Jet Bot Installatie

De Samsung Jet Bot wordt geleverd met alles wat je nodig hebt. Er zijn echter een paar dingen die je moet controleren als je je Jet Bot voor het eerst gebruikt. De noodschakelaar aan de zijkant van het toestel moet ingeschakeld zijn en de Jet Bot moet volledig opgeladen zijn alvorens te starten. Volg de onderstaande installatiestappen om je Jet Bot in gebruik te nemen. 

Controleer je toestel eerst

Nadat je de Jet Bot hebt uitgepakt, moet je het apparaat controleren voor het eerste gebruik. Volg de stappen voor apparaatcontrole hieronder. Bovendien moet jouw Jet Bot volledig worden opgeladen voordat je hem voor de eerste keer gebruikt. 

verwijder de witte pakking verwijder de witte pakking

Stap 1. Open het bovendeksel van de Jet Bot en verwijder de witte pakking.
(Alleen Jet Bot, Jet Bot +) Als je een Jet Bot AI + model hebt, verwijdert je de sticker die op de aan/uit-schakelaar aan de zijkant van het product is geplakt.

Controleer de binnenkant van het apparaat Controleer de binnenkant van het apparaat

Stap 2. Controleer of het motorfilter en het fijnstoffilter in het apparaat zijn geplaatst. Als er geen vuilnisbak in zit, plaats je de vuilnisbak voor gebruik.

Er zijn 2 verschillende soorten filters in de Jet Bot.
(Het Jet Bot model heeft een motorfilter in de stofbak, terwijl het Jet Bot AI + model een fijnstoffilter in de stofbak heeft)

controleer de aan/uit knop controleer de aan/uit knop

Stap 3. Verwijder de gele pakking die aan de stroomschakelaar aan de zijkant van de Jet Bot is bevestigd en druk op de stroomschakelaar om de Jet Bot aan te zetten.

Aan de slag met je Jet Bot

Als je klaar bent met het controleren van het apparaat, installeer je het Clean Station om de Jet Bot op te laden. Het Clean Station is zowel het oplaadpunt als het docking station van de Jet Bot.

connect codes connect codes

Stap 1. Sluit de adapter aan op het docking station. Plaats het netsnoer in de bevestigingsgroef aan de achterkant van het docking station.

juiste plaats van het reinigingsstation juiste plaats van het reinigingsstation

Stap 2. Plaats het Clean Station op een vlakke ondergrond zonder obstakels, in de buurt van het stopcontact. Plaats geen voorwerpen binnen 0,5 m aan weerszijden of binnen 1 m voor het Clean Station.

sluit de stroomkabel aan sluit de stroomkabel aan

Stap 3. Sluit de kabel aan op een stopcontact. Wanneer de stroom wordt ingeschakeld, wordt het statuslampje bovenin het station even wit.

Opmerking: 

  • Let op: Clean Station moet stroom blijven leveren. 
  • Als het Clean Station geen stroom krijgt, kan de Jet Bot het docking station niet vinden en kan hij niet automatisch worden opgeladen. 
Plaats de Jet Bot in het docking station Plaats de Jet Bot in het docking station

Stap 1. Plaats de Jet Bot handmatig op het docking station om het opladen te starten.

controleer het groene licht van de Indicator controleer het groene licht van de Indicator

Stap 2. De statusindicator wordt groen wanneer het opladen voltooid is.

Controleer het groene licht van de indicator Controleer het groene licht van de indicator

Stap 1. Controleer of de statusindicator groen is.

Controleer of de noodschakelaar aan is Controleer of de noodschakelaar aan is

Stap 2. Controleer of de noodschakelaar aan de zijkant is ingeschakeld of druk op de aan/uit-schakelaar om de Jet Bot in te schakelen.

druk op de start-knop. druk op de start-knop.

Stap 3. Druk op de ▷∥ toets boven op de Jet Bot om de reiniging te starten.

Opmerking: 

  • De noodschakelaar moet worden ingeschakeld voordat het apparaat wordt gebruikt.
  • Jet Bot heeft geen afstandsbediening. Het apparaat heeft alleen de functies Start, Stop, en Opladen.
  • Om een verscheidenheid aan handige functies te gebruiken, verbind je de Jet Bot met de SmartThings app op je smartphone.

Hoe kun je verschillende functies gebruiken via de SmartThings-app?

Als je meer informatie nodig hebt over het aansluiten van een Jet Bot op de SmartThings-app en over het gebruik van de SmartThings-functies, volg dan de onderstaande links.

Opmerking:

  • Beschikbare technologieën en functies kunnen per land, serviceprovider, netwerkomgeving of product verschillen.
  • Voordat je de app verbinding uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie.
  • De afbeeldingen op het mobiele scherm van deze inhoud kunnen verschillen, afhankelijk van het model toestel dat jij hebt.

Bedankt voor je feedback!