MX-T70 1500W Sound Tower систем на звучници

MX-T70/EN

Одбери боја

Боја :
 • Двонасочен звук
  Двонасочен звук
 • Вграден Woofer
  Вграден Woofer
 • Bass Booster
  Bass Booster
 • Караоке режим
  Караоке режим

Пушти го ритамот на забавата до даска

Подигни ја атмосферата на забавата со двонасочен звук и 1500 вати излезна моќност.

Пушти го ритамот на забавата до даска Пушти го ритамот на забавата до даска

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација.** Потребен е кабел за напојување со струја.

Прошири го двонасочниот звук

Двонасочен звук

Пушти го звукот да се протега од ѕид до ѕид со двонасочниот дизајн на системот Samsung Sound Tower. Ја носи музиката до повеќе слушатели за да го доживеат звукот што ја исполнува целата просторија и речиси ги пука тапанчињата.

Прошири го двонасочниот звук Прошири го двонасочниот звук

Добиј го тој длабок тон

Вграден Woofer

Постигни совршени длабоки тонови со помош на вградениот 10-инчен нискотонец. Доаѓа со вграден бас-звучник со долг домет за да ти овозможи подлабок, помоќен звук. Нема само да го слушаш, туку и ќе го почувствуваш.

Вграден Woofer Вграден Woofer

Продлабочи ги длабоките тонови

Bass Booster

Притисни го копчето Bass Booster за уште повеќе забава. Моќните 1500 вати најдобро ќе ја подигнат атмосферата на секоја забава. Почувствувај го звукот додека ги засилува ниските фреквенции и ѝ дава дополнителна моќ на музиката, појачувајќи ги сите ниски фреквенции на песната.

Продлабочи ги длабоките тонови Продлабочи ги длабоките тонови

Осветли ја забавата

LED светла за забава

Системот Samsung Sound Tower нуди низа режими на осветлување, вклучувајќи Party (забава), Ambient (амбиентално), Dance (танцување), Thunderbolt (гром) и Star (ѕвезда) - ефектите може лесно да се приспособуваат со помош на наменска апликација за мобилни телефони. Ефектите на осветлувањето може да ги приспособиш да одговараат на ритамот на музиката и да танцуваш до последни сили!

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација.

Осветли ја забавата Осветли ја забавата

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација.

Завладеј со сцената

Караоке режим

Биди поп-ѕвезда. Зграпчи го микрофонот, пушти ја омилената музика и забавувајте се пеејќи сите заедно. Бината е спремна, а забавата почнува уште по првите неколку такта на длабоките тонови.

Завладеј со сцената Завладеј со сцената

Group Play

Апликацијата Group Play ќе го погоди вистинскиот ритам на забавата. Поврзи повеќе уреди Samsung Sound Tower за да добиеш побогат звук – жично или безжично.

Group Play Group Play

* Поврзи до 10 уреди (уредите MX-T70, T50 и T40 се меѓусебно компатибилни за жично/безжично поврзување).* При безжично поврзување, квалитетот на репродуцирање на аудиосодржината може да стане нестабилна во зависност од конфигурацијата на bluetooth технологијата во околината.

Отпорност на вода

Уредите Sound Tower се изработени со водоотпорна горна плоча, така што нема потреба да се грижиш ако случајно се истури или се испрска со вода. Само уживај во забавата!

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација. **Не гарантираме водоотпорност во сите можни ситуации.

Отпорност на вода Отпорност на вода

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација. **Не гарантираме водоотпорност во сите можни ситуации.

Bluetooth® Multi Connection

Пријателите кои споделуваат заедно, остануваат заедно. Со технологијата Bluetooth® Multi Connection, ти и твојот пријател можете истовремено да спарите два мобилни уреди за меѓусебно да споделувате музика и да уживате заедно.

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Спецификациите за изгледот, дизајнот и корисничкиот интерфејс што не влијаат на перформансите на производот подлежат на промени без претходна најава.

Bluetooth® Multi Connection Bluetooth® Multi Connection

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Спецификациите за изгледот, дизајнот и корисничкиот интерфејс што не влијаат на перформансите на производот подлежат на промени без претходна најава.

Спецификации

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелни елементи на производот се предмет на промена.