Hoe pas je de schermkleuren aan op de Galaxy S24-serie?

Samsung verbetert voortdurend de ervaringen van Galaxy toestellen op basis van feedback van gebruikers. Het display van de Galaxy S24-serie is aangepast voor een comfortabelere kijkervaring. Je kunt een kleurverschil opmerken in het display vergeleken met voorgaande modellen.

Samsung respecteert alle feedback van gebruikers over de kleur van het beeldscherm en er zullen extra updates worden uitgevoerd om de klanttevredenheid te verbeteren. De update biedt meer aangepaste opties voor natuurlijke weergave-instellingen, dus raadpleeg deze wanneer je de update gebruikt.

1 Open instellingen
Settings icon
2 Open Display
Settings en Display
3 Open Scherm-Modus
Scherm Modus
4 Tik op Geavanceerde Instellingen
Geavanceerde instellingen
5 Pas de Helderheid naar wens aan
Helderheid

Wanneer je Scherm-Modus opent heb je twee opties Natuurlijk en Levendig.

Als Natuurlijk is geselecteerd in Scherm-Modus dan kun je de optie Levendigheid niet aanpassen, omdat de geavanceerde instellingen niet worden weergegeven in het menu Instellingen (om de geavanceerde functie te gebruiken, stel de modus Levendig in en schakel de opties Natuurlijk uit).