Hoe kan ik apparaten verbinden met The Freestyle?

The Freestyle

Hier zijn verschillende manieren voor:

• Smartthings app, beschikbaar in de PlayStore en iOS Appstore. Voeg The Freestyle toe en klik op “scherm spiegelen”
  • Smart View via het menu van je Galaxy telefoon (swipe naar beneden en je ziet “Smart View” staan)
  • AirPlay2 (iOS)
  • Bluetooth voor geluid

Dat kan op verschillende manieren draadloos via PC on TV of met een HDMI naar micro HDMI kabel.

PC on TV:

1. Ga naar display in je windows menu

2. Connect to wireless display. The Freestyle wordt direct gevonden als display.

3. Klaar!

Samsung Dex heeft het voordeel dat je jouw telefoon kunt gebruiken om te navigeren op een groot (Freestyle) scherm. Handig als je een presentatie op je telefoon hebt, of je The Freestyle wilt gebruiken als tweede scherm.

De stappen zijn: Connected Devices > Connection Guide > Smartphone > Dex.

Bixby en Alexa zijn standaard aanwezig op The Freestyle. Druk op het microfoontje op de afstandsbediening om deze te activeren.

Samsung Community Samsung Community

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Samsung community
of deel je ervaringen met andere gebruikers.

Remote Service Remote Service

Hulp op Afstand

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor TV.

Bedankt voor je feedback!