Zaštitna stojeća maska za Galaxy S10e

Zaštitna stojeća maska za Galaxy S10e

EF-RG970

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Zaštitna stojeća maska za Galaxy S10e (EF-RG970)

Боја
White
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S10e
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Protective Standing Cover
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 72.5 X 144.6 X 12 mm
  • Тежина 39.1 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.