Wat zijn de specificaties van Samsung DeX

Samsung DeX is een docking station die je smartphone transformeert in een desktop door de telefoon te verbinden met een monitor, toetsenbord en muis. Met Samsung DeX kunnen gebruikers documenten weer geven, presentaties tonen en content direct vanaf de Galaxy S8/S8+ bewerken op een groter scherm. Hierdoor werk jij eenvoudiger, sneller en slimmer.

Samsung DeX

Specificaties

Samsung Dex Station is uitgerust met een HDMI uitgang, twee USB 2.0 poorten, een Ethernet poort en een USB type-C stroom aansluiting. Door de ingebouwde koeling ventilator kun je de Samsung DeX Station makkelijk lang achter elkaar gebruiken. Samsung DeX verbindt je met de Galaxy S8/S8+ via een USB type-C die tegelijkertijd je smartphone oplaadt.

Specs Dex

Let op: Samsung DeX is alleen te gebruiken in combinatie met de Samsung Galaxy S8 en S8 +.