Истечен

Со лесна регистрација уште полесно до подарок

Имате порачано и купено нов Galaxy S20+ или S20 Ultra, само уште Вашата регистрација ве дели од подарок - Galaxy Buds+ слушалки

*остварување на подарок по пат на регистрација важи само за корисниците кои го купиле својот Galaxy S20+ или S20 Ultra во текот на траењето на предпродажбата.

Важи од 06/03/2020 до 15/04/2020

За да остварите право на подарок - Galaxy Buds+ безжични слушалки, по преземањето на нарачаниот уред потребно е да го регистрирате уредот во www.samsung.com/mk, најдоцна до 15.Април 2020. Доставата на подарокот слушалки ќе биде направена во периодот од 15. Април до 30. Април 2020 год.За сите прашања и информации во врска со процесот на регистрација можете да не контактирате на наведената емаил адреса: skopjempg@gmail.com*остварување на подарок по пат на регистрација важи само за корисниците кои го купиле својот Galaxy S20+ или S20 Ultra во текот на траењето на предпродажбата.
Регистрирај го својот производ овде

Дознајте повеќе

  • Услови на промоцијата
    Правила кои треба да ги знаете за промотивната акција.

Важно известување

Ние високо ја цениме Вашата лојалност и фактот дека Вие сте еден од првите корисници на Galaxy S20 во нашата држава. Со големата лојалност доаѓа и голем подарок истотака сите корисници што го нарачаа во претпродажба Samsung Galaxy S20+ и S20 Ultra ќе добијат Galaxy Buds+ бесплатно.Бидејќи сите сме засегнати со моменталната криза предизвикана од вирусот COVID-19, ќе Ве молиме да имате разбирање и трпеливос т во врска со доставата на Galaxy Buds+ безжичните слушалки.

Како што знаете многу од локалните компании и услуги ќе работат со значително намалени капацитети во претстојниот период, штомо же да има влијание во брзината на оваа достава.Ве уверуваме дека сите корисници кои имаат нарачано во претпродажба Samsung Galay S20+ и S20 Ultra од официјалните локални партнери на Samsung ќе го добијат подарокот од нарачката во промотивниот период.Уште еднаш, Ви се заблагодаруваме за Вашата лојалност и разбирање и Ви посакуваме многу здравје Вам и на Вашето семејство.