Galaxy Watch4 4G 44mm

Galaxy Watch4

We zien vier Galaxy Watch4-horloges. Ieder horloge heeft duidelijk een andere wijzerplaat waarop de tijd wordt weergegeven. Ieder horloge heeft een andere kleur, van zwart, rosé-goud, groen tot zilver.

Het horloge dat jou het beste kent

Een groene Galaxy Watch4 wordt weergegeven met het bandje open. We zien een van de ontwerpen met de tijd in het groen weergegeven.

De meeste mensen komen graag meer over zichzelf te weten, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom hebben wij de splinternieuwe Galaxy Watch4 ontwikkeld: jouw partner op weg naar een gezondere levensstijl. 1

Ontwerp je eigen horloge

GA NAAR DE GALAXY WATCH
BESPOKE STUDIO

FITNESS

Fitness
binnen
handbereik

We zien een vrouw die lacht en een frisbee in haar hand houdt. Om haar pols draagt ze een zilverkleurige Galaxy Watch4.

LICHAAMSSAMENSTELLING

Luister niet alleen
naar je lichaam.
Maar ken het ook

Houd je fitnessvoortgang bij met onze eerste smartwatch die je lichaamssamenstelling op handige wijze in kaart brengt. Breng het vetpercentage, de skeletspieren, het lichaamswater* en nog veel meer van je lichaam in kaart om je doelen te bereiken. De Samsung BioActive Sensor en onze snelste chip maken dit onze innovatiefste Galaxy Watch ooit. 2, 3, 4, 5, 6, 7

Een vrouw kijkt in de spiegel naar haar spierbal. Ze draagt een Galaxy Watch4 en houdt een Galaxy Z Flip3 5G in haar rechterhand.
De voorkant van de wijzerplaat van de Galaxy Watch4 wordt weergegeven met daarop de lichaamssamenstelling-feature, klaar voor een meting.

Krijg een BIA-meting met slechts twee vingers in 15 seconden. Altijd en overal.

De onderkant van een Galaxy Watch4 wordt weergegeven en de sensor is uitgelicht.

De nieuwe Samsung BioActive Sensor brengt je lichaamssamenstelling in real time in kaart zodat je een vinger aan de pols kunt houden met je gezondheidsdoelen.

Meetresultaten van verschillende analyses, van gewicht, BMI, skeletspieren*, vetmassa*, lichaamswater** tot BMR.

Houd je voortgang
bij op weg naar je
gezondheidsdoelen

Stel doelen voor je gewicht, je vetpercentage en je skeletspieren. Houd je voortgang bij en ontvang herinneringen op je Galaxy Watch4 om gemotiveerd te blijven. Vier je resultaten met badges en werk aan een gezond lichaam. 2, 3, 4, 5, 7, 11, 12

Groene Galaxy Watch4 met crèmekleurige band met daarop de tekst 'Fantastic' ter ere van een bereikt doel in je lichaamssamenstelling.

Stel doelen voor je gewicht, je vetpercentage en je skeletspieren. Houd je voortgang bij en ontvang herinneringen op je Galaxy Watch4 om gemotiveerd te blijven. Vier je resultaten met badges en werk aan een gezond lichaam. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10

GROEPSUITDAGING

Samen sporten is leuker
dan alleen

We zien een bericht in een tekstballon met de tekst: "zie je bij de finish lijn".

Zie je bij de finish, David!

12:45 uur

De voorkant van een Galaxy Watch4 met een groen bandje wordt weergegeven en op de wijzerplaat staat '3e plaats' in een wandeluitdaging met vrienden. Rondom het horloge zien we verschillende mensen in een cirkel. Er zijn tekstballonnen linksboven en rechtsonder die naar de spreker wijzen.

*We zien een bericht in een tekstballon met de tekst: "Let op, Isabella loopt in".

Pas op Isabella is bezig met een inhaalslag...

12:46 uur

Geniet van iedere stap die je samen met je vrienden en familie zet met de Galaxy Watch4. Houd je stappen bij en ga de strijd aan met vrienden in een leuke competitie via het live berichtenbord. Er worden badges uitgedeeld voor de uitdagingen en het puntensysteem maakt trainen leuk, motiverend en sociaal belonend.

DAGELIJKSE ACTIVITEITEN & FITNESSTRACKING

Jij kiest de work-out.
Je horloge houdt alles bij.

Er zijn iconen van verschillende activiteiten te zien en het zwemicoon is gemarkeerd. We zien een vrouw aan het zwemmen in een zwembad met een Galaxy Watch4 om haar pols.
Twee vrouwen en een man zijn aan het fietsen op een zonnige dag. Ze lachen en genieten van de tocht en hebben een Galaxy Watch4 om hun pols.
Een man rekt zijn linkerarm en bereidt zich voor op zijn work-out. Hij draagt een zwarte Galaxy Watch4 om zijn rechterpols.

Houd je activiteiten en fitnessscores bij op je horloge en telefoon. Tel het aantal stappen, bekijk hoeveel calorieën je verbrandt en bepaal je route met GPS. De Galaxy Watch4 houdt al je fysieke activiteiten bij en ondersteunt meer dan 90 oefeningen voor een nauwkeurige rapportage van je work-outs. 11

HARDLOPEN EN FIETSEN

Geavanceerde inzichten voor
hardlopers en fietsers

Houd bij hoe je lichaam functioneert tijdens een work-out en controleer je hartslag tijdens het herstellen. Met de geavanceerde index- en intervaltraining op de Galaxy Watch4 profiteer je van optimale work-outs en kun je trainen voor nieuwe fitnessdoelen. 5

Op de Galaxy Watch4 worden details over je work-out weergegeven, zoals het aantal sets, de rondetijd, de ronde-afstand, de rondesnelheid en je hartslag.
'Interval' wordt weergegeven met opties voor work-out 1, work-out 2, herstel en herhaling.

Intervaltraining Vooringestelde duur, afstand en aantal sets voor hardloop- en fietstrainingen op basis van interval op je Galaxy Watch4. Volg de instructies op je pols voor trainingen met een lage en hoge intensiteit.

We zien een Galaxy S22 als een dashboard bevestigd op een fiets met daarop de gegevens van de fietstocht die in real time door de Galaxy Watch4 worden gemeten.

Watch-Mobile Interworking voor fietstochten De Galaxy Watch4 meet je hartslag en calorieën en geeft de gegevens in real time weer op je grotere telefoonscherm. Gebruik je telefoon als een dashboard. 14, 15, 16

GEZONDHEID

Met dit horloge haal je het beste uit jezelf

We zien een Galaxy Watch4 in de kleur rosé-goud met een roze bandje. Op de wijzerplaat wordt het menu voor bloeddruk en ECG weergegeven.

BLOEDDRUK EN ECG

Alle gegevens die je je maar wensen kan

Maak kennis met de Samsung BioActive Sensor en maak een ECG en meet je bloeddruk in real time. Direct na de eerste kalibratie controleren de sensoren je bloeddruk. Je kunt ook een abnormale hartslag en hartritmestoornissen in kaart brengen met een ECG en de gegevens rechtstreeks naar je telefoon sturen om deze eenvoudig te delen. 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

De bloeddruksensor aan de onderkant van de Galaxy Watch4 is uitgelicht, gevolgd door de ECG-sensor.

Bloeddruk Meet je bloeddruk met behulp van een optische hartslagsensor, ook wel bekend als de PPG-sensor.

ECG Maak een ECG met behulp van een elektrische hartsensor.

Op de voorkant van de wijzerplaat van de Galaxy Watch4 wordt de hartslag gemeten. Het scherm wisselt van het hartslagmenu naar de meetinterface.

ZUURSTOFGEHALTE IN HET BLOED

Bekijk je
zuurstofgehalte
op je pols

Met de geïntegreerde zuurstofmeting op de Galaxy Watch4 kun je de hoeveelheid zuurstof in je bloed op ieder moment controleren. Je zuurstofsaturatie is rechtstreeks gelinkt aan je fysieke prestaties en een goed zuurstofgehalte draagt bij aan een goede gezondheid. 24, 25

Zuurstofsaturatie- en BPM-metingen worden weergegeven op een zwarte Galaxy Watch4.

GEAVANCEERDE SLAAP

De meest holistische slaapanalyse op een Galaxy Watch

We zien een zilverkleurige Galaxy Watch4 met een zilverkleurig bandje. Op de wijzerplaat wordt de slaaptracker weergegeven.

De slaaptracker houdt de verschillende fasen van je slaap bij en analyseert de gegevens op holistische wijze. Met de verbeterde meetopties kun je het zuurstofgehalte van je bloed en snurkpatronen controleren (niet gezegd dat je snurkt). Bovendien krijg je geavanceerde inzichten van de National Sleep Foundation voor een betere slaapkwaliteit en -duur. 5, 24, 26, 27, 28, 29

SLEEP COACHING

Je coach voor een goede nachtrust

Werk aan gezonde slaapgewoonten met Sleep coaching. Houd je slaappatronen bij en vul slaapenquêtes in. Ons programma wijst een van de acht dierensymbolen aan je toe op basis van je antwoorden. Dit symbool vertegenwoordigt jouw slaaptype. Daarna krijg je een coachingsprogramma van 4-5 weken aangeboden met handige slaaptips, doelen en checklists. 5, 24, 30, 31, 32

Een Sleep coaching-bericht met het slaapsymbool 'leeuw'.
Een Sleep coaching-bericht met het slaapsymbool 'hert' wordt weergegeven op een zwarte Galaxy Watch4.

Zoek een slaapsymbool
dat past
bij je
slaapgewoonten

DESIGN

De cirkel is rond

Er worden twee Galaxy Watch4-horloges weergegeven, een roze-goudkleurige* aan de linkerkant en een zilverkleurige rechtsonder. Ieder horloge heeft een wijzerplaat met de tijd weergegeven in verschillende kleuren.

DESIGN

Slank, strak, iconisch

De Galaxy Watch4 is voorzien van een eenvoudig ontwerp met een gestroomlijnd, Armor Aluminum metalen frame. Hij biedt een hoogwaardige uitstraling en functionaliteiten voor je work-outs en dagelijkse taken.

Kies uit verschillende bandjes geheel naar eigen smaak, inclusief de Hybrid Leather Band en Sport Band. Ervaar de hoogwaardige materialen, de comfortabele pasvorm en de zweetbestendigheid om je pols. 33, 34, 35

Galaxy Watch Bespoke Studio

Vind je persoonlijke stijl.

WIJZERPLAAT

Een nieuwe dag.
Een nieuwe wijzerplaat

We zien een Galaxy Watch4-horloge en de verschillende stijlen van de wijzerplaat.

Kies tussen analoge of digitale wijzerplaten met verschillende achtergronden, lettertypen en kleuren, passend bij jouw persoonlijke smaak, het weer of de gelegenheid. Fleur je wijzerplaat met animatiefiguren op met AR Emoji's. De grafische animaties laten zien waar je mee bezig bent, zoals hardlopen of muziek luisteren.

Galaxy Watch4
Bespoke Studio

Vind je persoonlijke stijl. Mix en match de nieuwste banden en cases en personaliseer je eigen Galaxy Watch4.

We zien vier Galaxy Watch4-horloges gestapeld op elkaar. Ieder horloge heeft een andere wijzerplaat waarop de tijd wordt weergegeven. Ieder horlogebandje heeft een andere kleur, van Violet tot Mustard en van Red tot Navy.

NIEUW BESTURINGSSYSTEEM

Het is een echte
teamplayer

We zien een groene Galaxy Watch4 en verschillende app-iconen.

De Galaxy Watch4 is de eerste smartwatch met Wear OS van Samsung en biedt naadloze toegang tot je favoriete apps, allemaal aan je pols. Je hebt ruime keuze uit verschillende soorten apps, van muziekstreamingapps tot een enorme bibliotheek met gezondheids- en fitnessapps. 36, 37

Galaxy S22 | S22+
Galaxy Tab S8 Ultra

Alleen geweldig. Samen nog beter

Galaxy Buds Pro
Galaxy Watch4 Classic

*Galaxy S22+, Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Buds Pro en Galaxy Watch4 Classic apart verkrijgbaar.

Galaxy biedt een scala
aan mogelijkheden

 1. De beschikbaarheid van kleuren, formaten, modellen en bandjes kan verschillen per land of regio.

  * UI kan worden gewijzigd.

  * De beschikbare features en apps kunnen variëren per regio, verbonden toestel, besturingssysteem of provider.

  * Alle beelden op deze pagina zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden.

 2. Meet je lichaamssamenstelling NIET als je een geïmplanteerde pacemaker of ander geïmplanteerd medisch hulpmiddel hebt.
 3. Meet je lichaamssamenstelling NIET als je zwanger bent.
 4. Meetresultaten kunnen niet accuraat zijn als je jonger dan 20 jaar bent.
 5. Alleen bedoeld voor algemene welzijns- en sportdoeleinden. Niet bedoeld voor het gebruik bij de opsporing, diagnosticering en behandeling van medische aandoeningen of ziektes. De metingen dienen alleen voor persoonlijk gebruik. Neem contact op met een medische professional voor advies.
 6. Beschikbaarheid van BIA kan verschillen per land of regio.
 7. Alle features en UI zijn onderhevig aan wijzigingen.
 8. Compatibel met Android 6.0 of hoger, RAM 1,5 GB hoger
 9. Apparaatactivering is alleen beschikbaar na verbinding met een smartphone die Google Mobile Services (GMS) ondersteunt. Raadpleeg de fabrikant van uw apparaat om erachter te komen of uw smartphone Google Mobile Services (GMS) ondersteunt.
 10. Compatibele smartphones en de beschikbare functies kunnen per regio, provider en apparaat verschillen.
 11. Alleen beschikbaar voor de Galaxy Watch4-serie en dient te worden gekoppeld met een compatibele mobiele telefoon.
 12. Compatibele smartphones en de beschikbare functies kunnen per land of provider verschillen.
 13. Galaxy Watch4 heeft een waterbestendigheid van 50 meter onder de ISO-norm 22810:2010. Het is niet geschikt voor duiken of activiteiten in het water onder hoge druk. Als het apparaat of uw handen nat zijn, moeten deze vóór gebruik grondig worden afgedroogd.
 14. Watch-Mobile Interworking voor fietstochten is beschikbaar op de Galaxy Watch4-serie met Samsung Health versie 6.21 of hoger.
 15. Compatibel met Android 6.0 of hoger en minimaal 1,5 GB RAM.
 16. Afbeelding gesimuleerd. UX/UI kan worden gewijzigd.
 17. De ECG- en bloeddrukfunctie zijn alleen geschikt voor gebruikers van 22 jaar en ouder. Voor nauwkeurige bloeddrukmetingen is er iedere 4 weken een kalibratie vereist van de bloeddrukmonitor en bloeddrukmeter. Vereist een Galaxy smartphone met Android 7.0 of hoger.
 18. Gebruikers moeten net zoals bij een traditionele bloeddrukmeter hun bloeddruk in rust meten en niet tijdens het sporten. Tijdens de meting mogen zij ook niet roken of drinken.
 19. De beschikbare features en apps kunnen variëren per regio, verbonden toestel, softwareversie of provider.
 20. Eerdere bloeddrukmetingen kunnen in de Samsung Health Monitor App op een gekoppelde smartphone worden bekeken.
 21. Een Galaxy Watch en Samsung Galaxy-smartphone zijn vereist om de Samsung Health Monitor-app te gebruiken. Vanwege landbeperkingen bij het verkrijgen van goedkeuring/registratie als medisch apparaat, werkt de Samsung Health Monitor-app alleen op horloges en smartphones die zijn gekocht in de landen waar de service momenteel beschikbaar is.

  - Ondersteunde horloges: Galaxy Watch4, Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active2 en later uitgebrachte Galaxy Watch- en Active-modellen (exclusief Galaxy Fit)

  - Ondersteunde smartphones: Samsung Galaxy-smartphone met Android N OS-versie of hoger

  - De Samsung Health Monitor bloeddruk-app is beschikbaar in 39 landen (Oostenrijk, Azerbeidzjan, België, Brazilië, Bulgarije, Chili, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Duitsland, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, IJsland , Indonesië, Ierland, Italië, Korea, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, VK en VAE, per 11 augustus 2021).

 22. De Bloeddruk-app is een 'medisch hulpmiddel' in landen waar registratie/goedkeuring vereist en verkregen is. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van de bloeddruk-app per land kan verschillen. Gebruik na het lezen van 'Voorzorgsmaatregelen voor gebruik' en 'Hoe te gebruiken' stappen 1 ~ 4.
 23. De app Bloeddruk is niet bedoeld voor diagnostische doeleinden met betrekking tot hypertensie of andere hartaandoeningen of gebruikers jonger dan 22 jaar. Gebruikers mogen de output van het apparaat niet interpreteren of klinische actie ondernemen zonder overleg met een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. De app Bloeddruk is niet bedoeld om traditionele diagnose- of behandelingsmethoden te vervangen.
 24. Beschikbaarheid kan verschillen per land of regio.
 25. Zuurstofgehalte is alleen bedoeld voor fitness- en gezondheidsdoeleinden en niet voor het gebruik bij de opsporing, diagnosticering en behandeling van medische aandoeningen of ziektes. De metingen dienen alleen voor persoonlijk gebruik. Neem contact op met een medische professional voor advies.
 26. De Galaxy Watch4 moet worden gekoppeld aan een smartphone om de slaapbeheerfunctie te gebruiken.
 27. Voor de beste snurkresultaten plaats je je smartphone op een stabiele ondergrond in de buurt van je hoofd, met de onderkant van je smartphone op je hoofd gericht.
 28. De snurkdetectie is standaard uitgeschakeld. Gebruikers kunnen de functie op ieder gewenst moment inschakelen via hun smartphone met de Samsung Health-app versie 6.18 of hoger.
 29. Geavanceerde inzichten van de National Sleep Foundation zijn alleen beschikbaar op een met de Galaxy Watch4 verbonden smartphone.
 30. Alleen beschikbaar voor de Galaxy Watch4-serie en vereist de nieuwste software-update.
 31. Vereist Samsung Health app versie 6.21 of hoger.
 32. Vereist een Samsung Galaxy-telefoon met Android 8.0 of hoger.
 33. Voor optimale leesnauwkeurigheid moet uw Galaxy Watch4 stevig om uw pols worden vastgemaakt. Als u geen metingen uitvoert, kunt u de band losser maken om ademruimte te creëren. Per saldo moet de band van je horloge niet te strak of te los zitten: zorg ervoor dat deze comfortabel om je pols zit.
 34. Als u roodheid, jeuk of andere irritatie ervaart, verwijdert u uw Galaxy Watch4 en raadpleegt u een arts voordat u verdergaat met het gebruik. Een dergelijke reactie kan het gevolg zijn van allergieën, langdurig dragen, gebruiksgewoonten zoals te strak dragen of blootstelling aan zweet of andere irriterende stoffen.
 35. Houd uw Galaxy Watch4 en de band(en) schoon door ze af te vegen met een zachte, droge doek.
 36. De beschikbare apps kunnen per land of regio verschillen.
 37. Wear OS Powered by Samsung werkt met telefoons met de nieuwste versie van Android (exclusief Go-editie en telefoons zonder Google Play Store). Ondersteunde functies kunnen per platform en per land verschillen. De compatibiliteit kan worden gewijzigd.
 38. Gegeven dikte is exclusief Optical Heart Rate Sensor of Electrical Biosensors. Inclusief sensoren is de dikte maximaal 11,9 mm.
 39. Gegeven gewicht heeft enkel betrekking op de cover, exclusief het gewicht van het bandje. Het 44 mm-model weegt maximaal 53,3 g met een maat M/L Sport Band. Het 40 mm-model weegt maximaal 47,9 g met een maat S/M Sport Band.
 • A woman is looking at the mirror and flexing her muscles while wearing a Galaxy Watch4 device and holding a Galaxy Z Flip3 5G in her right hand.
  Body composition
 • A swimming icon is highlighted and a woman is swimming in a pool while wearing a Galaxy Watch4 device. Two women and one man are enjoying a bicycle ride on a sunny day while wearing Galaxy Watch4 devices. A man is getting ready for a workout while wearing a black Galaxy Watch4 device on his wrist.
  Daily Activity & Fitness tracking
 • There are three Galaxy Watch4 devices. The middle is in a green color and is showing its front watch face that has the number eight displayed. On th left is a silver Galaxy Watch4 showing the button side. On the right is a pink gold Galaxy Watch4 showing the opposite side.
  Sleek and Iconic

Specificaties

 • NFC NFC
 • Bluetooth versie Bluetooth v5.0
 • Formaat (Main Display) 1.4" (34.6mm)
 • Processor 1.18GHz
 • Geheugen (GB) 16
 • Sensors Accelerometer, Barometer, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Light Sensor, Optical Heart Rate Sensor, Electrical heart sensor, Bioelectrical Impedance Analysis Sensor

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (Android Wear OS 4.0)
  DUITS
 • User Manual (Android Wear OS 4.0)
  NEDERLANDS
 • User Manual (Android Wear OS 4.0)
  ENGELS
 • User Manual (Android Wear OS 4.0)
  FRANS