De essentie van QLED

De essentie van QLED

*Het ontwerp en de specificaties kunnen verschillen naargelang het model en de grootte van de TV.

100% kleurvolume

100% kleurvolume

Quantum Processor 4K

Quantum Processor 4K

Ambient Mode

Ambient Mode

3,840 x 2,160

Resolutie

Q60R video

Soundbar geoptimaliseerd voor QLED

Soundbar geoptimaliseerd voor QLED

De werkelijkheid begint met QLED

100% kleurvolume door Quantum Dot

Zo echt als kleuren kunnen zijn. Dankzij de unieke Quantum Dot-technologie van Samsung geeft QLED het kleurvolume op 100%* weer, zodat lichte en donkere scènes in perfecte kleuren tot leven komen.

100% kleurvolume

*De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat QLED TV’s een kleurvolume van 100% kunnen produceren.

Ervaar elk moment in HDR

Quantum HDR

Zie voorwerpen in het donker en ervaar kleuren met eindeloos veel diepte. Quantum HDR* analyseert elke scène frame voor frame en past de helderheid aan om ieder moment perfect weer te geven.

Quantum HDR

*Het helderheidsbereik van Quantum HDR is gebaseerd op interne tests en afhankelijk van de omgeving en specifieke omstandigheden.

Zie het groots

Op een groot scherm is alles echter. Je beleeft iedere goal, voelt elke explosie en bevind je midden in de actie. Zo dichtbij ben je nog nooit geweest.

Samsung QLED Super Big TV

Win meer games, met meer controle.*

Real Game Enhancer

*'Auto Game Mode' is beschikbaar op geselecteerde spelcomputers.

Gamen met een supersnelle respons.

Laat je niet tegenhouden door vertraging! Dankzij FreeSync/VRR-technologie* vermindert QLED de inputvertraging en kan jij rekenen op de supersnelle realtime responstijden die je nodig hebt om de top te bereiken. Vertrouw op de snelheid van QLED en bereid je voor op de overwinning!

*FreeSync-technologie vermindert de inputvertraging en voorkomt tearing en haperende beelden. *Met VRR (Variable Refresh Rate) wordt de optimale framerate voor iedere scène bepaald.

Real Game Enhancer*

Om je medespelers te verslaan, heb je totale controle nodig. Dynamic Black Equalizer zorgt voor duidelijkere beelden in het donker en analyseert iedere scène voor een optimale beeldkwaliteit. Het verbetert zelfs het geluid, voor extra indrukwekkende games.

*De schermweergave bestaat uit gesimuleerde beelden en is louter illustratief bedoeld.

Allemaal aangestuurd door een superkrachtige processor.

Quantum Processor 4K

Ervaar de Quantum Processor 4K van QLED. Hij gebruikt een uniek upscaling-algoritme voor helderdere beelden en past de helderheid en het geluid aan naargelang de ruimte en de scène die wordt weergegeven. De krachtige processor van de QLED TV zorgt voor een hogere resolutie en een schitterende kijkervaring.

Quantum Processor 4K

AI Upscaling

AI Upscaling* maakt een wereld van verschil. QLED gebruikt AI-gestuurde machine learning om ruis in het beeld tegen te gaan, verloren details te herstellen en zelfs om de randen rondom voorwerpen en tekst scherper te maken. Nu kun je genieten van je content met een resolutie van bijna 4K.

*De kijkervaring kan verschillen naargelang de content en het formaat. 'AI Upscaling' is niet altijd van toepassing op pc-verbindingen en bepaalde instellingen van Game Mode.

Adaptive Intelligence

De omstandigheden in je kamer veranderen, en dus moet je TV zich aanpassen. De Adaptive Intelligence van de QLED TV past de helderheid en het volume automatisch aan. De functie stemt zelfs het geluid af op de content die wordt weergegeven; zoals het opschonen van een dialoog in een nieuwsprogramma, of de stem van een zanger boven de achtergrondmuziek uit laten komen.

Adaptive Intelligence

Minimalistisch ontwerp, maximale impact.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het ontwerp van de TV je afleidt van de programma's die je wil zien. Daarom is de QLED TV voorzien van extra dunne randen, zodat je gefocust bent op het beeld en helemaal kunt opgaan in elke scène.

Minimalistisch ontwerp, maximale impact

De mooiste TV, ook als hij uit staat

Ambient Mode

QLED is nooit saai, ook niet als hij uit staat. Dankzij Ambient Mode* past hij zich heel natuurlijk aan je interieur aan. In plaats van een groot zwart vlak zie je schitterende afbeeldingen die aansluiten bij jouw lifestyle – met eenvoudige instellingen en meer dan genoeg keuze.

*Simulatie: de kwaliteit van Ambient Mode is afhankelijk van o.a. de achtergrond en lichtinval.

Décor

Décor

Vult je scherm met een interactieve achtergrond die perfect aansluit bij je interieur.

Info

Info

Je kunt informatie zoals de datum en tijd weergeven op een schitterende achtergrond.

My album

My album

Stream je favoriete foto's vanaf een mobiel toestel. Het is jouw eigen, persoonlijke fotogalerij.

Artworks

Artworks

Kunstliefhebbers zullen dolblij zijn met schitterende werken van bekende fotografen en kunstenaars, gerangschikt per thema.

De TV die verdwijnt

 • *De nauwkeurigheid van de achtergrondfunctie kan verschillen naargelang de plaatsing van de TV, het ontwerp van de muur, patronen en/of kleuren.
 • *De nauwkeurigheid van de achtergrondfunctie kan verschillen naargelang de plaatsing van de TV, het ontwerp van de muur, patronen en/of kleuren.
 • *De nauwkeurigheid van de achtergrondfunctie kan verschillen naargelang de plaatsing van de TV, het ontwerp van de muur, patronen en/of kleuren.
 • *De nauwkeurigheid van de achtergrondfunctie kan verschillen naargelang de plaatsing van de TV, het ontwerp van de muur, patronen en/of kleuren.

Met QLED is alles gemakkelijker

Smart Hub en One Remote Control

Met Smart Hub en Samsung One Remote Control wordt QLED nóg slimmer. Zo krijg je toegang tot je favoriete content, gewoon vanaf je settopbox naar je spelcomputer, apps en live TV. Meer heb je niet nodig.*

Smart Hub en One Remote Control

*Smart-service en GUI (Graphic User Interface) kunnen verschillen per model en regio. *Sommige features en functies van 'connected'-toestellen zijn niet of slechts beperkt beschikbaar.

De TV, het hart van je slimme huis

SmartThings

Een superslim huis, helemaal afgestemd op jouw leven. De QLED TV is voorzien van Samsung SmartThings* en geeft je toegang tot al je IoT-toestellen en -sensoren. Je kunt het licht aan doen, kijken wat er in de koelkast staat en zelfs de robotstofzuiger aanzetten.

SmartThings

*Toestellen die compatibel zijn met Samsung SmartThings kunnen per regio verschillen.

AirPlay 2

De eerste televisies met Apple TV en AirPlay 2. Met geïntegreerde AirPlay 2* stream je de content van je Apple-toestellen naar het grote scherm. Zo speel je heel gemakkelijk video's, muziek, foto's en meer af op de QLED vanaf je iPhone, iPad en Mac.

*De beschikbaarheid kan per regio verschillen. *Gesimuleerde beelden louter voor illustratieve doeleinden. *De beschikbaarheid van de feature en de Graphic User Interface (GUI) kunnen verschillen afhankelijk van de regio. Controleer de beschikbaarheid voor gebruik.
 • 3,840 x 2,160 Resolutie
 • Quantum Processor 4K Picture Engine
 • Quantum HDR HDR (High Dynamic Range)
 • Ja Bluetooth
 • 4 HDMI
 • 2 USB
Rated 5 van de 5 door uit uitstekend product Scherp beeld vanuit alle hoeken. Ook een mooi design.
Datum plaatsing: 2019-07-01
Rated 5 van de 5 door uit Top televisie Het beeld kwaliteit is top met gamen... en films zijn super scherp
Datum plaatsing: 2019-06-25
Rated 5 van de 5 door uit Schitterende kleuren met een haarscherp beeld Wij mogen sinds een aantal weken deze smart televisie uittesten. Wat een wereld van verschil met onze oude tv. Hoewel deze televisie net iets kleiner dan onze oude tv is het beeld toch groter doordat de omlijsting kleiner is. De tv maakt diepe indruk met zijn haarscherpe beeld en superieure kleuren. Films sport animatie het is allemaal een beleving. Elk programma is HD kwaliteit. De afstandsbediening was even wennen omdat deze zeer weinig knoppen heeft, maar hier raak je snel vertrouwd mee. Verder is het zeer eenvoudig om gebruik te maken van Netflix, Amazon tv, YouTube en andere apps. Ook als de tv uit is blijft het een blikvanger. Met ambient mode maak je eenvoudig een kunstwerk van de tv, met keuzes uit eigen foto's of de Samsung galerij. De kabels worden keurig weggeleid via de pootjes van de tv. Ook is het mogelijk om de tv aan de muur te bevestigen. Wij waren niet op zoek naar een nieuwe tv, maar we willen nu niets anders meer dan deze tv.
Datum plaatsing: 2019-06-04
Rated 4 van de 5 door uit De Samsung QLED QE43Q60R bevalt ons perfect! Nadat we de televisie hadden opgehangen waren we binnen 1 dag helemaal gewend aan de afstandsbediening. De dagen er na begon het echte genieten, daar we bijna elke dag iets nieuws ontdekken. Zelfs de kinderen wisten al snel hoe ze de tv kunnen gebruiken. Bixby, de spraakbediening, is super! Zelfs wisselen van kanaal kan met Bixby! Ambience mode is leuk en mooi. We twijfelen nog aan de verspilling van energie als dat aan staat: Wij zetten hem vooralsnog gewoon altijd uit. De beeldkwaliteit is super en fijn! Als fervent gebruiker van apps en Netflix, Fox Sports, Ziggo Go, Film1 , Twitch en Youtube en ook andere video-apps, heb ik alles getest tot in de puntjes: En het bevalt! Bij het kijken van film is het alsof je in de bioscoop zit. Ik kan iedereen deze tv aanraden. Een nieuwe soundbar wordt de volgende aankoop! Zodat er nog meer te genieten valt.
Datum plaatsing: 2019-06-02
Rated 5 van de 5 door uit Waanzinnig beeld Wij hebben sinds enkele weken de Samsung 43 inch QLED 4K 43Q90R in huis. Hij is mooi vormgegeven, een prima formaat, en niet zwaar. Het installeren ging erg gemakkelijk. Het eerste wat ons opviel is zijn haarscherpe beeldkwaliteit. Ook bij niet HD programma’s is het alsof je naar HD kijkt. Levensechte kleuren. Bij praatprogramma’s kan je de rimpels van iemands gezicht echt tellen. Niets blijft onopgemerkt. Wij denken niet dat er een ander merk televisie is op dit moment die dit kan evenaren. Alle details worden heel natuurgetrouw weergegeven. Met name bij natuurdocumentaires is dit een geweldige belevenis. Bij programma’s met snellere beelden zoals de bij F1 blijft het beeld waanzinnig scherp en superstabiel en schakelt het heel snel tussen de beelden. Het is een multifunctionele televisie waarbij je heel makkelijk kunt switchen naar o.a. netflix, youtube en internet. Ook de ambient mode is een hele leuke functie. Je hoeft bij geen gebruik niet meer naar een zwart vlak te kijken de televisie kan het patroon van je muur overnemen maar ook eigen foto’s, kunstwerken etc. De Samsung 43 inch QLED is een heel gebruiksvriendelijk. Het geluid is ook erg goed. De afstandsbediening is fijn in gebruik en erg compact en slim ingericht. Vooral de speciale netflix knop is erg handig. Dit is een televisie waarmee je klaar bent voor de komende jaren.
Datum plaatsing: 2019-05-29
Rated 4 van de 5 door uit super scherp beeld We hebben de televisie nu 3 weken in huis en zijn zeer tevreden. Onze oude televisie was 37 inch met dikke randen (ook een Samsung). Deze is dus 5 inch groter maar lijkt kleinen door het slanke uiterlijk. In het begin was het even zoeken naar de juiste instelling van de kleuren maar uiteindelijk hebben het optimum gevonden. Ambient Mode is een goede toevoeging. De kleine afstandbediening is in het begin even wennen maar na een paar dagen kan ik er goed mee overweg. De microfoon in de afstandbediening die er voor zorgt je met Bixby kan communiceren vind ik nog niet echt een meerwaarde. De opdrachten worden vaak verkeerd verstaan en uitgevoerd. Het verbinden met andere apparaten gaat zeer makkelijk en via de smart home app konden we zelfs op de televisie zien wanneer de was klaar was ;-) Het aantal te installeren apps viel me wel tegen.Voor mij was niet niet een probleem omdat de meest gebruikte wel beschikbaar zijn (netflix etc.)
Datum plaatsing: 2019-05-22
Rated 5 van de 5 door uit Overtuigende beeldkwaliteit! Sinds een aantal weken heb ik de Samsung QLED Q60R. De TV is met 43” een stuk groter dan die ik eerst had. Dat was wennen toen hij uit de doos kwam, maar zodra hij aan staat ben je er meteen aan gewend. Qua beeld is de TV haarscherp, met diep zwart en intense kleuren. De beelden zijn helder en met veel detail. Wat een verschil met mijn vorige TV… Het feit dat je slechts 1 kabel hebt, die subtiel via de voet weggewerkt is vind ik geweldig. Vanwege het strakke design van de TV en de ambient mode – waarmee je (eigen) foto’s of afbeeldingen vanuit de bibliotheek kunt tonen als de TV uitstaat- overweeg ik nu de TV op te hangen, dan zal hij nog meer tot zijn recht komen. De afstandsbediening heeft minder knoppen dan je gewend bent, maar navigeert heel native, waardoor het eenvoudig door het menu scrollen is. Ik hoef maar 1 afstandbediening te gebruiken, ook mijn digitale TV box is erop aangesloten. Heel handig en ook de directe knop naar Netflix is ideaal. Je kunt overigens het smartmenu geheel naar wens instellen (qua volgorde enzo). Soms weet je niet wat je hebt gemist, tot je het ervaart. Dat is zo bij de Samsung QLED TV, waarbij vooral de beeldkwaliteit overtuigend is.
Datum plaatsing: 2019-05-10
Rated 5 van de 5 door uit prachtig, levend beeld Halverwege deze maand is deze tv bij ons bezorgd, hij is wel groot, maar dat is niet storend. De tv heeft prachtig beeld. Wel even wennen aan alle instellingen die ingesteld kunnen worden....
Datum plaatsing: 2019-05-01
 • y_2019, m_7, d_16, h_6
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_8
 • loc_nl_BE, sid_QE49Q60RALXXN, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_samsung-nl_be
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 3ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Hoe kan ik de Firmware / software versie van mijn TV bijwerken via internet (automatisch)?

Hoe kan ik de Firmware / software versie van mijn TV bijwerken via internet (automatisch)?bekijk het antwoord

Hoe update ik de firmware/software van mijn TV via USB?

Hoe update ik de firmware/software van mijn TV via USB?bekijk het antwoord

Vergelijken

QLED 4K 65 inch 65Q67R QE65Q67RALXXN
 • 100% kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
QLED 4K 65 inch 65Q64R QE65Q64RALXXN
 • 100% kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
QLED 4K 65 inch 65Q65R QE65Q65RALXXN
 • 100% kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
QLED 8K 82 inch 82Q950R QE82Q950RBLXXN
Prijs
€ 9.999,00
 • €500 terugbetaald, direct verrekend in winkelwagen

 • Real 8K Resolution
 • 8K AI Upscaling
 • Quantum Processor 8K
QLED 4K 75 inch 75Q85R QE75Q85RALXXN
Prijs
€ 4.699,00
 • €500 terugbetaald, direct verrekend in winkelwagen

 • Direct Full Array 8X
 • Quantum Processor 4K
 • Ultra Viewing Angle
QLED 4K 82 inch 82Q60R QE82Q60RALXXN
Prijs
€ 3.999,00
 • €200 terugbetaald, direct verrekend in winkelwagen

 • 100% kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
QLED 4K 75 inch 75Q85R QE75Q85RALXXN
Prijs
€ 4.699,00
 • €500 terugbetaald, direct verrekend in winkelwagen

 • Direct Full Array 8X
 • Quantum Processor 4K
 • Ultra Viewing Angle
QLED 8K 82 inch 82Q950R QE82Q950RBLXXN
Prijs
€ 9.999,00
 • €500 terugbetaald, direct verrekend in winkelwagen

 • Real 8K Resolution
 • 8K AI Upscaling
 • Quantum Processor 8K
QLED 4K 65 inch 65Q65R QE65Q65RALXXN
 • 100% kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
QLED 4K 65 inch 65Q64R QE65Q64RALXXN
 • 100% kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
QLED 4K 65 inch 65Q67R QE65Q67RALXXN
 • 100% kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
QLED 4K 82 inch 82Q60R QE82Q60RALXXN
Prijs
€ 3.999,00
 • €200 terugbetaald, direct verrekend in winkelwagen

 • 100% kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
QLED 4K 65 inch 65Q67R QE65Q67RALXXN
 • 100% kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
QLED 4K 65 inch 65Q64R QE65Q64RALXXN
 • 100% kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
QLED 4K 65 inch 65Q65R QE65Q65RALXXN
 • 100% kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
QLED 8K 82 inch 82Q950R QE82Q950RBLXXN
Prijs
€ 9.999,00
 • €500 terugbetaald, direct verrekend in winkelwagen

 • Real 8K Resolution
 • 8K AI Upscaling
 • Quantum Processor 8K
QLED 4K 75 inch 75Q85R QE75Q85RALXXN
Prijs
€ 4.699,00
 • €500 terugbetaald, direct verrekend in winkelwagen

 • Direct Full Array 8X
 • Quantum Processor 4K
 • Ultra Viewing Angle