selfie

  De Selfie-camera detecteert gezichten en stelt snel scherp voor verbluffende zelfportretten in een handomdraai.

  *Afbeelding gemaakt met Galaxy S10+. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

 • Live Focus-selfie gemaakt met Galaxy S10 plus van een vrouw die voor een muur staat met overal planten. De muur is wazig gemaakt maar zij is duidelijk te zien.
  Live focus

  Met de nieuwe dubbele camera aan de voorkant kun je experimenteren met scherptediepte en artistieke effecten om de stemming van je selfies te veranderen.

  *Afbeelding gemaakt met Galaxy S10+. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e's met een enkele camera aan de voorkant met gevarieerde resultaten vanwege het verschil in technologie.

 • Selfie gemaakt met Galaxy S10 plus van twee vrouwen die in een gebied met schaduw zitten, maar ze zijn scherp gesteld en helder vanwege de Dual Pixel Sensor.
  Dual Pixel Sensor

  Een Dual Pixel Sensor legt actiefoto's vast met precisie en duidelijkheid, voor scherp ingestelde selfies die goed verlicht zijn, zelfs bij weinig licht.

  *Afbeelding gemaakt met Galaxy S10+. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

 • 4K UHD-selfie video die een man op een jacht met de skyline van de stad achter zich toont terwijl hij de telefoon van de ene naar de andere kant zwaait.
  spelen
  4K UHD-video

  Maak ongelofelijke 4K UHD-video's, voor het eerst op een Samsung-telefoon.

  * Video vastgelegd met de Galaxy S10+. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

Professionele video

Hi-Motion-video zonder teveel beweging

Super steady verandert de actie in video's van het volgende niveau.

Galaxy S10e, S10 en S10+ nemen op als een actiecamera op professioneel niveau met behulp van de ultrabreed camera en voorspellende software. Super stabiel geeft je vloeiende video's, zelfs als je reis de avontuurlijke kant op gaat.3

Naast elkaar verschillende video's van mensen die aan het skateboarden zijn in een park. Het beeld van de Galaxy S9 schokt en is vaag en moeilijk te volgen, terwijl dat van de Galaxy S10+ helder en vloeiend is en uiterst stabiel.
spelen
 • Vorige model
 • Galaxy S10+

* Uitsluitend beschikbaar voor opnames in Full HD.

* Video gemaakt met Galaxy S10+ met gesimuleerde deklaag voor illustratiedoeleinden. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

* Vorige model is Galaxy S9.

Hoe film je superstabiele video's?

4K UHD en HDR10+ opname brengt het tafereel tot leven.

Maak ongelooflijke beelden en speel deze af met de details die je persoonlijk hebt gezien. Met de rijke kleuren en het contrast van HDR10+ en Dynamic Tone Mapping blijven de kleuren accuraat in elk tafereel.

De video toont een man die aan het jetskiën is en geeft meerdere scènes weer op het Infinity Display. Iedere scène begint vaag en wordt kleurrijk en levendig zodat zichtbaar is hoe bij opnames met 4K UHD en HDR10+ alle details haarscherp worden vastgelegd. De video eindigt met de Galaxy S10+ in landschapsmodus met de jetskivideo op het scherm met alle details en kleuren typisch voor 4K UHD en HDR10+.
spelen

* HDR10+ is er nu alleen nog in een bètaversie en is alleen beschikbaar op de camera aan de achterkant. De kwaliteit kan verschillen, naargelang het gekozen platform en de omgeving waarin de opname wordt afgespeeld; HDR10+ color is uitsluitend beschikbaar op ondersteunde toestellen en platforms.

* Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

Super Slow-mo strekt adembenemende momenten uit.

Neem meer actie op, met een snelheid van 960 beelden per seconde met HD-ondersteuning. Of bewerk delen van je Super Slow-mo video's om een meesterwerk te creëren in super slowmotion.4

* Video vastgelegd met de Galaxy S10+. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

Super Slow-mo-video van een man die vanaf de zijkant van een jacht in het water springt. Terwijl hij springt, begint de Super Slow-mo-opname zijn sprong aanzienlijk te vertragen en toont het zijn plons geweldig gedetailleerd.
spelen

Slimme camera

De camera is zo intelligent, dat het elke opname waard maakt om te delen

Scene Optimizer is jouw intelligente snelkoppeling naar professioneel uitziende foto's.

De verbeterde Scene Optimizer is een intelligente foto-assistent die voor je denkt en 30 populaire onderwerpen herkent. Met Local Tone Mapping past automatisch jouw camera-instellingen aan het tafereel aan, zodat je de best mogelijke opname kunt maken.5 Bovendien waarschuwt foutdetectie je voor fouten met foto's.6,7

*Afbeeldingen gemaakt met Galaxy S10+ met gesimuleerde deklaag voor illustratiedoeleinden. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

*30 beschikbare modi: Gezicht, baby, persoon, hond, kat, eten, mensen, stranden, lucht, berg, zonsondergang, zonsopgang, stad, sneeuw, waterval, waterkant, landschap, voertuigen, drankjes, bloemen, bomen, groen, dier, schoenen, achtergrondverlichting, binnen, tekst, kleding, nachtzicht

Hoe focus je alle aandacht op je onderwerp met Scene Optimizer?

Live focus licht uit wat belangrijk is.

Het is nu gemakkelijker dan ooit om je onderwerpen mooi in beeld te brengen. Live Focus gebruikt geavanceerde technologie om mensen te detecteren, verzacht de achtergrond en past de diepte aan, voor prachtige artistieke beelden. Dan kun je de sfeer aanpassen met bokeh-effecten, ook nadat je de foto hebt genomen.

*Afbeeldingen gemaakt met Galaxy S10+. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

 • Live focus-foto gemaakt met Galaxy S10 plus van een vrouw die staand omhoog en rechts van haar kijkt, tegen een achtergrond van cactussen en een heldere blauwe lucht.
  Origineel
 • Blureffect Live Focus foto, gemaakt met de Galaxy S10+, van een vrouw die rechts naar omhoog kijkt, tegen een achtergrond van cactussen en een helderblauwe lucht. De achtergrond is met het blureffect onscherp gemaakt.
  Blur
 • Live Focus foto, gemaakt met de Galaxy S10+, van een vrouw die rechts naar omhoog kijkt, tegen een achtergrond van cactussen en een helderblauwe lucht. De achtergrond is met het spineffect onscherp gemaakt zodat het lijkt alsof die ronddraait.
  Spin
 • Live Focus foto, gemaakt met de Galaxy S10+, van een vrouw die rechts naar omhoog kijkt, tegen een achtergrond van cactussen en een helderblauwe lucht. De achtergrond is met het zoomeffect onscherp gemaakt net alsof er wordt ingezoomd.
  Zoom
 • Live Focus foto, gemaakt met de Galaxy S10+, van een vrouw die rechts naar omhoog kijkt, tegen een achtergrond van cactussen en een helderblauwe lucht. De achtergrond is in zwart-wit, maar de vrouw is in heldere kleuren door het Color Pointeffect.
  Color Point
Hoe creëer je bokeh-focuseffecten met Live Focus?

Opnamesuggesties biedt professionele begeleiding voor verbluffende foto's.

Gebruik makend van de regels van de fotografie die worden gebruikt door professionals, leidt geavanceerd automatisch leren je naar een ideale fotocompositie op basis van de analyse van meer dan 100 miljoen foto's van hoge kwaliteit.

Foto gemaakt met Galaxy S10 plus van een man voor een kleurrijke omheining, die doet of hij rent. De foto begint enigszins scheef, maar de opnamesuggestie-interface is eroverheen gelegd en animeert om aan te geven hoe de gebruiker wordt aangestuurd om zijn compositie aan te passen. Zodra de foto is uitgelijnd, wordt deze automatisch gemaakt.

* Afbeelding gemaakt met Galaxy S10+ met gesimuleerde overlay voor illustratiedoeleinden. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

Hoe krijg je een betere compositie met Shot suggestions?

AR Emoji maakt je leven geanimeerder.

AR Emoji is expressiever dan voorheen. Je hebt alleen een selfie nodig om een emoji te maken die op jou lijkt en je bewegingen volgt.8 Personaliseer je AR Emoji met een steeds groter wordende wereld van kleding en accessoires en breng je berichten naar een nieuw niveau met aangepaste stickers.

*Afbeelding gemaakt op Galaxy S10+. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

AR Emoji-selfie gemaakt met Galaxy S10 plus van een man met lichtbruin haar, bruine ogen die een zwart T-shirt draagt.

Eenvoudig delen, hiermee kun je uploaden met een tik.

Laat iedereen weten dat het is gemaakt #withGalaxy. Bekijk hoe graag je incheckt met de eenvoudig te delen instellingen op de Galaxy S10e, S10 en S10+. Maak rechtstreeks vanuit de camera-app verbinding met je favoriete social media-netwerken en deel je meesterwerken van foto's en video's zodra ze klaar zijn.

Tien foto's gemaakt met Galaxy S10 plus in vierkant formaat om foto's die naar sociale media worden geüpload weer te geven.

*Afbeeldingen gemaakt met Galaxy S10+. Functie ook beschikbaar op Galaxy S10 en S10e.

Galaxy S10e
Galaxy S10
Galaxy S10+

Kleuren

Galaxy S10e
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Canary Yellow
Galaxy S10
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
Galaxy S10+
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Ceramic White*
 • Ceramic Black*

Schermgrootte

Galaxy S10e 5.8”
Galaxy S10 6.1”
Galaxy S10+ 6.4”

Display type

Galaxy S10e Flat
Galaxy S10 Edge
Galaxy S10+ Edge

Vingerafdruksensor

Galaxy S10e Capacitive Fingerprint Sensor(Kant)
Galaxy S10 Ultrasonic Fingerprint Sensor(Op het scherm)
Galaxy S10+ Ultrasonic Fingerprint Sensor(Op het scherm)

Camera voorzijde

Galaxy S10e Selfie camera
Galaxy S10 Selfie camera
Galaxy S10+ Selfie camera RGB-dieptecamera

Camera achterzijde

Galaxy S10e Groothoekcamera Ultra Wide Camera
Galaxy S10 Telefoto camera Groothoekcamera Ultra Wide Camera
Galaxy S10+ Telefoto camera Groothoekcamera Ultra Wide Camera

Batterij capaciteit*

Galaxy S10e 3100 mAh (standaard)
Galaxy S10 3400 mAh (standaard)
Galaxy S10+ 4100 mAh (standaard)
 • Model- en kleurbeschikbaarheid kan afhankelijk zijn van land of model
 • De keramiekuitvoering is louter beschikbaar voor Galaxy S10+-modellen met 8 GB RAM en 512 GB interne opslagruimte, en met 12 GB RAM en 1 TB interne opslagruimte.
 • Het scherm van de Galaxy S10e is diagonaal gemeten als een volledige rechthoek 5.8", en 5.6" rekening houdend met de afgeronde hoeken; het scherm van de Galaxy S10 is gemeten als een volledige rechthoek 6,1", en 6.0" rekening houdend met de afgeronde hoeken; en het scherm van de Galaxy S10+ is gemeten als een volledige rechthoek 6.4", en 6,3" rekening houdend met de afgeronde hoeken; het feitelijke weergavegebied is kleiner, omwille van de afgeronde hoeken en de camera-uitsparing.
 • 3100 mAh, 3400 mAh en 4100 mAh (standaard) verwijst naar de typische waarde van de batterijcapaciteit zoals getest onder laboratoriumomstandigheden van derden. Nominale (minimum) capaciteit is minder. *Typical value is getest onder laboratoriumcondities van derden partijen. De typical value is het geschatte gemiddelde met inachtneming van de deviatie in batterijcapaciteit van de geteste batterijsamples, getest onder IEC 61960 standaarden. De toegekende (minimale) capaciteit is 3000mAh voor de Galaxy S10e, 3300mAh voor de Galaxy S10 en 4000mAh voor de Galaxy S10+. De echte batterijlevensduur kan variëren als gevolg van de netwerkomgeving, gebruikspatronen en andere factoren.

Uitvouwen om de verschillen tussen Galaxy S10-modellen te zien.