DW9000M Машина за садови со технологија WaterWall™

DW60M9550BB/EO
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Револуционерно миење

WaterWall™

Суши автоматски

Суши автоматски

Брзо 55 - минутно миење и сушење

Daily 55™ Cycle

Целосно вградена

Метод на инсталација

Револуционерно миење

WaterWall™

Технологијата WaterWall™ ја чисти секое чинија во секој агол, без да се губи време или вода на претходно плакнење. Обезбедува револуционерни перформанси при чистењето со создавање ѕид за чистење со вода под висок притисок кој ги опфаќа тешко достапните места во долната решетка каде што често се ставаат најнечистите чинии.

Револуционерно миење

*Производите во видеото може да се разликуваат според регион.

Ги вади и најтврдокорните дамки од храна

Zone Booster™

Зоната Zone Booster™ ефикасно ја отстранува најтврдокорната преостана храна. За разлика од обичните машини за садови, таа е најшироката насочена зона за чистење во индустријата со 5 млазници од лево, како и уште 3 од десно. Се ослободува од заглавените остатоци и чисти навистина многу валкани садови само со едно перење.

Ги вади и најтврдокорните дамки од храна

*Производите во видеото може да се разликуваат според регион

Суши автоматски

Автоматско отворање на врата после сушење

Уживај постојано во кристално чисти садови со функцијата Автоматско отворање на врата после сушење. На крајот на циклусот на перење, вратата автоматски се отвора за да може пареата да излезе, давајќи подобри резултати при сушењето. Вентилаторот на врвот создава и заштитна воздушна завеса за да се осигурa дека работната површина не е оштетена.

Суши автоматски

Брзо 55 - минутно миење и сушење

Daily 55™ Cycle

Daily 55™ Cycle заштедува време со тоа што ги мие и суши садовите многу побрзо. Идеално е за помали полнења со лесно извалкани садови на кои не им треба навистина интензивно чистење, како чаши и прибор за јадење, бидејќи ќе ги помине во целосен циклус на миење и сушење во рок од само 55 минути.

Брзо 55 - минутно миење и сушење

Лесен е за полнење/вадење на садови

Систем за лесно полнење

Системот за лесно полнење го олеснува полнењето и вадењето на сите големини на садови. Запците во долниот дел на решетката можат целосно да се склопат за да се направи простор за големи предмети. И нејзините ново дизајнирани тркала се движат полесно и попогодно. Горниот држач за прилагодување на висина исто така може брзо да се крене нагоре или надолу.

Лесен е за полнење/вадење на садови

Попаметна контрола / Контролирај од каде било

Бежично поврзување (паметна контрола)

Бежичното поврзување ти овозможува далечинско следење и контролирање на тоа што го прави од каде било во кое било време, користејќи апликација (App*) на твојот мобилен телефон. Можеш да го следиш напредувањето на циклусот на чистење, да го вклучиш и исклучиш од далечина, да избереш или прилагодиш циклуси со што ќе користиш и примаш информации за дијагностика каде и да си.

Попаметна контрола / Контролирај од каде било

* Само кај моделот „Premium +“. Апликација за iPhones и Android. Потребно е бежично поврзување.

Беспрекорен стил

Премиум дизајн

Премиум стил кој лесно се вклопува во кујнскиот мебел за да му даде на твојот дом хармоничен и модерен изглед. Нејзината вдлабната рачка му дава на предниот дел чист и израмнет изглед и бидејќи нема рачка што се испакнува надвор, исто така го олеснува движењето низ кујната.

Беспрекорен стил
  • Целосно вградена Метод на инсталација
  • 24" Големина
  • Нема Боја/Материјал
  • WaterWall™ Начин на перење
  • 14 P/S Капацитет (Број на места)
  • 2716 ℓ Годишна потрошувачка на вода

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.