Software-updates voor Samsung earbuds

Het bijhouden van de laatste updates voor je earbuds is eenvoudig wanneer je de Galaxy Wearable-app op je telefoon of tablet of de Galaxy Buds-app op je pc gebruikt. Met deze apps kun je je earbuds koppelen, bedienen en controleren op software-updates. Zo kun je ervoor zorgen dat ze actueel blijven en kun je genieten van al je favoriete muziek.

Galaxy Buds

Om ervoor te zorgen dat je software-updates soepel verlopen, zijn er een paar dingen die je kunt doen op je telefoon, tablet of computer.

• Als je een Galaxy-telefoon hebt, verbind je eerst je Galaxy Buds serie met de Galaxy Wearable-app op je telefoon of tablet, of op de pc- managersoftware om te controleren op updates.

Let op: De Galaxy Buds Pro en Buds Live zijn niet compatibel met Galaxy Buds Manager op de pc.

• Om te zien wat er in de update zit voordat je hem installeert, kun je op Wat is nieuw tikken in de update-pop-up. Zo weet je precies wat er veranderd wordt.
  • Zodra de software-updates zijn geïnstalleerd, kun je één earbud gebruiken met je apparaat.
  • Als je problemen ondervindt bij het updaten van je earbuds, kun je ze opnieuw opstarten door ze in het oplaaddoosje te plaatsen en het deksel 10 seconden te sluiten.

Wanneer er een software-update beschikbaar is voor de earbuds, brengt de Galaxy Wearable-app je op de hoogte met een pop-up. Tik op Update, en volg de aanwijzingen. De earbuds worden losgekoppeld van de telefoon. Zodra de update is voltooid, worden de earbuds automatisch opnieuw verbonden met de telefoon.

Hoe software bijwerken voor de Galaxy Bud2 Pro en eerdere modellen met behulp van de Wearable-app Hoe software bijwerken voor de Galaxy Bud2 Pro en eerdere modellen met behulp van de Wearable-app

Om handmatig op software-updates te controleren, moeten beide earbuds zijn opgeladen en verbonden met de app. Plaats de earbuds in het oplaaddoosje en laat het deksel open.

• Tik op Instellingen horloge, tik op Softwareupdate voor oortjes, en tik dan op Download en installeer.
Software-updates met de Galaxy Wearable-app