Soundbar updaten met SmartThings-app

Met de SmartThings app kan je in één oogopslag jouw toegevoegde apparaten bekijken en configureren.

Door je Soundbar aan te sluiten op SmartThings kan je deze vanaf je mobiele telefoon bedienen. Je kan het volume aanpassen wanneer je niet in de buurt bent en de luidsprekers aansluiten op een gesynchroniseerd surround-systeem. Je kan je favoriete nummer zelfs elke keer dat je de voordeur opent, afspelen.

Download en installeer SmartThings: Log in met je bestaande Samsung-account of maak een nieuw account aan. Volg de aanwijzingen op het scherm om de Soundbar toe te voegen aan je SmartThings-account en volg dan de onderstaande stappen:

1 Selecteer je Soundbar in SmartThings.
2

Tik op het pictogram Meer opties (drie punten).

Je kan toegang krijgen tot verschillende opties via de SmartThings app
3 Selecteer "Informatie" in het popupmenu.
Onder het optiepictogram ‘Meer’ zijn twee menu's beschikbaar: apparaatinstellingen en informatie
4 Het display toont de momenteel geïnstalleerde firmwareversie. Tik op "Firmware Update" en de Soundbar zal zoeken naar een beschikbare Firmware Update. Als er geen enkele gevonden is, is de Soundbar voorzien van de meest recente versie.
Je kan toegang krijgen tot verschillende informatie over je SoundBar-software via de SmartThings-applicatie
5 Als een nieuwe firmwareversie wordt gevonden, tik je op "Nu bijwerken" om de update te downloaden en te installeren.

Let op: Houd de "Auto update" schakelaar geactiveerd als je updates automatisch wilt installeren.

Het scherm toont het versienummer van de software
6 De voortgang wordt op het scherm weergegeven. Als je klaar bent, tik je op "Ok".
Wanneer je begint met het downloaden van de update, wordt de voortgang op het scherm weergegeven

De Soundbar zal opnieuw opstarten. Update de SmartThings App door de stappen 1 en 2 te herhalen om de nieuw bijgewerkte firmware-informatie te bekijken.