Waarom werkt mijn POWERbot niet of kan hij niet goed opladen?

De meeste problemen met betrekking tot de POWERbot vallen niet onder een apparaatstoring. Wij bevelen aan de volgende punten te controleren:

1. Zorg ervoor dat de noodschakelaar is ingeschakeld

 

Om de POWERbot te kunnen gebruiken, moet de noodschakelaar aan de onderkant van het apparaat worden ingeschakeld. Als de noodschakelaar is uitgeschakeld, zelfs als de POWERbot is aangesloten op de lader, zal deze niet werken omdat deze niet kan worden opgeladen.

zet de noodschakelaar aan

Let op: 

  • Als de afstandsbediening niet werkt, vervang dan de batterijen (type AAA).
  • Schakel de noodschakelaar van de POWERbot uit en haal de stekker van de lader uit het stopcontact als deze lang niet gebruikt wordt voor reizen of zakenreizen.

2. Controleer de display van de POWERbot

 

Deze werkt niet als de POWERbot niet is opgeladen Als de Lo-code op het statusdisplay verschijnt, laad je de POWERbot op door deze rechtstreeks op de lader aan te sluiten. Bij handmatig opladen zal het indrukken van de knop op het apparaat niet werken.

Na 10 tot 20 minuten opladen kan de stroomindicator worden geactiveerd door de statusweergave in te schakelen.


Nadat de gedeeltelijke reinigingsmodus is voltooid, zal POWERbot stoppen

Als hij is ingesteld op “gedeeltelijke reiniging”, omdat hij slechts een bepaalde zone reinigt, zal hij niet terugkeren naar de automatische laadeenheid. Nadat de “gedeeltelijke reiniging” is beëindigd, moet je de gedeeltelijke reinigingsmodus stoppen om terug te gaan naar de automatische laadeenheid. 

controleer de lo code van de powerbot

Let op:

  • POWERbot ontlaad vanzelf wanneer het wordt losgekoppeld van de lader.
  • Houd hem altijd op de lader als je hem niet gebruikt.

3. Als de POWERbot niet terugkeert naar de lader

 

Controleer de installatieplaats van de lader

Wij bevelen aan om de lader op een open en gemakkelijk te vinden plek te installeren. Als de lader in een donkergekleurd gebied of in een hoek is geïnstalleerd, zal het automatisch opladen niet werken en zul je handmatig moeten opladen. 
 

Installeer de lader op een vlakke ondergrond en plaats geen voorwerpen rond de linker en rechter 0,5 m van de lader en 1 m aan de voorkant. Als deze wordt geïnstalleerd of op een massieve houten vloer wordt geplaatst, is het aan te raden om het te installeren of te plaatsen volgens de nerfrichting.

Start het reinigingsproces vanaf de POWERbot lader

Wanneer de POWERbot de lader verlaat, onthoudt hij de locatie en zoekt hij, wanneer hij weer moet worden opgeladen, de lader op de kortste afstand. Als de afstand tussen de lader en de POWERbot 5 m of meer bedraagt, kan het lang duren om terug te keren.


Controleer de stroom- en reinigingsstatus van de lader

Als er een stroomstoring is of als de lader is losgekoppeld, zal de POWERbot de lader niet kunnen lokaliseren en niet automatisch kunnen opladen. Schakel altijd de voeding van de lader in. Zorg ervoor dat er geen vreemde stoffen op de laadaansluiting zitten, veeg de laadaansluitingen van de POWERbot en de lader met een droge doek schoon.

Let op: Gebruik een voeding die 100 V-220 V ~ of hoger is.

Bedankt voor je feedback!