Hvordan bruger og administrerer jeg min Family Hub-app?

Med et enkelt tryk på Family Hub-appen kan du tilslutte og styre et køleskab mere effektivt. Nyd en bekvem livsstil med Family Hub-appen.

Nedenstående instruktioner er tilgængelige, når SmartThings-appen er installeret på din mobiltelefon og forbundet med dit Family Hub-køleskab.

Udforsk widget og apps

Family Hub gør det let for dig at se den aktuelle status for dit apparat inde og kontrollere temperaturen, dispenseren, isen og meget mere.

Find ud af, hvordan du konfigurerer din Family Hub, ændrer indstillingerne og gør brug af de utrolige funktioner.

Køleskabsadministrator

Du kan administrere de aktuelle indstillinger for køleskab og fryser med køleskabsadministratoren. Widgetten viser temperaturer, aktive specialfunktioner, køleskabsindstillinger og mere.

• På køleskabsadministrator-widgeten vises de aktuelle køle- og frysetemperaturer samt de aktive specialfunktioner.
  • Køleskabsadministrator-widgeten viser også den aktuelle filterstatus samt den sidste installationsdato. Når du trykker på knappen ”Køb filter”, vises filterkøbsiden.
Køleskabsadministrator.
Administrer køleskabsadministratoren.

[1] Eksterne betingelser: Viser den eksterne (omgivende) temperatur og fugtighed.

[2] Indvendige temperatur

• Skift den indstillede temperatur i køleskabet, fryseren og FlexZone.
  • Når du har ændret temperaturen eller funktionen, skal du klikke på knappen Gem.

[3] Særlige funktioner: Se en kort forklaring af nogle af køleskabets særlige funktioner.

[4] Køleskabsindstillinger

• Tænder og slukker ismaskinen.
  • Tryk og træk på knappen for at tænde eller slukke den.
  • Skift mange af køleskabets indstillinger, herunder indstillingerne til ismaskine, døralarmen og temperaturenhederne (°F eller °C).

Hovedfunktioner

Store funktioner

Funktioner

Funktioner

Ismaskine

Tænder og slukker ismaskinen. For at bruge denne funktion skal du trykke og trække på knappen for at tænde eller slukke den.

Bemærk, at hvis isspanden er fuld af is, begynder køleskabet ikke at lave is, når du trækker knappen til On. I stedet viser den Ismaskine Off-indikatoren på hovedskærmen.

Dispenserlås

Tænder og slukker for is- og vanddispenserne. Tryk og træk på knappen for at tænde eller slukke dem.

Døralarm

Døralarmen lyder, hvis du lader døren stå åben. Tryk og træk på knappen for at tænde eller slukke den.

Temp. Enhed

Skift temperaturskalaen mellem celsius og fahrenheit. Tryk på °F eller °C for at ændre skalaen.

Vandfilter

Giver en vejledning til udskiftning af vandfilter og lader dig nulstille indikatoren for udskiftning af vandfilter. For at bruge denne funktion skal du trykke på for at åbne.

Selvtest

Selvtest er en selvdiagnosefunktion.

Kræv svar

Arbejder med Smart Grid energibesparende administrator. Tryk for at åbne. Tryk og træk på knappen for at tænde eller slukke den. Se afsnittet Smart Grid i denne vejledning for at få flere oplysninger.

Køling Off

Køling off-tilstand (også kaldet butikstilstand) er designet til brug for detailhandlere, når de viser køleskabe på butiksgulvet.

Bemærk: Hvis Køling Off er slået til, vil alle kølekontroller slå til OFF i køleskabshåndteringen. Tryk og træk på knappen for at tænde eller slukke den.

Vis indeni

Med funktionen Vis indeni kan du kontrollere køleskabets inderside ved hjælp af et billede baseret på tid.

Det indvendige kamera tager billeder automatisk, når dørene lukkes. (Det kan tage op til 1 minut i henhold til omgivelsestemperaturen eller fugtigheden.)

Bemærk: Hvis dørene åbnes igen, før billederne tages, tager kameraet ikke billeder, og tiden tælles, efter at dørene er lukket.

Se indeni skærm.

Hovedfunktioner

Store funktioner

Funktioner

Funktioner

Billedkopi og gem

Du kan beskære billedet ved at trykke på skærmen og gemme det på madlisten.

Gemmer liste

Du kan tilføje mad ved at trykke på ”Madliste”.

Sender indkøbsliste

Du kan beskære billedet og sende det til indkøbslisten eller sende det til den gemte madliste i indkøbslisten.

Sender notat

Du kan beskære billedet og sende et notat og angive mærket på skærmen.

Ændre og slette

Du kan ændre udløbsdatoen, madlistens navn og slette.

Synkroniser med en mobiltelefon

Du kan sende et billede, madliste til en mobiltelefon og kontrollere madlisten på en mobiltelefon.

Indkøbsliste

Du kan oprette og fjerne de lister, du skal købe ind efter. Du kan også sende indkøbslister til indkøbskurven.

Indkøbsliste.

Hovedfunktioner

Store funktioner

Funktioner

Funktioner

Opret/slet indkøbslisterne

-For at oprette en ny indkøbsliste skal du trykke på knappen (+) på Navi Bar.

-For at slette en indkøbsliste skal du trykke på knappen Mere og vælge den liste, du vil slette.

Indkøbslister Slet/flyt, Send til indkøbskurv

Slet og flyt indkøbslisterne til den anden liste ved at trykke på knappen Mere i Navi Bar.

Sender indkøbslister til se indeni

Send indkøbslisterne til Se indeni ved at trykke på ikonet Se indeni.