Programma's opnemen met mijn QLED TV

Met een USB-schijf (harde schijf met USB-aansluiting) kunt je TV-programma's opnemen. Sluit hiervoor de harde schijf aan op de One Connect Box.

Let op: Sommige USB-sticks zijn mogelijk niet geschikt voor opname.

Sluit harde schijf aan op One Connect Box

Programma's opnemenKlik om uit te vouwen

Druk op de Home-knop op de Smart Remote.

Gebruik de Navigatieknoppen op de Samsung Smart Remote om naar het gewenste menu te bladeren. Druk vervolgens op de knop Enter om jouw keuze te bevestigen.

Druk op Enter op de Samsung Smart Remote
1 Selecteer “Live TV”.
Selecteer Live TV
2 Selecteer vervolgens "TV programmes" (tv-programma's). Nu wordt de programmagids weergegeven. Je kun vervolgens een kanaal of een programma kiezen met de Smart Remote door de knop Enter ingedrukt te houden.
Selecteer de Programmagids
Selecteer een programma dat je wilt opnemen
3 Kies vervolgens "Record" (opnemen). Het geselecteerde programma wordt opgenomen en aangeduid met een rood opnamepictogram.
Druk op Record (opnemen)
Geselecteerd programma met rood opnamepictogram
4 Druk op de knop Enter en selecteer "Stop" om de opname te stoppen.
Druk op Stop om de opname te stoppen
5 Druk nogmaals op "Stop".
Druk nogmaals Stop

Er wordt een bericht getoond.

Opname gestopt – Bericht

Opnames programmeren

6 Voor het programmeren van een opname blader je naar het gewenste programma en houd je de knop Enter een seconde lang ingedrukt. Selecteer vervolgens "Schedule Recording" (opname programmeren).
Blader naar gewenst programma
Selecteer Schedule Recording (opname programmeren)
7 Kies vervolgens "OK".

Let op: Als je de begin- en de eindtijd van de opname handmatig wilt invoeren, kies je "Edit Time" (tijd bewerken).

Selecteer OK om opnametijd te programmeren
8 De opname van het geselecteerde programma is geprogrammeerd en wordt aangeduid met een rood Recording Time (opnametijd) pictogram.
Rood pictogram opnametijd
9

Druk op de knop Back (terug) om het menu te verlaten. Naargelang de app of het menu-onderdeel moet de Back (terug)-knop meerdere keren ingedrukt worden.

Druk op de knop Back (terug) op de Smart Remote