Compatibiliteit Gear-serie

Gebruik de onderstaande lijst om te controleren of jouw smartphone compatibel is met een smartwatch van het type Samsung Gear. In de onderstaande tabel staat informatie over de volgende Samsung-apparaten: Galaxy Watch, Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active 2, Galaxy Watch4 Series, Galaxy Watch5 en Galaxy Watch5 Pro.

Galaxy Z Series

Galaxy Z Series

Galaxy Watch5

Galaxy Watch5 Pro

Galaxy Watch4 Classic
Galaxy Watch4

Galaxy Watch

Galaxy Watch3

Galaxy Watch Active

Galaxy Watch Active2

Galaxy Z Flip

JA

JA

JA

Galaxy Z Fold

JA

JA

JA

Galaxy Z Fold2 5G

JA

JA

JA

Galaxy Z Flip3 5G

JA

JA

JA

Galaxy Z Flip4

JA

JA

JA

Galaxy Z Fold3 5G

JA

JA

JA

Galaxy Z Fold4

JA

JA

JA

Galaxy S Series

Galaxy S Series

Galaxy Watch5

Galaxy Watch5 Pro

Galaxy Watch4 Classic
Galaxy Watch4

Galaxy Watch

Galaxy Watch3

Galaxy Watch Active
Galaxy Watch Active2

Galaxy S10e (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy S10 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy S10+ (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy S20

JA

JA

JA

Galaxy S20+

JA

JA

JA

Galaxy S20 Ultra

JA

JA

JA

Galaxy S21 5G

JA

JA

JA

Galaxy S21+ 5G

JA

JA

JA

Galaxy S22 Ultra

JA

JA

JA

Galaxy S22+

JA

JA

JA

Galaxy S22

JA

JA

JA

Galaxy Note Series

Galaxy S Series

Galaxy Watch5

Galaxy Watch5 Pro

Galaxy Watch4 Classic

Galaxy Watch4

Galaxy Watch

Galaxy Watch3

Galaxy Watch Active
Galaxy Watch Active2

Galaxy Note8 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy Note9 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy Note10 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy Note+ (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy Note10 Lite (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy Note20 5G

JA

JA

JA

Galaxy Note20 Ultra 5G

JA

JA

JA

Galaxy A Series

Galaxy S Series

Galaxy Watch5

Galaxy Watch5 Pro

Galaxy Watch4 Classic
Galaxy Watch4

Galaxy Watch

Galaxy Watch3

Galaxy Watch Active
Galaxy Watch Active2

Galaxy A20 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A60 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A70 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A80 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A20s (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A40s (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A50s (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A51 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A71 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A21s (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A31 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A12 (4G LTE)

JA

JA

JA

Galaxy A32 5G

JA

JA

JA

Galaxy A42 5G

JA

JA

JA

Galaxy A52 5G

JA

JA

JA

Galaxy A23 (5G)

JA

JA

JA

Galaxy A33 5G

JA

JA

JA

Galaxy A53 5G

JA

JA

JA

Galaxy M series

Galaxy M Series

Galaxy Watch5
Galaxy Watch5 Pro

Galaxy Watch4 Classic
Galaxy Watch4

Galaxy Watch
Galaxy Watch3

Galaxy Watch Active

Galaxy Watch Active2

Galaxy M33 5G

JA

JA

JA

JA

Overige Smartphones

Galaxy S Series

Galaxy Watch5

Galaxy Watch5 Pro

Galaxy Watch4 Classic
Galaxy Watch4

Galaxy Watch

Galaxy Watch3

Galaxy Watch Active
Galaxy Watch Active2

Toestellen met Android versie 5.0 of hoger en minstens 1.5GB vrije ruimte

NEE

NEE

JA

Toestellen met Android versie 6.0 of hoger en minstens 1.5GB vrije ruimte

NEE

JA

NEE

iOS toestellen met iOS 9.0 of hoger (iPhone 5 of latere modellen)

NEE

NEE

JA

iOS toestellen met iOS 10.0 of hoger (iPhone 7 of latere modellen)

NEE

NEE

NEE

Technische vereisten

Technische vereisten

Model

Geheugen

OS-versie

Bluetooth-versie

Gear S2

1.5GB

OS JB 4.4 ↑

BT 4.0 ↑

Gear Fit2

1.5GB

OS JB 4.4 ↑

BT 4.0 ↑

Gear S3

1.5GB

OS JB 4.4 ↑

BT 4.0 ↑

Gear Sport

1.5GB

OS JB 4.4 ↑

BT 4.0 ↑

Galaxy Watch

1.5GB

Android OS 5.0 ↑

BT 4.2 ↑

Galaxy Watch Active

1.5GB

Android OS 5.0 ↑

BT 4.2 ↑

Galaxy Watch Active 2

1.5GB

Android OS 5.0 ↑

BT 4.2 ↑

Galaxy Watch
Galaxy Watch3

1.5 GB

Android OS 5.0 ↑

BT 4.2 ↑

Galaxy Watch4 Classic
Galaxy Watch4

1.5 GB

Android OS 5.0 ↑

BT 4.2 ↑

Galaxy Watch5
Galaxy Watch5 Pro

1.5 GB

Android OS 5.0 ↑

BT 4.2 ↑

Gear en iPhones zijn aan elkaar gekoppeld via BLE (Bluetooth Low Energy). Daarom kunnen gegevens en apps traag downloaden op de Gear.

In het geval van een onstabiele verbinding tussen de Gear S3 en een iPhone 6S of 6S+ met iOS 10 of later, kun je naar het Bluetooth-menu in de Instellingen gaan en de verbinding met alle aangesloten Bluetooth-apparaten verbreken, met uitzondering van de verbinding met de Gear S3 LE. Schakel vervolgens Bluetooth uit en weer aan.

Als er verbeteringen worden aangebracht in de verbinding tussen Gear en iPhone, kan de beschikbaarheid van bepaalde functies onaangekondigd wijzigen.

Er kunnen beperkingen gelden op basis van hardware, software en iOS-versies, evenals beperkingen op iOS-basis. Zie hiervoor de volgende informatie:

• Antwoordfunctie (Reply) niet beschikbaar (beantwoorden en synchroniseren van berichten voor functies zoals tekstberichten, messenger-app, e-mails).
  • S Health-functies niet beschikbaar (Together, kaart bekijken, delen op sociale media, aanbevelingen voor dagelijks trainingsprogramma, enz.).
  • Functie Telefoon terugvinden (Find my phone) niet beschikbaar (Find my Gear is wel beschikbaar).
  • Functies gereserveerd voor Samsung-apparaat niet beschikbaar (Samsung Pay, Nike Running, SOS-functies, enz.).
  • Voor het versturen van muziekbestanden naar het Gear-apparaat moet Gear Music Manager (PC-internetversie) gebruikt worden, om die bestanden vervolgens af te spelen met Gear Music Player.
  • Vanuit de Gear app-store kunnen alleen gratis apps en Gear-specifieke apps gedownload worden.
  • Beschikbaarheid van te downloaden apps kan variëren per app-ontwikkelaar, besturingssysteem, softwareversie en regio.

Let op:

* Bovenstaande informatie is onder voorbehoud en kan gewijzigd worden.

* Gear Watch is niet compatibel met tablet-pc's.

* Compatibele smartphones en beschikbare functies kunnen per regio en apparaat verschillen.

* Upgrade Galaxy Wearable naar de nieuwste versie om compatibel te zijn met Gear Wearable. Het besturingssysteem van het mobiele apparaat moet worden geüpgraded naar versie 5.0 of hoger.

* Sommige Samsung Health/Fitness-applicaties en gerelateerde services die beschikbaar zijn voor draagbare Samsung-apparaten zijn mogelijk niet compatibel met Samsung-tablets. Toepassingen en gerelateerde services die beschikbaar zijn voor draagbare apparaten van Samsung zijn mogelijk niet compatibel met apparaten die de Samsung Galaxy Wearable-toepassing niet ondersteunen.

*Sommige Samsung Health/Fitness-applicaties en gerelateerde services die beschikbaar zijn voor Wearables zijn mogelijk niet compatibel op Android toestellen van andere merken.

#Android: Samsung Galaxy Wearable

iOS: Samsung Galaxy-Watch

Bedankt voor je feedback!