Hoe download, installeer en speel ik Fortnite op mijn Galaxy toestel?

fortnite

Game Launcher verzamelt de games die je hebt gedownload via Play Store en Galaxy Apps op één plek, zodat je ze eenvoudig kunt vinden. Verder biedt de Game Launcher handige functies die je Game ervaring kunnen verbeteren. De Android versie van Fortnite is alleen via de Game Launcer of direct via Galaxy Apps.

Let op: Fortnite is alleen compatibel met de Samsung Galaxy: S7 / S7 Edge, S8 / S8+, S9 / S9+, Note 8, Note 9, Tab S3 en Tab S4

De Game Launcer activerenKlik om uit te vouwen
Gamelauncer

Zorg ervoor dat je de Game Launcer hebt ingeschakeld. Dit doe je op de volgende manier:

1 Open de Instellingen en tik op ‘Geavanceerde functies’.
instellingen
2 Tik vervolgens op ‘Games’.
2
3 Tik op de schakelaar om Game Launcer te activeren.
4

Fortnite downloaden en installerenKlik om uit te vouwen

Je kunt Fortnite downloaden via de Game Launcer. Zorg ervoor dat deze is geactiveerd.

1 Ga naar het Apps-scherm, en open de Game Launcer
GL
2 In de Game Launcer is Fortnite beschikbaar als voorgestelde game. Als je Fortnite niet ziet staan, scrol dan door naar de laatste game binnen de Game Launcer.
GL
3 Tik op ‘Fortnite’ en vervolgens op ‘INST. EN OPENEN’.
GL
4 Volg de instructies op het scherm om Fortnite te installeren. Na de installatie ben je klaar om te gamen.
android Fortnite