Apps toevoegen aan home van QLED TV

Gebruik de Navigatieknoppen op de Samsung Smart Remote om door het gewenste menu te bladeren. Druk op de knop Enter om jouw keuze te bevestigen.

Home-knop op de Samsung Smart Remote

Let op: jouw TV moet verbonden zijn met het internet voordat je deze functie kunt gebruiken.

1 Gebruik de Home -knop om het Home-scherm weer te geven. Kies vervolgens "Apps".
Ga naar Apps
2

Kies vervolgens het pictogram Search (Zoeken).

Kies het pictogram Settings (instellingen)
3 Navigeer naar de apps die je wilt toevoegen en kies vervolgens "Install" (Installeren).
Kies Add to Home
4 Als de installatie is voltooid, druk je op "Add to Home-screen (Toevoegen aan Startpagina).

Zodra het Home-scherm weergegeven wordt, verplaats je de geselecteerde app naar de gewenste locatie. Druk op de knop Enter. De geselecteerde app is toegevoegd aan de Startpagina

Verplaats geselecteerde app naar links of naar rechts
5 Druk op de knop Back (terug) op de Smart Remote om het menu te verlaten. Naargelang de app of het menu-onderdeel moet de Back (terug)-knop meerdere keren ingedrukt worden.
Druk op de knop Back (terug) op de Smart Remote