Galaxy Tab S4 MS Office Bundle

Tab S4 MS Office Bundle

De geavanceerde Galaxy Tab S4 is ontwikkeld voor een druk leven – thuis en onderweg. Het is de perfecte tablet om te multitasken en van entertainment te genieten. Dankzij de Book Cover Keyboard ga jij nog efficienter aan de slag en het Microsoft Office 365 pakket staat je toe om naadloos te switchen van tablet naar laptop en terug.

Klaar om aan de slag te gaan

Steek de handen uit de mouwen. De Galaxy Tab S4 werkt als een desktop; met een taakbalk, de mogelijkheid om meerdere vensters weer te geven en de gekende handelingen zoals drag-and-drop. En als je een echte computerervaring wil, start dan Samsung DeX via het Quick Panel en sluit een toetsenbord of muis aan (Android).

*Toetsenbord en muis worden apart verkocht. **Sommige apps in tabletmodus kunnen er anders uitzien in Samsung DeX-modus. ***Drag-and-drop wordt op dit moment uitsluitend ondersteund door Messages, Myfiles, Samsung Notes, Gallery, e-mail en Gmail.

Hij staat niet uit, hij staat stand-by

Nieuwe ideeën wil je zo snel mogelijk noteren. En met de Screen-Off Memo-functie van de Galaxy Tab S4 kun je snel notities maken met de multifunctionele S Pen, zelfs als het scherm zwart is. Dankzij de dunne punt van 0,7 mm kun je heel nauwkeurig en stil schrijven en tekenen.

Breng je berichten tot leven

Gebruik de S Pen om toegang te krijgen tot de productiviteitstools van Air Command. Nu kun je Live Message gebruiken om geanimeerde, handgeschreven berichten te creëren. Teken op foto's en stuur ze naar je vrienden, voor nóg leukere en meer dynamischer gesprekken. En je hoeft de S Pen nooit op te laden. Hij heeft namelijk helemaal geen accu.

Breid je talenkennis uit

Air Command kan woorden en zinnen vertalen in één enkele swipe van de S Pen. Je kunt zelfs een bepaalde munteenheid of een metrisch systeem opslaan en de S Pen converteert de eenheden automatisch tijdens het vertalen.

Militaire beveiliging

Bescherm je gegevens. Het ijzersterke beveiligingsplatform Samsung Knox is geïntegreerd op chipniveau en wordt geactiveerd van zodra je de tablet aanzet. Samsung Knox biedt meerdere lagen met real-timebescherming en bewaart je gegevens in een zwaarbeveiligde map waar alleen jij toegang toe hebt. En het systeem houdt je privé- en werkzaken gescheiden.

Specificaties

 • Kloksnelheid 2,35 GHz, 1,9 GHz
 • Display 10,5 inch
 • Resolutie achter 13.0 Megapixel
 • Gewicht (g) 482
 • Video afspelen (uur) Tot maximaal 16
 • Capaciteit (mAh) 7300

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (QQ)
  NEDERLANDS
 • User Manual (QQ)
  ENGELS
 • User Manual (QQ)
  FRANS
 • User Manual (QQ)
  DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie & reparatie

Garantie & reparatie

Klantenservice

Klantenservice

* Alle hier vermelde specificaties en beschrijvingen kunnen afwijken van de werkelijke specificaties en beschrijvingen van het product. Samsung behoudt zich het recht voor om op ieder moment dit document en het hierin beschreven product zonder nadere kennisgeving of verplichtingen te wijzigen. Alle functionaliteiten, mogelijkheden, specificaties, gebruikersinterfaces en andere productinformatie in dit document, zoals, maar niet beperkt tot, voordelen, ontwerp, prijzen, componenten, prestaties, beschikbaarheid en capaciteiten van het product kunnen zonder nadere kennisgeving of verplichtingen worden gewijzigd. De inhoud van het scherm bestaat uit gesimuleerde foto's en dient uitsluitend ter illustratie.

* Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades.

* De batterij gebruikstijd is gebaseerd op onze eigen laboratorium metingen, en kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals apparaatinstellingen, gebruikspatronen en werkomstandigheden.

* Netwerk: De bandbreedte die wordt ondersteund door het toestel kan variëren afhankelijk van regio en provider.