Hoe pas ik de instellingen van de starttoets aan op mijn Samsung Galaxy Watch?

Met je Samsung Galaxy Watch kun je zelf allerlei functies instellen. Je kunt snel een specifieke app openen door de functie dubbel indrukken in te stellen voor de starttoets.
Lees hieronder hoe je de toetsinstellingen op je horloge kunt wijzigen. Je kunt de gewenste functie voor je horloge instellen.

De starttoets (aan/uit-toets) is de knop rechtsboven op het horloge. Met de knopinstellingsfunctie kun je je favoriete apps meteen starten door te dubbelklikken op de startknop.

Stap 1. Ga naar Instellingen en tik op Geavanceerde functies.

Stap 2. Tik op Toetsen aanpassen.

Stap 3. Selecteer Twee keer drukken. Je kunt de toets instellen om je gewenste app te starten.

horloge twee keer indrukken

Stap 4. Nadat de instelling is voltooid, wordt de geselecteerde app gestart wanneer je tweemaal op de starttoets drukt.

instellingen horloge instellingen horloge

Stap 1. Ga naar de Galaxy Wearable-app en tik op Instellingen horloge.

geavanceerde functies geavanceerde functies

Stap 2. Selecteer Geavanceerde functies.

begininstellingen begininstellingen

Stap 3. Controleer de Starttoets-instellingen. Tik op Twee keer drukken om te zien welke apps kunnen worden gekozen en selecteer de apps die je vaak gebruikt.

Let op:

• De beschikbare schermen en instellingen kunnen verschillen per draadloze serviceprovider, softwareversie, smartphone of horloge.