Preklopna futrola za Galaxy J6

Preklopna futrola za Galaxy J6

EF-WJ600

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Preklopna futrola za Galaxy J6 (EF-WJ600)

Боја
Crna
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy J6
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Preklopna futrola u obliku novčanika
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 73,3 x 150,6 x 14,0 mm
  • Тежина 51,0 g
Тип
Preklopna futrola u obliku novčanika

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.