Jet Bot+ robotstofzuiger VR30T85513W/WA

Jet Bot+ robotstofzuiger VR30T85513W/WA

VR30T85513W/WA

 • 10% voordeel op 3 producten. Of 5% voordeel bij 2.
 • Tot 5W zuigkracht
 • Smart Driving
 • Clean Station

Kies jouw Kleur

Kleur :
 • Navigeert nauwkeurig en reinigt efficiënt
  LiDAR Sensor
 • Effectieve reiniging van iedere vloer
  Efficiënte borstel
 • Gewoon hygiënischer stof verwijderen
  Clean Station
 • Eenvoudig op afstand te bedienen met een smartphone
  Verbeterde Wi-Fi-bediening

Maak je huis grondig en hygiënisch schoon


Navigeert nauwkeurig en reinigt efficiënt

LiDAR Sensor

Maak je huis efficiënter en grondiger schoon. De locatie wordt namelijk nauwkeurig berekend en de route optimaal uitgestippeld. De LiDAR Sensor scant de ruimte om de locatie van de Jet Bot vast te stellen* en afstandsinformatie te verzamelen. Zo beweegt hij op efficiënte wijze en wordt een groter oppervlak in je huis gereinigd**.

Navigeert nauwkeurig en reinigt efficiënt Navigeert nauwkeurig en reinigt efficiënt

* Scant 360° op een oppervlakte van 6 meter en met 10 rotaties per seconde. ** Op basis van interne tests in een ruimte met meubels die zo zijn opgesteld dat ze een interieur nabootsen, vergeleken met een standaard Samsung VR7000M.

Moeiteloos krachtige reiniging

Krachtig schoonmaken

Reinig je huis veel effectiever met een consistente grote zuigkracht dankzij de Digitale invertermotor en de multicyclonische structuur van de Jet Cyclone. De hoogwaardige borstel is bovendien geschikt voor iedere vloer met minder klitten. We bieden 10 jaar garantie op de motor* en 2 jaar garantie op de batterij**.

* De 10 jaar garantie is alleen van toepassing op digitale invertermotors die vanaf januari 2023 zijn verkocht. Exclusief arbeidskosten. Raadpleeg de volledige voorwaarden online. ** De 2 jaar garantie is alleen van toepassing op de batterij. Van toepassing op alle Jet Bot-modellen die vanaf januari 2023 verkocht zijn. Exclusief normale slijtage. Raadplaag de volledige voorwaarden online. ***De batterij kan gratis worden vervangen indien deze minder dan 500 cycli is gebruikt en de resterende batterijduur meer dan 70% bedraagt. 1 cyclus: Lege batterij na een volledig opgeladen batterij (100% ~ 0%).

Automatische zuigkrachtbediening

Intelligent Power Control

Maak harde vloeren en tapijten grondig schoon. De Intelligent Power Control van de Jet Bot bepaalt het soort oppervlak en de hoeveelheid stof en past de zuigkracht automatisch aan voor een grondige reiniging. Hij past de zuigkracht aan voor een diepere reiniging van tapijten met de power control-technologie.

Effectieve reiniging van iedere vloer

Efficiënte borstel

Reinig tapijten en harde vloeren efficiënter en eenvoudiger. De hoogwaardige borstel van de robotstofzuiger is voorzien van fijne vezels gemaakt van zachte geweven stoffen, inclusief antistatische zilverdraden. Bovendien zuigen hoogwaardige afzuigers haren op om te voorkomen dat ze in de klit raken rondom de borstel.

Gewoon hygiënischer stof verwijderen

Clean Station

Profiteer van een handige en hygiënische manier om je stofreservoir iedere 1-3 maanden te legen*. Na het schoonmaken keert de robotstofzuiger automatisch terug naar de Clean Station waar de stof verwijderd wordt** door middel van “Air Pulse”-technologie. Bovendien vangt een meerlaags filtersysteem 99,999% van de fijne stofdeeltjes*** en allergenen op.

Gewoon hygiënischer stof verwijderen Gewoon hygiënischer stof verwijderen

*Kan afwijken afhankelijk van de hoeveelheidstof in het huis van de gebruiker. ** De resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik. Stof en haar dat achterblijft in het netfilter wordt mogelijk niet verwijderd na één enkele gebruikscyclus. ***Gebaseerd op interne tests, getest in de Max-stand conform de IEC62885-2 Cl. 5.11-standaard. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van de daadwerkelijke omstandigheden in huis.

Eenvoudig te legen en volledig wasbaar stofreservoir

Volledig wasbaar stofreservoir

Reinig je stofreservoir op hygiënische wijze en leeg je robotstofzuiger met gemak. Het stofreservoir van 0,3 liter is volledig wasbaar. Zo kun je het altijd schoon en fris houden.

Eenvoudig op afstand te bedienen met een smartphone

Verbeterde Wi-Fi-bediening

Bedien en beheer je Jet Bot altijd en overal dankzij de verbeterde Wi-Fi-bediening. Gebruik de SmartThings App* om op afstand een planning te maken voor het schoonmaken van bepaalde kamers of stel virtuele zones in die de Jet Bot mag overslaan. Je kunt de status bijhouden en in real time meekijken via Jet Live.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

Geef aan welke kamers er schoongemaakt moeten worden

Select & Go

Optimaliseer de efficiëntie en bespaar tijd door bepaalde zones te kiezen via Select & Go. Jet Bot herkent kamers en kan ze één voor één selectief schoonmaken. Zo weet je zeker dat je huis snel en efficiënt wordt schoongemaakt.

Stel verboden zones in om toegang te voorkomen

No-go Zone

Vermijd dure meubels, bepaalde kamers of andere zones naar keuze. Gebruik de SmartThings App* om “no-go zones” of virtuele muren in te stellen door de locaties op een plattegrond van je huis te selecteren. De robotstofzuiger vermijdt deze zones dan zonder dat je fysieke barrières hoeft neer te zetten.

Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

Realtime volgen van het schoonmaakproces

Live schoonmaakrapport

Controleer de voortgang en status van Jet Bot in real time met behulp van de SmartThings App*. Met het Live Cleaning Report kun je de bewegingen op een plattegrond van je huis bekijken, waar je ook bent. Je kunt zien waar hij heeft schoongemaakt, gepauzeerd of hem tot stilstand brengen. Ook kun je de schoonmaakhistorie bekijken.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

What's in the box

Specificaties

 • Stofcapaciteit 0.3 L
 • Maximaal vermogen 60 W
 • Standaard gewicht 3.4 kg
 • Standaard afmetingen (BxHxD) 350x99.8x350 mm
 • Gewicht (netto) 8.4 kg
 • Netto Afmetingen (BxHxD) 350x544x480 mm

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (Vaccum cleaner_Quick)
  ENGELS, DEENS, NEDERLANDS, ESTS, FINS, FRANS, DUITS, ITALIAANS, LETS, LITOUWS, NOORS, PORTUGEES(Brazilië), SPAANS, ZWEEDS
 • User Manual (Vaccum cleaner_Full)
  ENGELS, DEENS, NEDERLANDS, ESTS, FINS, FRANS, DUITS, ITALIAANS, LETS, LITOUWS, NOORS, PORTUGEES(Brazilië), SPAANS, ZWEEDS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.