Сè е подобро со Galaxy

Начинот и местата каде гледаме ТВ и филмови многу се смениле, но се сменил и Galaxy. Секоја иновација е дизајнирана да ти овозможи најдобро искуство на забава. Со подолготрајна батерија и нашиот најживописен екран досега, Galaxy е со тебе од твоето утринско патување на работа, до филмска вечер под ѕвездите.

„Ова е мојот 6-ти Galaxy телефон и работи беспрекорно. Батеријата трае, екранот е фантастичен.“

Екран во кој можеш да
се изгубиш

Екранот на Galaxy со квалитет на кино-екран е направен за стриминг на филмови на јака дневна светлина или во темница. Екранот Dynamic AMOLED1 го намалува заморот на очите со помалку сина светлина2 додека HDR10+3 ти овозможува да гледаш блескави бои и контраст во секоја сцена. А со кинематографскиот Infinity-O Display4, добиваш непрекинато забавно искуство, додека патуваш или пак, дома на каучот.

1Екранот на Galaxy S10e, S10, S10 5G, S10+, Note10, Note10+ доби сертификат од VDE Германија за Јачина на бои на мобилен телефон 100% од покриеноста со DCIP3 (Иницијативи за дигитално кино) со сооднос на контраст од 2.000.000:1.
2TUV Rheinland, глобално признаен институт за сертификација, му додели на екранот на Galaxy S10e, S10, S10 5G, S10+, Note10 и Note10+ Сертификат за комфор на очите врз основа на неговата способност драстично да ги намали штетните влијанија на сината светлина. Сертификатот може да се најде на www.tuv.com под број за идентификација 1419064785 за серијата S10, и број за идентификација 1419071436 за серијата Note10.
3Достапно на Galaxy S10e, S10, S10 5G, S10+, Note10 и Note10+. Компатибилноста може да се разликува во зависност од услугата или земјата.
4 Достапно на Galaxy S10e, S10, S10 5G, S10+, Note10 и Note10+.

Гледаме маж како држи телефон додека преминува преку прометна градска улица. Гледаме маж како држи телефон додека преминува преку прометна градска улица.

Батерија подготвена за непрекинато гледање

Интелигентната батерија на Galaxy5 се прилагодува на твоите рутини. Не троши непотребно батерија на апликации во позадина додека гледаш видео, па така имаш доволно батерија за непрекинато гледање додека патуваш на работа. И со супер брзото полнење, брзо можеш да ја наполниш твојата батерија или да добиеш енергија од телефон на пријател преку Wireless PowerShare6 за да продолжиш да гледаш.

5Достапно на Galaxy S10e, S10, S10 5G, S10+,Note10, Note10+ и A70.
6Ограничено на Samsung или други брендови на смарт телефони со WPC Qi безжично полнење, како што се Galaxy Note10, Note10+, S10e, S10, S10 5G, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 и носиви електронски уреди како Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch и Galaxy Buds. Ако капацитетот на батеријата е помал од 30%, Wireless PowerShare може да не функционира. Може да не работи со определена дополнителна опрема, маски или уреди на други брендови. Може да влијае на приемот на повици или на податочните услуги, во зависност од мрежната средина.

Гледаме жена на седиште до прозорец во авион како се смее додека гледа во својот телефон. Гледаме жена на седиште до прозорец во авион како се смее додека гледа во својот телефон.

Простор за складирање што расте со твојата листа на емисии што мора да се гледаат

Моментално живееме во „Златната ера на забавата“, што значи дека има нешто ново за стриминг секоја недела. Со отвор за microSD картичка7, Galaxy има меморија што може да се прошири за да бидеш во тек со сите нови емисии што ти ги препорачуваат пријателите.

7Достапно на Galaxy S10e, S10, S10+, Note10+ и A70. MicroSD картичката се продава посебно. Достапноста може да се разликува во зависност од земјата и производителот.

Кој е твојот избор?

Задeн дел од телефон Galaxy S10 во бела боја која се прелева и преден дел од црн телефон Galaxy S10 кој малку го покрива на горниот дел. Задeн дел од телефон Galaxy S10 во бела боја која се прелева и преден дел од црн телефон Galaxy S10 кој малку го покрива на горниот дел.

Galaxy Note10

Задeн дел од телефон Galaxy S10 во бела боја која се прелева и преден дел од црн телефон Galaxy S10 кој малку го покрива на горниот дел. Задeн дел од телефон Galaxy S10 во бела боја која се прелева и преден дел од црн телефон Galaxy S10 кој малку го покрива на горниот дел.

Galaxy S10

Заден дел од црн телефон Galaxy А70 и преден дел од телефон Galaxy А70 кои малку се преклопуваат во горниот дел. Заден дел од црн телефон Galaxy А70 и преден дел од телефон Galaxy А70 кои малку се преклопуваат во горниот дел.

Galaxy A70

Гледај го видеото

Премини на Galaxy – Забава

Премини на Galaxy – Забава Премини на Galaxy – Забава

Направи го паметниот потег

Ние го олеснуваме преносот на податоци од твојот стар телефон на новиот Galaxy. Со Smart Switch, сè што треба е еден брз чекор да ги префрлиш сите твои омилени филмови, дури и твоите поставки, за да можеш едноставно да го земеш и да си одиш.

Гледаме симбол на бесконечност во форма на Ѕ и 24/7 со круг со стрелка околу него. Гледаме симбол на бесконечност во форма на Ѕ и 24/7 со круг со стрелка околу него.

Секогаш вклучена поддршка за твојот уред

За уред што е секогаш тука за тебе, поддршката е секогаш овде. Ние нудиме грижа за корисниците на Galaxy, со поддршка преку нашиот центар за корисничка поддршка.

Гледаме симбол на бесконечност во форма на Ѕ и 24/7 со круг со стрелка околу него. Гледаме симбол на бесконечност во форма на Ѕ и 24/7 со круг со стрелка околу него.